12.–19.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][16]
KilpailuaSuomalaista

Golfpelit PC:lle

Etusivu Foorumit Yleistä Golfpelit PC:lle

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #190899 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Onko olemassa hyviä Golf pelejä

  #525301 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  On

  #525302 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Itse suosittelen Jack Nicklaus 6: Golden Bear Challenge -peliä, joka on jo hieman vanhempi ja toimii näin ollen Pentium 133:ssa ja sitä tehokkaammissa koneissa. Ikä on tässä tapauksessa eduksi varmasti myös pelin hinnan suhteen. Minusta GBC on edelleen parempi kuin Linksit tai EA:n Tiger Woodsit.

  Pelin parhaita puolia hyvän pelattavuuden lisäksi on se, että siihen löytyy tällä hetkellä hieman vajaat 600 netistä imuroitavaa kenttää, ja niitä tulee koko ajan lisää.

  Ja kun yksinpeliä on tullut pelattua tarpeeksi, niin Gaming Zonelta löytyy aina pelikavereita ja liigoja, joihin voi liittyä. Myös omien tuttujen kanssa voi kilpailla, jos osapuolilla on nettiyhteydet kunnossa.

  Miinuspuolelle menee ehkä omien golftaitojen ja pelinäkemyksen liiallinen kasvu, kun lähestymiset alkaa jäädä pariin metriin, sekä pelin addiktiivisuus 🙂

  Kaiken kaikkiaan erinomainen lääke pahimpiin vieroitusoireisiin!

  Lue lisää: Puhmanin erinomaiset sivut

  #525303 Ilmoita asiaton viesti

  Tiger Woods 99 on mielestäni aivan loistava peli pc:ille. Peli ei vaadi suuria tehoja koneelta ja on näyttävä. TW 01:ssä ja 02:ssa Tiger Woods on mielestäni aivan järkyttävän näköinen, eikä ollenkaan näytä siltä kuin pitäisi. Links2001 on Näyttävä mutta hieman vaikeahko peli. Mutta suosittelen ehdottomasti ostamaan.

  Lue lisää: Forum > golfpelit TARGET=_blank>http://www.golfarit.net/cgi-bin/forum/YaBB.pl?board=yleista;action=display;num=1006729886

  #525304 Ilmoita asiaton viesti

  Pahoittelen tuo linkki tuli väärin, mutta tästä oikein. Huono homma kun viestejä ei voi muokata jälkeenpäin. (ylläpito huom.)

  Lue lisää: Goflarit.net > forum > golfpelit

  #525305 Ilmoita asiaton viesti

  Mielestäni paras peli on Links 2001 Championship Edition, missä voi tehdä kenttiäkin. Ja ei se oo niin vaikee. Onhan aina mulliganit 😉 Demon voi hakea esim. edomest

  #525306 Ilmoita asiaton viesti

  Kohta pääsee jokainen pyörittämään omaa golfkenttää…Sid Meier’s Sim golf !

  http://simgolf.ea.com/

  #525307 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  olen palannut nyt simgolfia tunnin tai pari ja taytyy sanoa etta on kylla aarimmaisen viihdyttava peli. ainakin ensivaikutelman perusteella suosittelen!

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Golfpelit PC:lle