23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista

Golfseuraa Peuramaalle?

Etusivu Foorumit Yleistä Golfseuraa Peuramaalle?

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 36)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Suoritin viime vuonna GC:n ja innoistuin mahdottomasti lajista. Tänä vuonna ajattelin vuokrata pelioikeuden Peuramaalle, mutta kaipaisin kovasti peliseuraa. Viime kesänä pelasin pari kierrosta tuttujen kanssa, mutta vähän näin keltanokkana aristelen ihan tuntematonta seuraa, varsinkin jos sitä on joka kierroksella. Toki otan vastaan muitakin kenttäehdotuksia, jos Peuramaa on aloittelijalle aivan liian vaikea 🙂 Viime kesänä kävin Kurkissa ja Pickalassa. Olen itse 30-vuotias nainen, eli mielellään suht ikäistäni ja sukupuolella ei ole väliä 😀 Laittele viestiä meiliini: vesimies76@hotmail.com

    Peuramaa on ihan mukava hinta-laatusuhteeltaan erinomainen kenttä ja varsinkin harrastusta alottaessaan Vanha Peura on oikea mukavan leppoisa tilava kenttä. Henki on erinomaisen maanläheinen ja mukava. Itse pelasin vuoden sielä jäsenenä ja edelleen Head Caddiemaster Mirja, Muutama kenttähenkilökunnan arvosteuista ammattikunnan edustajista, osa ravintolahenkilökunnasta, sekä muutama Caddiemaster minut muistavat ja iloisesti aina moikkaavat ja vaihtavat muutaman iloisen sanan kanssani.

    Erinomainen valinta tilanteessasi 🙂

    Pelailen sielä itse kymmenkunta kierrosta juuri tuon mukavan hengen takia ja kentät tunnen erittäin hyvin, joten mielelläni lähden joskus iloiseksi kohteliaaksi seuraksesi 🙂

    Ja itseasiassa olenkin kovasti taas odottanut, että Peuriksen kentät aukeavat kesägreeneille, jotta kuulisin lähtöaikaa varatessani taas suloisen caddiemaster J:n uskomattoman *** äänen 😉

    Muille muuten tiedoksi, että sielä kun käväisin pari viikkoa sitten, pyysin neidiltä anteeksi ja kysyin, ettei kait pahoittanut mieltään, mutta kuten epäilinkin suloisen J:n huumorintaju on hyvin tasapainossa hänen pehmeän samettisen äänensä kanssa.

    T: Neitsyt (eli vaaraton tähän saakka) -68

    Ihan uteliaisuuttani kysyn notta miten kaukana Kirkkonummelta pitäisi seuraahakevan nuorehkon naisen huhuilla notta ET tarjoutuisi? Tuhannen kilometrin tarkkuus riittää.

    Jyrkkä Draw kirjoitti: (4.5.2006 16:19:41)
    Ihan uteliaisuuttani kysyn notta miten kaukana Kirkkonummelta pitäisi seuraahakevan nuorehkon naisen huhuilla notta ET tarjoutuisi? Tuhannen kilometrin tarkkuus riittää.

    Täh. Nyt en ymmärtänyt ? Mitä tarkoittaa ET tarjoutuisi ?

    Seuraksi tarjoutuisi. Ja henkiseksi tueksi ja kentän asiantuntijaksi, sekä proksi ja vaalimaalaiseksi kätilöksi.

    Voin Henkan tekstiin yhtyä. Peuramaa on neljättä vuotta kotikenttäni. Yhtenä syynä on hinta-laatusuhde ja erinomaisen mielyttävä henki ja henkilökunta.

    Aloitteleville järjestetään kummikierroksia, joilla pääsee alkuun. Sitten vaan cädäreiltä pyytäen sijoittamista sopivaan porukkaan. Ei Peuramaalla laiteta aloittelevaa naista kolmen singelimiehen seuraan, jos ei välttämättä halua. Uskonpa aika pian löytyvän useampikinkertaista peliseuraa.

    Noh, veke minun apajiltani !

    Noh, leikki leikkinä 🙂 Hyvä klubi ja hieno henki. Prboyn vinkit ovat hyviä.

