30.4.–7.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][5]
KilpailuaSuomalaista

Golfkentät rahastavat puhelinvarauksista

Etusivu Foorumit Yleistä Golfkentät rahastavat puhelinvarauksista

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Näyttää siltä että yhä useammat seurat käyttävät puhelinvarauksissa 0600-numeroa, yleisimmin 0.78 senttiä minuutilta. Pikkasen selasin pääkaupunkiseudun ja lähialueiden kenttiä ja ainakin Peuramaa, Pickala, SHG, Helsingin golfklubi, Kullo ja EGS rahastavat tällä tavalla ajanvarauksesta. Yleensä peruutuskin maksaa. Jotenkin tuntuu siltä että nyt nyhjätään pikkurahoja pelaajilta ja samalla ehkä menetetään greenfeetuloja. Itse en lähtökohtaisesti soita minkään firman maksulliseen numeroon, ellei ole täysin pakko. Ovatko seurat niin pahoissa talousvaikeuksissa että maksullisiin numeroihin oli mentävä?

    Aika tutulta kuulostaa. Eikö pankitkin ilmoita, että asiakkaiden pyynnöstä ja palvelun parantamiseksi suljemme x-määrän konttoreita ja automaatteja sekä nostamme palveluhintojamme;)
    Tässä taitaa olla kyse siitä, että klubit haluavat ohjata ajanvarauksia nettiin ja vähentää cädärien määrää. Täytyy myöntää, että joskus itsekin tuskastuu cädärin tiskillä odotellessa, kun joku asiakas kyselee puhelimessa cädäriltä päivän sään, viheriöiden kunnon, klubilounaan sisällön ja kalasoppareseptin. Eli varatkaamme lähtöaikamme netin tai puhelimen välityksellä.

    Täytyy myöntää, että joskus itsekin tuskastuu cädärin tiskillä odotellessa, kun joku asiakas kyselee puhelimessa cädäriltä päivän sään, viheriöiden kunnon, klubilounaan sisällön ja kalasoppareseptin. Eli varatkaamme lähtöaikamme netin tai puhelimen välityksellä.

    Jos/kun nettisivuilta löytyy kaikki tarvittava tieto ja varausten teko on sujuvaa niin tarve asioida puhelimitse on minimaalinen. Kaikkien kenttien osalta ei näin ole. Ihan lähtöaikanäytöistä alkaen. Tai jos edellytetään ennakkomaksua niin mieluummin varaan puhelimitse koska suunnitelmat voivat aina muuttua (esim. Linna Golfissa taisi olla tämä käytäntönä).

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
Vastaa aiheeseen: Vastaus #1289531 kohteessaGolfkentät rahastavat puhelinvarauksista

Etusivu Foorumit Yleistä Golfkentät rahastavat puhelinvarauksista