23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

Golfselostukset

Etusivu Foorumit Yleistä Golfselostukset

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Hakutoiminto ei toiminut, joten en tiedä onko tästä asiasta keskusteltu aikaisemmin. Ihmettelen kyllä, jos ei ole…

    En voi käsittää, miten Viasatin kaltainen isohko firma pitää tiimissään ihan muuta kuin pelitapahtumia selostavaa höpöttäjää!
    Tämä nimeltämainitsematon tyyppi toistelee jatkuvasti samaa sanaa kaksi tai kolme kertaa peräkkäin ja rikastuttaa vielä kerrontaansa ööp..ööp..pöp..ööp.. -änkytyksellä. Asiantuntemusta kaverilla riittää, mutta ulosanti on onnetonta jo senkin takia, että lauseista puuttuu hyvälle selostajalle tyypillinen intonaatio.
    Kaiken kaikkiaan siis todella ärsyttävvää kuunneltavaa!

    Sitten kun siihen kylkeen laitetaan pahimmassa tapauksessa vielä itseänsä täynnä oleva tosikko kerskumaan tekemästään työstä henkisen valmennuksen saralla ja Stensonin kanssa tehdystä yhteistyöstä, niin katselunautinto on mennyttä.
    Suurin osa varmaan tietää, keistä tässä on kysymys…

    Antti Vaalas on ainoa suomalainen selostaja, jota jaksaa juuri ja juuri kuunnella, mutta mieluiten näitä lähetyksiä seuraisi alkuperäisselostuksina. Joskus sellaisen on Viaplayn kautta voinut valitakin, mutta ei taas viime aikoina. Onkohan tämä jokin kustannuskysymys, vai mikä?

    Pääseeköhän tämä parivaljakko pilaamaan taas myös Mastersin?
    Jätän kyllä koko kisan väliin, jos näin käy.

    PG

    en tiedä onko tästä asiasta keskusteltu aikaisemmin. Ihmettelen kyllä, jos ei ole…

    On tästä asiasta aikaisemminkin keskusteltu. Tuoreimmat keskustelut ovat ihan lähiajoilta, vanhimmat jo vuodelta 2002. Tässä muutama ote vanhimmasta päästä:

      22.4.2002, 22:46
      Tyry kehiin, ainakin satakertaa paremmi kun nää kaks seniiliii, ehkei Tyry ole paras, mut olis ainakin paras tälle hetkellä saatavista

      15.4.2002, 22:08
      Ei muuta kuin Teemu Tyry tai Matti Eve selostamaan näitä ohjelmia niin niitä voi seurata ääni päälläkin.

      15.4.2002, 15:58
      Tyryn saavutukset nähtiin kevyesti svingaten ohjelmassa useampi vuosi sitten. Se oli kaikista ohjelmista kaikkein huonoin, mitä olen ikinä nähnyt!!!

      14.4.2002, 05:55
      4nen voisi ottaa Tyryn tai linkun? selostamaan ja esim. Piltzin, kankkosen, Väinölän jne. kommentoimaan.

      13.4.2002, 04:35
      Tyry muuten olis huippuselostaja ja tietääkin golffista ja golffareista paljon enemmän kuin tilander ja arkkola.

      12.4.2002, 17:34
      Ei muutakun adressi neloselle ja pyydetään Tyry selostaa, Äijä mitä parhain joka näkee ja kuulee ja selostaa satakertaa paremmin kuin nää kaksi pappaa

      Tyrylläkin on muutamia todella ärsyttäviä maneereita, joten makuja on monia.

      Oletteko huomanneet, että Tyry puhuu aina prautamailoista, pallon menemisestä preikään, praffista ja muista pr-alkuisista asioista!!
      Pidetään vielä ne kaksi vanhusta tuhisemassa niitä major-turnauksia…

      Samaa mieltä Tyry kehiin ja nää kaksi seniiliä vaikka selostaa Tangomarkkinoita Seinäjoelle, puhuvat välillä niin sekavasti että hohhoh.

