Aihe: Gran Canarialle golfaamaan tammi-helmikuussa - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

Gran Canarialle golfaamaan tammi-helmikuussa

Etusivu Foorumit Matkailu Gran Canarialle golfaamaan tammi-helmikuussa

Esillä 18 viestiä, 1 - 18 (kaikkiaan 18)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #632077 Ilmoita asiaton viesti
  Jii

  Olisiko palstalaisilla tuoreita vinkkejä

  – kentttien luonteesta ja kunnosta

  – järkevistä gf-paketeista ja/tai alennuksista?

  Kyselee

  #636447 Ilmoita asiaton viesti

  Moi

  Tulin keskiviikkona Salobre Golfista. Kentät varsin hyvässä kunnossa ja säät mahtavat. Viilein päivä taisi olla 22 astetta ja aurinkoa, eli pikeepaidan ja shortsien lisäksi ei muuta vaatetusta kaivattu.

  Matka maksoi muistaakseni 1200e pakettina, johon kuului huvilamajoitus (todella laadukas), vuokra-auto, rajaton pelioikeus (pelasimme 13 rundia viikkoon 🙂 sekä tietysti lennot. Päälle tuli vain golfbägin edestakainen kuljetus 60e + ruoat ja juomat.

  Täältä siis ääni Salobrelle, kyselehän lisää jos mieleen tulee udeltavaa.

  #636448 Ilmoita asiaton viesti
  Jii

  Moi Khelde,

  Kiitos vastauksestasi. Hyvä pelitahti sulla on ollut!

  Nettiselailun ja vastauksesi perusteella Salobre on noussut ykköskohteeksi. – Onko saarella muita pelaamisen arvoisia kohteita? Maspalomasia on ainakin moitittu tylsäksi.

  Miten Salobren North- ja South-lenkit eroavat toisistaan?
  Onko auto pakollinen / fiksu valinta?
  Miltä vaikutti tee-aikojen saanti ja oliko kentillä ruuhkaa?
  Millainen oli klubin välipala- jalounastarjonta?

  Perjantaina lähdössä

  #636449 Ilmoita asiaton viesti
  vma

  Moi,

  North ja South eroavat toisistaan itse asiassa melko paljon… Suurin yksittäinen ero kenttien välillä on vaikeus. Northille kannattaa varata muutama ekstra pallo, koska lähes jokaisessa avauksessa on vaaran paikkoja. Luulisin että Northille ei edes pääse ilman autoa, koska reitti on niin mäkinen (vuoristoinen) ja muutamat siirtymät kävellen ovat silkka mahdottomuus. Southin vastaavasti voi pelata kävellenkin (jos ei ole ihan rapakunnossa), mutta ehkä siitäkin saa auton kanssa enemmän irti. Molemmilla kentillä kiertää asfalttitie väylän vieressä, joten autolla ne suurin osa kiertää…
  North kannattaa ehdottomasti pelata vaikka se vaikea onkin, koska se tarjoaa muutaman todella herkullisen väylän ja upeat maisemat.

  Itse varasimme teeajat spostilla etukäteen, mutta ei ne kentät ainakaan marraskuussa 09 täynnä olleet. Emme nauttineet klubilla muuta kuin oluet kierroksen jälkeen, joten lounasasioihin en ota kantaa, mutta palvelu ainakin toimi upeasti. Vettä tultiin tarjoamaan kesken kierroksen muutamaan kertaan ja mailatkin putsattiin kierroksen jälkeen. Kaikin puolin mukava kokemus oli…

  #636450 Ilmoita asiaton viesti

  South kenttä on käveltävissä ja enemmän ’puistokenttämäinen’. Northilla autopakko, jonka ymmärtää kun on sen pelannut. Voisi sanoa, että korkeuseroja on jonkin verran. Ja ’mielenkiintoisia’ väyliä. Ensi pelikerran jälkeen pidin kenttää aika hmmmm….. mielenkiintoisena. Lopulta totesin hauska baana. En usko että kaikki ovat kanssani kuitenkaan samaa mieltä. Kerro mitä mieltä itse olit.

  Klubin lounastarjontaan ei ehditty paljon perehtyä, kun tiuajat oli sellaisia. Käytiin syömässä Inglesissä. Golfkentän parkkipaikalla on myös Spar kauppa.

  #636451 Ilmoita asiaton viesti

  Ainiin joo. Palloja mukaan nothille reippaasti. Ja jos lyönti ei ihan pysy hahlossa, niin tuplaa ajattelemasi riittävä määrä.

  #636452 Ilmoita asiaton viesti

  Kokeilemisen arvoinen on myös anfi tauron kenttä puerto ricon lähellä. Melko haastava kenttä, paljon korkeuseroja (ryhmämme taisi olla kentän ainoa kävelyporukka), mutta oli loistavassa kunnossa viime huhtikuussa. Greenit oli nopeat ja väylät erinomaisessa ruohossa. Omasta mielestä yksi kanarian parhaimpia kenttiä.