    Hyvä valinta. Varmasti viihdyt sielä. Itse olen pelannut jo viitisen vuotta, eikä minua koskaan harmita lähteä juuri aloittaneen kanssa pelaamaan. Päinvastoin. Mukavaa koittaa antaa sellainen ystävällinen mukava nelituntinen, joka kannustaa jatkamaan ja nauttimaan lajista 🙂 Kaikkihan me ollaan joskus aloitettu ja jännitetty maha ruikulilla ykkösteellä tuntematonta peliseuraa, joten no hätä, se menee nopeasti ohi 🙂

    Mukavaa pelikesää ja lähettelen mailia.

    Kiitos Henkka, sielläpä siis törmätään 🙂
    Kunhan olen tovin takonut rangella swingiä johonkin muottiin, niin ilmoittelen ja tehdään teelle pelitapaamiset 😀

    Ei sitä swingiä mihinkään kannata koettaa takoa. Pallolla on oma tahtonsa ja se menee minne sitä huvittaa. Tämä peli opitaan kentällä eikä rangella 🙂

    No kyllä sitä takakireyttä pitää vähän saada ensin pois, muuten joutuu pitämään bägillisen balloja mukana 🙂

    tmv

    Tuleehan tuolla Peuriksella yleensä jokunen kierros (vanhalla) pelattua kesäisin. Ilmoitelkaa toki milloin olette menossa täällä palstalla jos vaikka sattuisi yllättäen sopimaan kalenteriin.

    Oma peli on kyllä solmussa tällä hetkellä, mutta saapahan toisaalta enemmän lyöntejä samalla rahalla =).

    Eikä mitään kun rohkeasti vaan sinne Peuramaalle. Siellä kyllä tutustuu helposti toisiin pelaajiin. Itse pelaan pääasiassa siellä paitsi tietenkin jos onnistun saamaan Hillsidestä ’ilmaisen’ lähtöajan.

    Nimetön

    Kun tulit maininneeksi nuo pallot niin osta jostain vesipalloja halvalla. Peli on paljon mukavampaa kun ei tarvitse jännittää kuinka monta euroa lyö pusikkoon seuraavalla väylällä.
    Ota selvää milloin on vähän hiljaisempaa kentällä (jos sellaista on) ja homma aika silloin. Poistuu ainakin kiire peliohjelmasta. Ja itse en ole saanut yhtään huonoa pelikaveria tähän mennessä. Kaikkien kanssa on tullut juttuun ja hyvillä mielin on kierrokset menneet 🙂

    Terv. itsekin vm76 ja aloitteleva (ikävä kyllä asun kaukana peuramaasta).

    P.S. ja heti rupesin äijä neuvomaan naista. Sori

    Vilzu76

    Naista saa neuvoa mutta vaimoa ei milloinkaan. 🙂

    Minja kirjoitti: (4.5.2006 21:14:21)
    No kyllä sitä takakireyttä pitää vähän saada ensin pois, muuten joutuu pitämään bägillisen balloja mukana 🙂

    Niin minäkin alussa ajattelin. Nyttemmin olen vaihtanut taktiikan tuohon jälkimmäiseen vaihtoehtoon.

    Muille iloisille herrasmiehille (ja Ladyille tietysti myös) muuten tiedoksi, että treffilöitä on jo Minjan kanssa sovittu. Pirauttelin Peurikselle ja suureksi pettymyksekseni J oli jossakin kahvilla (tai sitten hänellä on numeronäyttö puhelimessa, eikä halunnut olla närkästyksissään kanssani missään tekemisissä), mutta siis Vanhan peuran tilanne alustavien kyselyjen mukaan on seuraava:

    Kenttä mahdollisesti aukeaa ensi viikolla ja sielä on muutama (neljästä minulle puhuttiin) talvikerniä ja sitten seuraavalla saataisi mayhdollisesti käyttöön jo kaikki kesägreenit, notta itse kun olen ensi viikon Paskassa Maassa, niin sinne seuraavalle vähän tärskyjä sovittiin.

    Mikäli emäntä suostuu jakamaan viehättävän seuransa muidenkin clubhouselaisten kanssa, tilaa siis mahdollisesti olisi. Mukavintahan tietysti olisi saada Minjalle jotakin ladyseuraa, niin ei tarvitese meidän ukkojen kanssa neljää tuntia kärsiä.

    Peuriksen Ladyt… Huhuu !

