Aihe: Golfpalkinto - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][16]
KilpailuaSuomalaista

Golfpalkinto

Etusivu Foorumit Yleistä Golfpalkinto

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #190520 Ilmoita asiaton viesti

  Minkälaisia palkintoja olette saaneet golfkilpailusta ? Eräs mukavimmista palkinnoista, jonka minä olen saanut golfkilpailun voitosta oli katamaraaniristeily Karibianmerellä, syömisineen ja juomisineen, sekä sukelluksineen. Kilpailu tosin pidettiin Dominikaanisessa Tasavallassa.

  #520696 Ilmoita asiaton viesti

  Viikkokilpailun I palkintona sain naisten oikeakätisen draiverin, pelaan vasemmalta puolelta… pro shoppi ei vaihtanut mailaa toiseen tuotteeseen eikä huolinut sitä myyntiin. Pääsin siitä lopulta eroon myymällä puoli-ilmaiseksi. Muista kyläkisojen palkintopallisijoista on tullut mm. palovaroitin, kahvipaketti ja golfpyyhe.

  Kisajärjestäjien pitäis vähän ajatella, mitä laittavat palkinnoiksi. Se pokaalikin olisi parempi kuin joku hikinen kahvipaketti, kallimpi tosin…

  #520697 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Yhden kerran oli veto yhden kaunottaren kanssa. Hävinnyt osapuoli lupasi antaa – minä tietysti hävisin.

  #520698 Ilmoita asiaton viesti

  Pyyhkeitä, pikeepaitoja, palloja ja muuta golfiin liittyvää kamaa. Lajiin liittyvät palkinnot ok, mutta eri sarjojen palkintojenjako perusteet hieman ihmetyttävät:

  Esim. Jos palkitaan pb ja myös scratch niin kyllähän kilpailun paras palkinto pitäisi olla scratchin voittajalle eli hän valitsee palkintopöydältä ensimmäisenä. Nyt joskus scratchin voittaja saa palkintonsa kaikkien Pb.palkintojen saanneitten jälkeen. Jotenkin tuntuu hullulta, että scratchin voittajaa ennen valitsee palkintopöydältä esim. miesten/junnujen tai naisten Pb.3 esim. tuloksellaan 35 Pb ja tämä tulos voi olla vaikka 20-30 lyöntiä heikompi scratchin voittajaa.

  Jos sarjoja useita esim. miehet, naiset ja junnut niin pb. pitäisi palkita aina sarjojen ensimmäisiksi tulleista eniten pisteitä saanut, sitten toiseksi eniten voittajista jne. ja toisiksi tulleista samoin…jne. Tässäkin joskus kunnioitetaan liikaa esim. naisten sarjoja. Vaikka miesten sarjan voittajan tulos olisi 38 pb ja naisten voittajan 33 pb niin nainen valitsee ensimmäisenä. Eikö palkintojenjakoon pitäisi vaikuttaa tuloksen paremmuus eikä sukupuoli ?

  Onko golfliitolla selvät ohjeet esim. palkintojenjako järjestyksestä tai ohjeistuksesta ?

  #520699 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Harvassa kisassa tietää etukäteen mitä eri palkintosijoilta on mahdollisuus voittaa. Dinersin kisassa ainakain oli kerrottu mitä palkinnot ovat ja nehän ovat tunnetusti hyviä.

  Itse olen voittanut, paitoja erilaisia, mailan, ulkomaanmatkan, pokaaleja, palloja, hanskoja, taulun ja muutakin sälää. Nämä kaikki silloin kun aloittelin ja tasoitus tippui kierros kierrokselta alespäin.

  #520700 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Kyllä sukupuoli on tärkeä. Minä en ainakaan olisi jakanut palkintoani miehelle.

  Muuten olen sitä mieltä, ettei Nevikselle ja muille tosikoille pitäisi antaa mitään palkintoja.

  #520701 Ilmoita asiaton viesti

  Onneksi olkoon hienosta palkinnosta ja menestyksestä.

  Itse olen saanut lähes kaikkea. Jotkut palkinnot eivät ole itselleni kelvanneet. Ne olen antanut sellaiselle joka niitä tarvitsee. Ei ne palkinnot ole kaikkein tärkeimmät. Tietysti hyvä palkinto tuntuu paremmalta, mutta kyllä menestys on mukavampaa.

  Kilpailukutsuissa yleensä mainitaan ketkä palkitaan ja millä perusteella.

  Mukavimmat palkinnot ovat olleet Dieselin 2000mk lahjakortti ja illallinen Kämpissä juomineen kahdelle. Nämä kummatkin olt kiva jakaa vaimon kanssa. Se teki palkinnoista vielä arvokkaammat.

  Jos on pakko jotain keksiä niin mauttomat mainostavarat eivät oikein palkitse hyvää kierrosta. Avoimissa kisoissa tulisi mielestäni palkintojen arvot olla ainakin osallistumismaksun arvoiset…

  #520702 Ilmoita asiaton viesti

  Ainoasta kisastani olen saanut ainoan palkintoni – konttorin mestaaruudesta tulleen kiertopalkintopokaalin.

  Lisäksi tuli kunnia hommata pokaaliin oma kaiverrukseni (maksoi 7€) ja ilo järjestää ensi vuoden mestaruuskilpailut.

  Ei vaaraa amatöörisääntöjen rikkomisesta 🙂

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Golfpalkinto