  #636453 Ilmoita asiaton viesti

  Salobrelle tosiaan pointsit täältä. Marraskuu -09 tuli käytyä. Autoa suosittelen.
  North on käsittääkseni 9 väyläinen?
  Meillä oli varattu Northille aika, mutta pääsimme huonon sään takia kiertämään Southin samalla hinnalla. North on ’vuorten’ toisella puolella ja siellä sataa kai sitten enemmän jos sataa. Viikon reissulla marraskuussa vettä saatiin hurjat 5 min. Säät siis suosivat ainakin silloin.

  Asuimme Cordial Green Golfissa joka on Maspalomasin kentän vieressä.
  Maspalomasin kenttä tosiaan tylsähkö. Tasainen. Kelpo kenttä varmaankin rentoon ’iltalenkkiin’ 🙂

  Meloneras on myös kokeilemisen arvoinen. Ei niin paljon korkeuseroja kuin Salobrella. Mutta kauniimpi ja mielenkiintoisia väyliä. Suosittelen.

  #636454 Ilmoita asiaton viesti

  ruutana kirjoitti: (25.1.2010 12:42:30)
  Kokeilemisen arvoinen on myös anfi tauron kenttä puerto ricon lähellä.

  Luin jostain, että siellä anfi taurossa olisi myös par-3 kenttä. Onko sinulla siitä mitään mielikuvaa?

  #636455 Ilmoita asiaton viesti

  Fore Man kirjoitti: (25.1.2010 15:17:49)

  ruutana kirjoitti: (25.1.2010 12:42:30)
  Kokeilemisen arvoinen on myös anfi tauron kenttä puerto ricon lähellä.

  Luin jostain, että siellä anfi taurossa olisi myös par-3 kenttä. Onko sinulla siitä mitään mielikuvaa?

  Kyllä siellä sellainenkin taitaa olla, en kuitenkaan sitä ole pelannut.

  täältä voi lukea lisää.

  #636456 Ilmoita asiaton viesti

  Vai että perjantaina lähdet – oikein kateeksi käy näin rusketuksen jo haihtuessa 🙂

  Nortellekaan ei itse asiassa enää ole (vuosi sitten tammikuussa oli) autopakkoa, mutta suosittelen kuitenkin kruisailemaan. Pelasimme koemielessä yhden rundin kävellen, eikä se järin hauskaa ollut. Itse teimme niin, että pelasimme heti aamusta auringon noustua n. klo 8 Southin, jonka jälkeen tiiasimme hieman ennen kahta Northilla. Tämä oli siitäkin syystä hyvä, että pääsimme aamulla Southin ruuhkan alta pois ja pelasimme käytännössä koko Northin rundin keskenämme.

  Lounastarjonta on ihan suht ok, vaikkakin yksi syömistäni pitsoista oli kenties yksi historian huonoimmista. 15 eurolla sai jonkinmoisen ateriakokoinaisuuden, johon kuului alkusalaatti, vapaasti valittava pääruoka sekä jälkiruoka. Alueella on myös pieni Spar-kauppa, josta esim Salobre Villoissa asuva saa jotain pientä kokattavaa kämpille.

  Muista saaren kentistä en valitettavasti tiedä – muuta kuin että Maspalomasia minulle haukuttiin muutamankin kanssapelaajan toimesta.

  #636457 Ilmoita asiaton viesti

  Niin ja kentistä piti tietty vielä mainita. Itse diggaan enemmän Northista, mutta onhan se vaikea päivänä, jona lyönti ei ole kunnossa. Nyt pelasin reissullani siellä kuitenkin hitusen paremmat tulokset – johtunee siitä että keltaisilta pelattaessa avausväylä (jostain kumman syystä muutettu parviitoseksi) ja siinä on mahdoton olla tekemättä vähintään birkkua ja näin ollen hyvä fiilis underissa kakkostiille siirryttäessä kantaa hyvään tulokseen 🙂 Ei mutta haastettakin kyllä löytyy ja ehkä kohokohtana 18. reikä, jossa nappiavauksen jälkeen saa yrittää paristasadasta veden yli päälle – toivottavasti haastavasti takavasemmalla olevalle lipulle. Kahdesti tässä onnistuinkin, mutta eaglea en saanut aikaan.

  Southin takaysillä on myös mahtava par 4, joka on hitusen päälle 250 metriä alamäkeen. Alamäki on kuitenkin niin jyrkkä, että vastatuulellakin tällaisen kasihändärihuitojan spuuni riittää nappiosumalla päälle. Toki riskinotot joskus kostautuvat pahastikin – vaikka tosin viime vuoteen verrattuna outteja oli muutettu paljon pelkiksi vesiesteiksi.

  Southin erikoisuutena meillä meillä oli keltaisen tiin sijoittelusta ja lipunpaikasta johtuen 75-metrinen parkolmonen (kolmosväylä), joka oli muuten valkoisiltakin vain 92m, kun lippu greenin etureunassa 🙂 Southin takaysi alkaa hieman ikävästi kahdella vaikeahkolla par nelosella ja heti perään ikävän kapealla ylämäki parfemmalla, joten siinä on mahdollisuus sössiä hyvä tulos. Itse pelasin parhaimmillani Southin etuysin +1, mutta olin 12 väylän jälkeen tuloksessa +7.