    Nimetön

    Moi Minja.
    Kunhan olet saanut seuraa näistä ’maailamankaikkeuden’ parhaista pelaajista jotka tänne kirjoittaa, niin raportoi meille klubituuppareille seuraavista asioista:
    -Miten pitkät avaukset
    -Greeniosumat
    -Putit
    -Kadotetut pallot
    -Kootut selitykset, miksi juuri tänään ei kulje!!??

    Luulen että ko foorumilla on todella paljon henkilöitä joita tämä kiinnostaa!!!!!

    Loisiko sivujen ylläpitäjä jonkun kotisivun josta voidaan seurata näitä maestrojen ’huippusuorituksia’ Please, please…

    Mielestäni en ole koskaan millään tavoin väittänyt olevani maailmankaikkeuden paras pelaaja, enkä edes hyvä pelaaja. Pikkuhiljaa sentään kokenut pelaaja, mutta jos asia kiinnostaa, voin tässä äkkiseltään ketoa tämän päivän ulkomuistista:

    -220-240
    -jaa-a kaiketi jotakin kahdeksan luokkaa. Pitääpä oikein laskea… aika hyvin arvioitu, eli kahdeksan 🙂 Yksi kyllä kahdella päälle, että siitä varmaan saa puolikkaan (par, eli puolikas takasin)
    -4
    -Kyllä tänään ihan mukavasti kulki. Ihan omalla tasolla. 43+51 ja 35 bojojoing. Takaysi tietysti harmittaa, mutta golf on.

    Perskuta. Putit unohtui. Kaiketi jotakin 32-35 luokkaa, eli aika tavallista noille greeneille.

    Kyllä nyt tuli paha rasti hoidettavaksi, katsellaan miten siitä suoriudun vai suoriudunko ollenkaan 😉

    Ja todellakin, Henkan kanssa sovittiin alustavasti päiviä 20.5 tai 21.5 eli ryhmään mahtuu vielä 😀
    Minullakin nyt takataskussa pelioikeus…tadaa!!!!

    Nimetön

    Henkka kirjoitti: (5.5.2006 19:05:16)
    Mielestäni en ole koskaan millään tavoin väittänyt olevani maailmankaikkeuden paras pelaaja, enkä edes hyvä pelaaja. Pikkuhiljaa sentään kokenut pelaaja, mutta jos asia kiinnostaa, voin tässä äkkiseltään ketoa tämän päivän ulkomuistista:

    -220-240
    -jaa-a kaiketi jotakin kahdeksan luokkaa. Pitääpä oikein laskea… aika hyvin arvioitu, eli kahdeksan 🙂 Yksi kyllä kahdella päälle, että siitä varmaan saa puolikkaan (par, eli puolikas takasin)
    -4
    -Kyllä tänään ihan mukavasti kulki. Ihan omalla tasolla. 43+51 ja 35 bojojoing. Takaysi tietysti harmittaa, mutta golf on.

    Sinun ja n. 6-7 muun kirjoittajan kommenteista, olen tullut tähän johtopäätökseen!
    Kai te kaikki sinä, paksupekka, xxl, jne voitte näyttää todellisen osaamisenne kaikille näiden saittien lukijoille, jotka kuitenkaan eivät ole tasoisianne tietäjiä ja pelaajia??
    Silloinhan meillä on mahdollisuus seurata miten kolopalloa pelataan ’huipputasolla’

    t. utelias uuno

    Ööö… tuota…

    Minä kun luulin, että edellisen viestisi idioottimaisuutta ei voi enää kukaan koskaan ylittää, mutta olin näköjään väärässä. jatka toki, minulla on ihan sellainen olo, että pystyt vielä kategoriassasi huomattavasti huimempiinkin saavutuksiin. Minä en nyt jaksa alentua tuollaisiin naurettavuuksiin. Ehkäpä sitten joskus toiste.

    Minja:

    Täällä kun et pitkään vielä ole ollut, elä säikähdä. Tällaisia Tosimiehiä tänne tupsahtelee aika-ajoin ja sitten häipyvät. Yleensä samoja tyyppejä, jotka vaihtelevat nimimerkkejä, kun pelkurimaisuuttaan eivät uskalla seistä omien ajatustensa takana.

