23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][26]
KilpailuaSuomalaista

Golfliikkeiden hinnoittelu

Etusivu Foorumit Yleistä Golfliikkeiden hinnoittelu

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Nimetön

    Jotta säästyisin hillittömältä määrältä jalkaduunia, onko kokemuksia eri golfliikkeiden hinnoittelusta, t.s mikä liikkeistä on edullisin? Kaveri väitti, että Nevadabobista saa samoja mailoja 10-30 % halvemmalla kuin useimmista muista?

    Ryöväreitä ne kaikki on…

    Laitapa pystyyn oma golf-puoti niin päästään kaikki joukolla sinulta ostamaan edukkaasti. Muista myös hankkia paljon demo-mailoja jotta voidaan sitten kokeilla.

    Eipä taida olla hääviä pitää vähittäismyyntiliikettä alalla missä aktiivinen myyntikausi on vain 6-8kk. Tienaa siinä sitten koko vuodeksi fyrkat kun pitäisi vielä ’halavalla’ myydä.

    Hyviä pelejä ja kelejä kaikille.

    Golfliikkeen pitäminen hengissä ’edullisilla’ hinnoilla on Suomen oloissa aika mahdotonta. Kuluttajaystävällinen ratkaisu on demota mailoja Suomessa ja hankkia ne nyt edullisen dollarin aikaan eBay:ssa toimivilta suurilta kauppiailta, joiden hinnat ovat oikeasti edullisia tahdin ja tullinkin jälkeen. Tämä tapa on tietysti ikävä suomalaisia kauppiaita kohtaan, mutta maailma on joskus ilkeä paikka.

    …eli siis rahdin, ei tahdin 😀

    Itse hävisin juuri top fliten tourin mailoissa 170€, kun en ostanut golfpörssin dealereitten kautta, vaan liikkeestä ~20% ’alennuksella’.

    Paljonkohan olisin säästänyt, jos olisin vaivautunut ostamaan itse suoraan Englannista tai USA:sta. Ihan hirvittää.

    Kiitos kaunis, kaikille mailadealereille, nyt on puumailat hankittu teidän kautta ja putteria etsiskelen.

    Nimetön

    *******akos kuluttajan pitaa ajatella sita kauppiasta, jos ne kuokat saa halvemmalla jostain muualta. Helppoja tapoja hankkia mailoja on esimerkiksi tuottaa ne jonkun USA:ssa kayvan mukana. Viimeisin esimerkki oli, kun kolleega vei kaverilleen Wilson Red Deep kepit, jotka maksoivat noin 1/3 Suomen hinnasta. Tasta hintaerosta voi maksaa viela vahan kuriirillekkin ja silti jaa plussan puolelle.

    Itse en ostaisi mitaan Suomesta noilla hinnoilla.

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
Vastaa aiheeseen: Golfliikkeiden hinnoittelu

Etusivu Foorumit Yleistä Golfliikkeiden hinnoittelu