  Siinä sekavaa ja oikolukematonta tekstiä kentistä, mutta todellakin molemmat pelaamisen arvoisia. Itse menen taatusti uudestaan myös ensi vuonna – kunhan pelikamuja löytyy.

  #636458 Ilmoita asiaton viesti
  Jii

  Gran Canarian kuulumisia

  Kiitokset kaikille vinkkien antajille.

  Säät (=sateet) katkoivat teitä ja sulkivat jopa kenttiä (Salobret, Anfi Tauro), joten seuraavaankin kertaan jäi testattavaa. Muutama kenttäkommentti:

  Etelässä Maspalomas
  Tasaista lentokenttägolfia, raffit eivät haittaa mitenkään. Leppoisa verryttelykenttä ja helppo kävellä. Verryttelykentäksi sopiva kokonaisuus. Melko täysi. – Minulle riitti yksi kierros.

  Pohjoisessa Real Club de Golf Las Palmas eli Bandama
  Mäkinen, kävellen peruskuntoa vaativa vihreä, klassinen kenttä tulivuoren kraaterissa. Takaysi on vähän ahdas, mutta muuten mukava kenttä. Klubi on Espanjan vanhin, mutta kenttä on siirretty nykyiselle paikalle (?) 1950-luvulla. – Käyn pelaamassa uudelleen.

  Pohjoisessa El Cortijo Club de Campo
  Toinen Las Palmasin lähikentistä. Kunto oli vain tyydyttävä ja griinit suomalaisen hitaat. Helpohkosti käveltävä. Väylät 10 ja 11 kulkevat suoraan kilometrin mäenharjenteen ja asutuksen tukimuurien välissä. Väylä 13 on rinteestä alas griinille pelattava näyttävä kolmonen.

  Kenttätiedot löytyvät mukavasti englanniksi osoitteesta http://www.grancanaria.com

  Hyviä golfmatkoja toivottaa

  #636459 Ilmoita asiaton viesti

  Mistä ostit matkan ja mistä pelioikeudet sinne Salobren kentälle. Ilmeisesti siihen pakettiin kuului pelejä niin paljon kun haluaa pelata?
  Edellisjouluna mekin asuimme siellä Salobren kentän laidalla.
  Ihanne ilmasto pelata
  UUdelleen pelamaan

  #636460 Ilmoita asiaton viesti

  Itse olin tammikuun alussa pelaamassa ja hommasin koko paketin Golftailorsilta. Noin 1200e taisi olla koko paketti: lennot, majoitus, vuokra-auto + rajaton golf. 13 rundia ehdimme 6,5 päivässä pelata, enempään ei valitettavasti rajallisen valon vuoksi ehtinyt.

  #636461 Ilmoita asiaton viesti

  Salobre, Meloneras ja Anfi Tauro ovat mielestäni hyviä kenttiä. Kaikki omalla tavallaan erilaisia. Meloneras lienee helpoin ja Anfi Tauro haastavin. Salobren uutta en ole pelannut, mutta näytti rakennusvaiheessa aina vaativalta. Maspalomakseen voi mennä, jos tykkää epäkohteliaista caddiemastereista ja räsistyneistä paikoista. Jos asuat pohjoispuolella on siellä muutama ihan OK. kenttä. Netistä saattaa löytyä erikoistarjouksia. Kannattaa varata ainakin muutama eka lähtöaika jotta ei jää pelit pelaamatta.

  #636462 Ilmoita asiaton viesti

  Salobre, Meloneras ja Anfi Tauro ovat mielestäni hyviä kenttiä. Kaikki omalla tavallaan erilaisia. Meloneras lienee helpoin ja Anfi Tauro haastavin. Salobren uutta en ole pelannut, mutta näytti rakennusvaiheessa aina vaativalta. Maspalomakseen voi mennä, jos tykkää epäkohteliaista caddiemastereista ja räsistyneistä paikoista. Jos asuat pohjoispuolella on siellä muutama ihan OK. kenttä. Netistä saattaa löytyä erikoistarjouksia. Kannattaa varata ainakin muutama eka lähtöaika jotta ei jää pelit pelaamatta.

  #636463 Ilmoita asiaton viesti

  Salobre, Meloneras ja Anfi Tauro ovat mielestäni hyviä kenttiä. Kaikki omalla tavallaan erilaisia. Meloneras lienee helpoin ja Anfi Tauro haastavin. Salobren uutta en ole pelannut, mutta näytti rakennusvaiheessa aina vaativalta. Maspalomakseen voi mennä, jos tykkää epäkohteliaista caddiemastereista ja räsistyneistä paikoista. Jos asuat pohjoispuolella on siellä muutama ihan OK. kenttä. Netistä saattaa löytyä erikoistarjouksia. Kannattaa varata ainakin muutama eka lähtöaika jotta ei jää pelit pelaamatta.

Esillä 18 viestiä, 1 - 18 (kaikkiaan 18)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Matkailu Gran Canarialle golfaamaan tammi-helmikuussa