23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

golfpiste.com toimiminen

Etusivu Foorumit Yleistä golfpiste.com toimiminen

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • jps

    Toimiiko toisilla esim. äänestys, kun ittellä ei toimi ? Samoin tuo Titleistin Major-veikkaus-vastaus ei mennyt perille.

    No ny kyllä pisti jänskättää että onko oma veikkaus mennyt, vaikka pojoja ei hirveesti tulisikaan.. Ei ole tuloksia vielä titun major veikkauksessa, mutta kumma kun teksti herjaa etten ole osallistunut kilpailuun..hmmm..Kyllähän se hyvissä ajoin tuli tehtyä.. Saas nähdä..

    Onhan näillä sivuilla pikku juttuja jota saisi viilata nopeastikin paremmaksi, mutta kaikki aikanaan, hiljaa hyvä tulee..toivottavasti=)

    En tiedä tuosta Major-veikkauksesta, mutta olen huomannut että äänestys toimii jos näppäilet tuohon osoitepalkkiin golfpiste.com, mutta http://www.golfpiste.com niin äänestys ei toimi. Mikä sitten lienee syy?

    Saattaisiko olla niin että Major-veikkauksessa ei ole vielä tuloksia tulosluettelossa ja sitä varten herjataan että et ole osallistunut. Itse säikähdin samaa viestiä mutta toivottavasti kyseessä on vain pieni viilaamattomuus tulospalvelussa. On nimittäin pisteitä tulossa roppakaupalla.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
Vastaa aiheeseen: golfpiste.com toimiminen

Etusivu Foorumit Yleistä golfpiste.com toimiminen