5.12.–12.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][10]
KilpailuaSuomalaista

Graffaa vai ei

Etusivu Foorumit Yleistä Graffaa vai ei

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Vanha rannevamma alkaa oireilla jo tässä vaiheessa kautta ja jotain pitää keksiä. Käsikirurgin lausunto oli ’voihan sen leikata, muttei siitä luultavasti hyötyä ole’. Mietin olisko välineissä jotain tehtävissä rasituksen vähentämiseksi. Onko kellään kokemuksia graffa varsista tässä suhteessa? Ainakin maila on merkittävästi kevyempi ja ehkä grafiitti vaimentaa tärähdystäkin paremmin. Tunnetusta syytä toi vaihto ei ole mulle varsinaisesti kustannuskysymys, mutta kiinnostaisi kuulla onko joku terveydellisistä syistä vaihtanut ja oliko vaihdosta apua. Ja ei sitten mitään ’graffa on epätarkempi’ vastauksia kiitos:-).

  Graffat ovat kehittyneet rajusti. Keveys on totta, pehmeys taas valinta-asia. Lavan rakenne ja grippi vaikuttavat tietysti myös mailan iskunvaimennuskykyyn. Kokonaisuus ratkaisee. Helpottaako esim. hybridimailoilla pelailu, nykyäänhän saa vaikka koko setin?

  Terveysvaikutuksista en tiedä muuta kuin että olen saanut kylkiluuhuni murtuman grafiittivartista käyttäessäni. Osuin näet ensin isoon palloon, sitten vasta pienempään.

  PS. Kokeile swingailla vastapuolelta, josko ranteessa helpottaa. Jos, vaihda puolta.

  Nimetön

  Kaverillani oli liioin paha rannevika toissa vuonna.

  Löi koko kesän väylältäkin tiiltä ,jotta pystyi ylipäänsä pelaamaan,koska oli paksuhko-osumatyyppinen pelaaja.

  Vaihtoi seuraavana vuonna graffoihin ja rajusti kehäpainotteisiin isoihin lapoihin.Ei täräyttänyt niin paljon käsille.Tiedä häntä.

  Seraavana vuonna pystyi kuitenkin pelaamaan terveenä koko kesän;ranne ei enää kipeytynyt.

  Kannattaisi kokeilla kehäpainotteisia lapoja ,jos sieltä löytyisi apua.

  Hmmm – vp:n kohdalla vaihto kehäpainotteisiin ei taida olla mikään ratkaisu. Se saattaa toimia silloin, kun vähemmän kehäpainotteisella lavalla tulee huonoja osumia, ja luulenpa, että vp osuu palloon ihan hyvin…

  Graffasta en sano mitään, kun en tiiä, mutta oheinen hanska – ihan oikeasti! – voisi helpottaa hieman. ’Tested and confirmed. Bionic gloves reduce the pain and limitations of arthritis.’

  Lue lisää: Bionic-hanska

  Loysin varsin mielenkiintoisen sivuston netista. Kokkeilkaapa!

  Lue lisää: Shaft

  Aika vähän tuntuu porukka siirtyneen graffoihin terveydellisistä syistä. Miten näin henkisesti sairas porukka voi muka olla fyysisesti noin terveitä;-).

  Taidan nyt kokeilun vuoksi kuitenkin liimata kasaan yhdet taotut kehäpainotteiset graffavarsilla. Jos se ei auta, niin syksyllä on pörssissä halvat mailat myynnissä:-).

  Kait sää oot vp kokeillu semmosta tour-henkistä messinkiranneketta joka varmasti vie kivut pois:)

  Eiko vp kunnon gripeista olisi apuja? Ainakin Lamkinin uusin Dual Density Crossline on erittain hyva iskunvaimentaja…

  tmv

  Mulla oli aloittaessani pari kesää sitten graffavartiset mailat ja käsien nivelet kipeytyivät niillä todella helposti. Vaihdoin teräsvartisiin ja nivelrasitukset vähenivät huomattavasti. Eli täysin päinvastainen ’teoria’ täältä.

  Olisiko sitten voinut olla että selvästi enemmän taipuva (regut graffavarret) varsi aiheutti voimakkaamman tärähdyksen vähän huonommassa osumassa?

  Uskokee nyt vaan – Bionicin hanska ja pehmeämpi grippi, niin sillä se hoituu…

  ’Bionicin hanska…’

  Pannaanko pakettiin vai vedatteko heti kateen??

  **läps**

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
Vastaa aiheeseen: Graffaa vai ei

Etusivu Foorumit Yleistä Graffaa vai ei