Aihe: Göteborg - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][27]
KilpailuaSuomalaista

Göteborg

Etusivu Foorumit Matkailu Göteborg

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #632297 Ilmoita asiaton viesti

  Moi!

  Onko jollain kokemuksia Göteborgin alueen kentistä ja majoitusvaihtoehdoista?

  #637551 Ilmoita asiaton viesti

  Yhdestä: Kungsbacka GC, erinomainen kenttä ja edullinen.

  http://www.golf.se…..Löytyy kentät ja usein kenttien kotisivuilta löytyy paketteja. Choice Hotels mainostelee golfpaketteja.

  #637552 Ilmoita asiaton viesti

  Perskutarallaa kun muistais mita kenttia siella tuli muinoin pelattua. Kaverin kanssa voitettiin SAABin sponssaama parikilpailu kerran (oesko ollu kuutisen vuotta sitten) ja SAAB:han laittoi poydan komiaksi: lennot, pelit, hotellit, pelit, juomat, safkat ja avoauto, ja SAABin markkinointijohtaja mukaan kuittailemaan laskuja.

  Toi Kungsbacka oli yksi niista, mutta kahta muuta en muista…

  #637553 Ilmoita asiaton viesti
  kr

  90-luvun loppupuolella kävimme Göteborgin seudulla pelaamassa ja kokemuksia kertyi kolmelta kentältä:
  Forsgårdens GK on lähellä Kungsbackaa, n 30 km Göteborgista. Halusimme silloin sinne, koska se oli 90-luvun alussa ollut ainakin pari kertaa Scandinavian Mastersin kenttänä. Ei mielestämme mitenkään Scandinavian Masters tasoa oleva kenttä, kuten Barsebäck tai Kungsängen.
  Lähempänä Göteborgin keskustaa pelasimme Albatross GK ja S:t Jörgen GK -kentät. Näistä kahdesta suosittelen Albatrossia, joka on vanhempi, puistomainen kenttä. S:t Jörgen lienee halvimmasta päästä, mutta en suosittele.
  Jos nyt menisin Göteborgiin golfaamaan, haluaisin pelata Göteborgs GK:n, joka on yli 100 vuotta vanha kenttä!

  #637554 Ilmoita asiaton viesti

  Mitä kenttiä kannattaa pelata, riippuu tietysti olennaisesti siitä, kuinka paljon haluat maksaa pelaamisesta.

  Seuraavalla kerralla, kun menen Göteborgiin, pelaan ilman muuta uudestaan Hills Golf Clubin, jossa parhaillaan on meneillään Challenge Tourin kisa. Kenttä on Göteborgin alueen paras: Golf Digestin vuoden 2007 rankkauksen mukaan Ruotsin kentistä sijalla 14 eli huippukenttä. Pelasin sen runsaat kuukausi sitten. Käytimme Elite Park Avenue Hotelin golfpakettia. Pakettiin kuuluu myös golfauto. En itse pidä autolla pelaamisesta, mutta Hillsissä se on lähes välttämätön korkeuserojen ja pitkien siirtymien vuoksi.

  Göteborgs GK on Ruotsin vanhin kenttä. Nykyisellä paikallaan se on ollut vuodesta1904 alkaen. Se on nykyään jäänyt pahasti asutuksen puristukseen. Golf Digestin mukaan se on Ruotsin 21:nneksi paras kenttä.

  Forsgårdenin Golf Digest on rankannut Ruotsissa sijalle 38. Siellä pelattiin surullisen kuuluisa Scandinavian Masters viitisentoista vuotta sitten. Niin pelaajat, katsojat kuin katsojien autotkin vaelsivat mutaliejussa pitkään jatkuneiden sateiden vuoksi. Pelasin kentän 90-luvun puolivälin kieppeillä. Ihan ok sekin, mutta ei ollenkaan samaa tasoa kuin muut Scandinavian Masters –kentät (esim. Barsebäck) niin kuin kr:kin kirjoitti.

  Muita Golf Digestin Ruotsin 50 parhaan kentän joukkoon rankkaamia Götegorgin kenttiä ovat Delsjö (sijalla 33) ja Kungsbacka (sijalla 34).

  Göteborgin golfpaketteja tarjoaa em. Elite Hotelsin lisäksi mm. Choice Hotels.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Matkailu Göteborg