14.–21.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][8]
KilpailuaSuomalaista

Golfkentät rahastavat puhelinvarauksista

Etusivu Foorumit Yleistä Golfkentät rahastavat puhelinvarauksista

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #1289510 Ilmoita asiaton viesti

  Näyttää siltä että yhä useammat seurat käyttävät puhelinvarauksissa 0600-numeroa, yleisimmin 0.78 senttiä minuutilta. Pikkasen selasin pääkaupunkiseudun ja lähialueiden kenttiä ja ainakin Peuramaa, Pickala, SHG, Helsingin golfklubi, Kullo ja EGS rahastavat tällä tavalla ajanvarauksesta. Yleensä peruutuskin maksaa. Jotenkin tuntuu siltä että nyt nyhjätään pikkurahoja pelaajilta ja samalla ehkä menetetään greenfeetuloja. Itse en lähtökohtaisesti soita minkään firman maksulliseen numeroon, ellei ole täysin pakko. Ovatko seurat niin pahoissa talousvaikeuksissa että maksullisiin numeroihin oli mentävä?

  #1289524 Ilmoita asiaton viesti

  Aika tutulta kuulostaa. Eikö pankitkin ilmoita, että asiakkaiden pyynnöstä ja palvelun parantamiseksi suljemme x-määrän konttoreita ja automaatteja sekä nostamme palveluhintojamme;)
  Tässä taitaa olla kyse siitä, että klubit haluavat ohjata ajanvarauksia nettiin ja vähentää cädärien määrää. Täytyy myöntää, että joskus itsekin tuskastuu cädärin tiskillä odotellessa, kun joku asiakas kyselee puhelimessa cädäriltä päivän sään, viheriöiden kunnon, klubilounaan sisällön ja kalasoppareseptin. Eli varatkaamme lähtöaikamme netin tai puhelimen välityksellä.

  #1289531 Ilmoita asiaton viesti

  Täytyy myöntää, että joskus itsekin tuskastuu cädärin tiskillä odotellessa, kun joku asiakas kyselee puhelimessa cädäriltä päivän sään, viheriöiden kunnon, klubilounaan sisällön ja kalasoppareseptin. Eli varatkaamme lähtöaikamme netin tai puhelimen välityksellä.

  Jos/kun nettisivuilta löytyy kaikki tarvittava tieto ja varausten teko on sujuvaa niin tarve asioida puhelimitse on minimaalinen. Kaikkien kenttien osalta ei näin ole. Ihan lähtöaikanäytöistä alkaen. Tai jos edellytetään ennakkomaksua niin mieluummin varaan puhelimitse koska suunnitelmat voivat aina muuttua (esim. Linna Golfissa taisi olla tämä käytäntönä).

  #1289588 Ilmoita asiaton viesti

  Mielestäni oikea suunta, jolla tosiaan halutaan ohjata golfareita sähköisten välineiden pariin. Onhan tämä myös tulonlähde kun ei nuo golfkenttien tulokset kovin kummoisia ole ja vastikkeiden nostokaan ei tunnu golfareita miellyttävän. Lisäksi voisin myös suositella ravintoloihinkin leviävää varausmaksukäytäntöä eli jos peruttaa varauksensa alle 2 vuorokautta ennen niin joutuu osan ravintolalaskusta maksamaan ja golfin tapauksessa se voisi olla vaikka 10€/pelaaja.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Golfkentät rahastavat puhelinvarauksista