    Suurin osa meistä kuitenkin on kohteliaita herrasmiehiä. Niin täällä, kuten kentälläkin 🙂

    Enhän minä vähästä säikähtele 🙂

    Nimetön

    Henkka kirjoitti: (5.5.2006 19:23:59)
    Ööö… tuota…

    Minä kun luulin, että edellisen viestisi idioottimaisuutta ei voi enää kukaan koskaan ylittää, mutta olin näköjään väärässä. jatka toki, minulla on ihan sellainen olo, että pystyt vielä kategoriassasi huomattavasti huimempiinkin saavutuksiin. Minä en nyt jaksa alentua tuollaisiin naurettavuuksiin. Ehkäpä sitten joskus toiste.

    Minja:

    Täällä kun et pitkään vielä ole ollut, elä säikähdä. Tällaisia Tosimiehiä tänne tupsahtelee aika-ajoin ja sitten häipyvät. Yleensä samoja tyyppejä, jotka vaihtelevat nimimerkkejä, kun pelkurimaisuuttaan eivät uskalla seistä omien ajatustensa takana.

    Suurin osa meistä kuitenkin on kohteliaita herrasmiehiä. Niin täällä, kuten kentälläkin 🙂

    Hei, kaikki luokkaamani lämmääjät.
    Saamani palautten pohjalta ehdotan että kaikki tänne kirjoittavat alkavat, kirjoittaa omalla nimellään, eli oma profiili:
    Seura, Tasoitus, mahd.kuva, jne
    Silloin selviää kaikille lukijoille kirjoittajan osaaminen ja pelitaso! Näistä kaikki me lukijat voidaan ’imeä’ tarvittavat tiedot oman pelimme parantamiseksi tai muuttamiseksi!!

    Minjalle tiedoksi,
    Täällä ei ole mikään aloittelijan peloittelija, vaan hyvä ystävä ja mahdollinen pelikaveri. Vaikka Hcp on alle 5, pelaan aina kaikkien kanssa, enkä tyrkytä neuvojani sinulle kuten en muillekaan, pelikaverin sitä kysymättä.

    Nimetön

    Näihin keskustelupalstojen luonteeseen kuuluu tietty anonyymius. Pistäppä siis omaan profiilisi em. tiedot.

    Minjalle tiedoksi,
    Täällä on myös karski uros, joka on myös tarvittaessa hellä. Olkapää, johon voit nojata. Svingikorjausehdotus tulee heti kun haluat. Olen akateemisesti koluttu, mutta ymmärrän silti elämää. Jos Henkka alkaa kyllästyttää, niin ota yhteys. Nimim: Yhdessä svingaten kohti elämämme kevättä.

    PS. Missä hemmetissä on Peuramaa ? häh

    Arvoisat lukijat, ehdotan, että pidämme idioottimaisuuksissa muutaman kuukauden tauon. Ulkona on näet nimittäin hyvä ilma golfin pelaamiseen…..oder nicht ?

    Hcp ok kirjoitti: (5.5.2006 21:37:47)
    Hei, kaikki luokkaamani lämmääjät.
    Saamani palautten pohjalta ehdotan että kaikki tänne kirjoittavat alkavat, kirjoittaa omalla nimellään, eli oma profiili:
    Seura, Tasoitus, mahd.kuva, jne
    Silloin selviää kaikille lukijoille kirjoittajan osaaminen ja pelitaso! Näistä kaikki me lukijat voidaan ’imeä’ tarvittavat tiedot oman pelimme parantamiseksi tai muuttamiseksi!!

    Minjalle tiedoksi,
    Täällä ei ole mikään aloittelijan peloittelija, vaan hyvä ystävä ja mahdollinen pelikaveri. Vaikka Hcp on alle 5, pelaan aina kaikkien kanssa, enkä tyrkytä neuvojani sinulle kuten en muillekaan, pelikaverin sitä kysymättä.

    Kaikki nuo pyytämäsi tiedot löytyvät omasta profiilistani. Yhtään kysymääsi tietoa ei löydy omasta profiilistasi. Ja toisessa ketjussa sanoit, että hcp on kohdallaan ihan itseään korostamatta… Ja pakko oli rehvastella etä se on alle 5

    😉

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 36)
Vastaa aiheeseen: Golfseuraa Peuramaalle?

Etusivu Foorumit Yleistä Golfseuraa Peuramaalle?