Aihe: golfpiste.com toimiminen - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

golfpiste.com toimiminen

Etusivu Foorumit Yleistä golfpiste.com toimiminen

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #188491 Ilmoita asiaton viesti
  jps

  Toimiiko toisilla esim. äänestys, kun ittellä ei toimi ? Samoin tuo Titleistin Major-veikkaus-vastaus ei mennyt perille.

  #491718 Ilmoita asiaton viesti

  No ny kyllä pisti jänskättää että onko oma veikkaus mennyt, vaikka pojoja ei hirveesti tulisikaan.. Ei ole tuloksia vielä titun major veikkauksessa, mutta kumma kun teksti herjaa etten ole osallistunut kilpailuun..hmmm..Kyllähän se hyvissä ajoin tuli tehtyä.. Saas nähdä..

  Onhan näillä sivuilla pikku juttuja jota saisi viilata nopeastikin paremmaksi, mutta kaikki aikanaan, hiljaa hyvä tulee..toivottavasti=)

  #491719 Ilmoita asiaton viesti

  En tiedä tuosta Major-veikkauksesta, mutta olen huomannut että äänestys toimii jos näppäilet tuohon osoitepalkkiin golfpiste.com, mutta http://www.golfpiste.com niin äänestys ei toimi. Mikä sitten lienee syy?

  #491720 Ilmoita asiaton viesti

  Saattaisiko olla niin että Major-veikkauksessa ei ole vielä tuloksia tulosluettelossa ja sitä varten herjataan että et ole osallistunut. Itse säikähdin samaa viestiä mutta toivottavasti kyseessä on vain pieni viilaamattomuus tulospalvelussa. On nimittäin pisteitä tulossa roppakaupalla.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä golfpiste.com toimiminen