23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

Golfkilpailut

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Golfkilpailut

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Minkälaiset Golfkisat ovat parhaita ? Toyota,Audi,Bmw,Tai muita avoimia kilpailuja. Kommentteja ja perustelut.

    Keskilihavien kisat hyviä silloin kun mahtuu mukaan.

    Nimetön

    Parhaat fiilikset on ihan tavallisista joko jonkun tutun firman tai oman seuran kisoista, joissa saunotaan ja syödään pelin jälkeen ja joissa on hyvät pelikaverit. Kyllä se on sama kuin näissä keskusteluissakin, että hyvä seura on pelin suola.

    Mutta: Oma peli tuntuu menevän sitä huonommin mitä paremmat palkinnot. Niinpä voittosaaliinani onkin mitä rumempia pystejä tai golf-ukkopatsaita, tosin paras voitto oli 30 rullaa vessapaperia. Silloin pyyhki tosi hyvin kisassa ja sen jälkeenkin!

    Kun viimeksi järjestimme virman kisat, palkitsimme mm. eniten veteen lyöneen kilpailijan snorkkelilla. Sen voittaja on edelleen hyvä kaverini.

    Yhteenvetona siis: Paras kisa on rentoa fiilistä edesauttava tapahtuma hyvässä seurassa ja pelin jälkeen ehdottomasti jäädään klubille nauttimaan hyvästä ruoasta ja seurasta. Keli saa olla mitä vaan, vaikka pientä kaatosadetta (on sattunut useasti) ja palkinnot jotain huumoripitoista tai sitten arvotonta kissankultaa, niinkuin Matti ja Teppo jo aikoinaan lauloivat 😉

    Parhaita kilpailuja ovat reikäpelit ja Shootoutit. Vaikka golfia yleensä pelataankin lyöntipelinä, koen huomattavasti mieluisammaksi tällaiset pelimuodot.

    Lyöntipelikilpailuista parhaat ovat tietysti kaikki mestaruuskilpailut ja ’kunnon’ kilpailut.

    Majorit on ylivoimaisesti parhaita mutta niihin on todella vaikea päästä pelaamaan 🙂 No onhan niiden seuraaminenkin tosi kiinnostavaa.

    Itse tykkään eniten pelata jo aiemin mainittuja keskilihavien huru-ukkojen kisoja. FGT kisoja olisi myös mukava pelata mutta taidot eikä kategorillat tällähetkellä riitä niihin karkeloihin enkä viitsi mennä pelaamaan ainoastaan tavoitteena tehdä cut.

    Ei ole savolaisten lammasjuhlien voittanutta.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
Vastaa aiheeseen: Golfkilpailut

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Golfkilpailut