Aihe: Golfosakepörssi - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][27]
KilpailuaSuomalaista

Golfosakepörssi

Etusivu Foorumit Yleistä Golfosakepörssi

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #1349804 Ilmoita asiaton viesti

  Kun selaa golfpörssiä, on helppo havaita jonkinlaisen käänteen tapahtuneen: halutaan ostaa osakkeita on yhtä lailla kuin halutaan myydä. Sama koskee vuokraamista. Lisäksi porukat ovat paljon aikaisempaa liikkeellä, eli jo nyt marras-joulukuussa on enemmän ilmoituksia kuin aikoihin.

  Olisiko jo aika perustaa kunnollinen golfpörssi. Esimerkiksi samaan tapaan kuin toimi Privanetin markkinapaikka jokin aikaa sitten. Toki jokainen voi edelleen tehdä itse kauppaa, mutta pörssin pitäjä huolehtisi tiedonhankinnasta (esim. vastikeiden maksuista, jne) sekä laatisi kauppakirjat ja hoitaisi rahaliikenteen. Eikä siis pelkästään kaupoista, mutta myös vuokraamisesta.

  Sen sijaan, että joutuu selaamaan ja vertaamaan yksittäisiä ilmoituksia, pörssi julkaisi koko ajan noteerauksia osto- ja myyntipäässä. Kun olemme tottuneet negatiivisiin korkoihin (joita pidettiin jokin aikaa sitten mahdottomana ajatuksena), samalla tavalla noteeraus voi olla negatiivinen.

  Olisiko tällaiselle pörssille jotain esteitä ja miksiköhän Golfpiste.com ei paranna pörssiä ja sen osakelistausta?

  #1349820 Ilmoita asiaton viesti

  Ei näitä niin paljon varmaan kuitenkaan liiku, että olisi kannattavaa. Kuka tuollaisesta palvelusta maksaisi ja miksi? Menee ehkä minuutti kun laittaa klubille sähköpostin, että onko ko. Henkilöllä osake ja onko osakkeella velkaa.

  Kauppakirja on käsittääkseni aika vapaamuotoinen ja malleja löytynee netistä.

  Sitä olen itse ihmetellyt kun tuolla on halutaan ostaa/vuokrata ilmoituksia korkeampaan hintaan kuin mitä joku jättänyt ilmoituksen.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Golfosakepörssi