      Erityisesti haluan välittää kiitokset Teemu Tyrylle Urheilukanavan kommentaattorin työstä. Pelikommentoinnin lomassa on tullut paljon sääntöasiaa, tuoreimpia kuulumisia kotimaan golfista ja tämä kaikki mukavan jutustelevaan sävyyn. Sen enempää naapurikanavan kokeneita kommentaattoreita mollaamatta, uskoisin monen mielellään vaihtavan Major-tapahtumiinkin Tyryn kommentoimaan.

      joo kyllähän sen huomaa kun vertaa esim. urheilukanavan selostajaan, Teemu Tyryyn, niin onhan se selostus nelosella aika P:stä. Asko ja Lasse mokailee ja puhuu mitä sattuu…

      Nyt täytyy myöntää, että urheilukanavan european tour -kisojan seuraaminen Teemu Tyryn selostamana on 10x miellyttävämpää kuin 4:n lähetykset.

      Kannatan ehdottomasti Teemua. Asiantuntemuksen lisäksi hänellä on televisioon sopiva ääni.

      Mitä mieltä ootte, kumpi paremmi Tyry vai nää vanhat papat?? Itseni mielestä on todellakin mielyttävää kuunnella Tyryn selostusta, joka myös korjalee omia virheitään, kun nää kaksi pappaa Talista,

      Teemu Tyry on sopivasti asialinjalla, mukava kuunnella.

      Tuuraaja on ollut tämä Golfpisteen Sami Markkanen – ja onkin ollut hyvä. Tykkään erikoisesti molempien, Tyryn ja Markkasen, kuivasta ns. englantilaisesta huumorista.
      Eli jos nelosella ei ole varaa palkata Tyryä -), niin palkkaisivat edes sitten tämän tuuraajan.

      Ainoa järkevä vaihtoehto on etsiä ammattiselostaja joka golfia ymmärtää (Eve, Tyry tms.) ja ammattigolfari joka on kovissa kisoissa kierrellyt (Kankkonen, Piltz tms.) kommentaattoriksi.

        Jne. Uusimmissa viesteissä on aivan erilainen sävy. Onko siis Teemu taantunut?

        Onko siis Teemu taantunut?

        Enpä tiedä, mutta vastaavanlainen selostaja ei olisi töissä missään muussa itseään kunnioittavassa tv-yhtiössä yhtä päivää pidempään.

        Laitoin palautetta Viasatille ja sieltä tuli vastaus:

        ”Kiitos viestistäsi.

        Hyvä, että laitoit yhteydenottoa asiasta, niin autan mielelläni selventämään mistä on kyse. Tällä hetkellä meillä ei ole mahdollisuutta näyttää golfia englanninkielisellä selostuksella ja tulemme siis jatkossakin näyttämään European Tour -lähetykset suomeksi selostettuina.

        European Tourilla on mukana suomalaisia golfareita, uskomme että suomalaisilla kommentoijilla saamme myös paremman katsauksen siihen kuinka kilpailu heidän osaltaan etenee. Tätä ei välttämättä ole otettu huomioon englanninkielisissä selostuksissa. Ymmärrämme toki, että osa asiakkaista haluaa edelleen jatkaa kilpailun seuraamista englanniksi ja otamme tämän palautteen mielellämme vastaan selostusta sekä selostajia koskien.

        Jos sinulle heräsi vielä lisäkysymyksiä mieleen tämän tiimoilta tai jos voin vielä muutoin olla avuksi, niin laitathan minulle viestiä takaisin.

        Tässä välin toivottelen oikein mukavaa alkanutta viikkoa!

        Ystävällisin terveisin,
        Anette
        Viaplay Asiakaspalvelu”

      Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
      Vastaa aiheeseen: Golfselostukset

      Etusivu Foorumit Yleistä Golfselostukset