Aihe: Göteborg ja golf - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

Göteborg ja golf

Etusivu Foorumit Matkailu Göteborg ja golf

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #750150 Ilmoita asiaton viesti

  Olisiko hyviä suosituksia Göteborgin alueella pelaamiseen? Ajankohtana 12.-14.4.2016. Mieluiten läheltä keskustaa. Kiitos avusta etukäteen!

  #858560 Ilmoita asiaton viesti

  Ruotsin Golf Digest julkaisi tammikuun 2016 numerossaan ylläpidetyn Ruotsin kenttien ranking-listan. Göteborgin kentistä Ruotsin 50 parhaan kentän listalle mahtuvat
  – Vallda (sijoitus Ruotsin kenttärankingissä 7.), http://www.valldagolf.se/
  – Hills (18.), http://www.hillsgolfclub.se/
  – Göteborgs Golfklubb (37.), http://www.goteborgsgk.org/
  – Kungsbacka, Gamla banan (42.), http://www.kungsbackagk.se/
  – Forsgården (49.), http://www.forsgarden.se/

  Olen pelannut näistä Hillsin, Göteborgs GK:n ja Forsgårdenin. Pelasin v. 2005 valmistuneen Hillsin 2008. Kenttä oli upea, mutta erittäin mäkinen ja siirtymät olivat todella pitkiä. Tuolloin kenttä oli ehdottomasti autolla pelattava. Ruotsalainen kilpapelaaja Johan Edfors osti jokunen vuosi sitten osan kentästä ja hänen johdollaan suunniteltiin 6 uutta reikää, jotka otettiin käyttöön 2014. En ole pelannut kenttää uudistetussa muodossa, mutta minun käsitykseni mukaan pitkiä siirtymiä ei ole enää ainakaan yhtä paljon kuin aiemmin. Valldaa vasta rakennettiin tuon edellisen Göteborgissa käyntini aikoihin. Mikään em. kentistä ei ole kovin lähellä keskustaa.

  Golf Digestin Göteborgin 10 parhaan kentän joukkoon mahtuvat edellisten lisäksi Lycke, Öijared, Delsjö, Lysegården ja Ale. Kenttien perustiedot ja kartta niiden sijainnista löytyy täältä: http://www.svenskgolf.se/sidor/golfguiden

  #864625 Ilmoita asiaton viesti

  Kentät eivät ole vielä olleet auki joten tältä vuodelta ei kokemusta, mutta keskustaa lähimpänä olevat kentät, jotka olen pelannut ovat Delsjö ja St. Jörgens Park joista molempiin pääsee myös (kollegan mukaan) hyvin julkisilla. Delsjö on ihan mukava, mutta paljon varjopaikkoja, eli luultavasti aika märkää (viimevuotisten kokemusteni perusteella) St Jörgens parkin ekat 8 reikää on mukavia, mutta loput on hieman tylsiä kun mennään pellolla edes takaisin. Luultavasti kuitenkin huomattavasti kuivemmassa kunnossa kuin Delsjö ja ihan ok kenttä kuitenkin

  Hillssiä en oo pelannut, mutta sitä tunnutaan pitävän yleisesti alueen parhaana kenttänä. Greenfee huitelee 1000 kruunun paikkeilla. Ilmoituksen mukaan avaavat 8.4 eli sopisi aikatauluusi.

  Delsjö näyttäisi avaavan 1.4 ja St Jörgen 2.4

  Muista kentistä oon täällä pelannut: Ale (hyvä), Öijared (Gamla Bana, hyvä) Torslanda (kotikenttä, ihan ok mutta tuulee aina) St Lundby (ok) ja Lerjedalen (kerta riitti)

  #906191 Ilmoita asiaton viesti

  Ruotsin Golf Digest julkaisi tammikuun 2016 numerossaan ylläpidetyn Ruotsin kenttien ranking-listan.

  Onkos tähän listaan olemassa mitään linkkiä? Kesällä olisi tarkoitus tulla Malmön seudun kautta takaisin Suomeen päin ja parille pelipäivälle olisi haussa sopivia kenttiä.

  #912411 Ilmoita asiaton viesti

  Golf Digest julkaisi Ruotsin kenttien ranking-listan painetussa lehdessään ja lisäksi se lienee netissä lehden tilaajien käytettävissä.

  Yksi näkemys Ruotsin (samoin kuin useiden muiden maiden) parhaista kentistä löytyy kuitenkin täältä: http://www.top100golfcourses.co.uk/golf-courses/continental-europe/sweden

  Osuuko Antti75 matkasi Malmön kautta Suomeen sopivasti kesäkuun alkuun? Ruotsin European Tour -kisa Nordea Masters (http://www.nordeamasters.se/) pelataan nimittäin 2.-5.6. Bro Hofissa Tukholman liepeillä. Kisaa kannattaa ehdottomasti mennä katsomaan. Ensi vuonna 2017 se pelataan Barsebäckissä Skånessa, hieman kauempana Suomesta.

  #917449 Ilmoita asiaton viesti
Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Matkailu Göteborg ja golf