5.12.–12.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][9]
KilpailuaSuomalaista

Golfkauppoja Tallinnassa?

Etusivu Foorumit Yleistä Golfkauppoja Tallinnassa?

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Moi! Onko kenelläkään tietoa, löytyykö Tallinnasta golfkauppoja? Toukokuussa lähden Tallinnaan työmatkalle ja ajattelinkin käydä katsastamassa samalla Tallinnan golfkauppojen tarjonnan, jos niitä sieltä vaan löytyy. – Sergei

  Sergei kirjoitti: (30.4.2006 11:32:58)
  Moi!
  Onko kenelläkään tietoa, löytyykö Tallinnasta ….. ? Toukokuussa lähden Tallinnaan työmatkalle ja ajattelinkin käydä katsastamassa samalla Tallinnan ….. tarjonnan, jos niitä sieltä vaan löytyy.
  – Sergei

  Kaverit on kertonut että löytyy…

  Ainakin yksi löytyy eli tuossa pienellä kadulla joka menee Radissonilta Stockan paikoitustaloa kohden, kadun nimeä en nyt muista. Siellä ompi yksi golfliike suunnilleen korttelin keskellä olevan talon toisessa kerroksessa, ainakin viime vuonna oli tuossa satamassa jaettavassa cityn näköisessä Viro/Suomi lehdessä kuponki jolla sai loihdittua 10pinnan alennuksen kaikesta ostamastaan. Valikoima pienehkö mutta ihan OK.

  Kauppa Tallinnassa on nimeltään Golflife, osoite on Maakri 23 (Stokkan paikoitusosan takana). Vähän vaikea havaita kun on puutalon 2. krs ja 1.krs joku muu liike alakerrassa, mutta jos ottaa suuntimaksi 100m Stockmannista ei siihen montaa kelt. puutaloa mahdu Maakri-kadulla… Muita varsinaisia golfkauppoja en ainakaan itse ole Tallinnasta löytänyt.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
Vastaa aiheeseen: Golfkauppoja Tallinnassa?

Etusivu Foorumit Yleistä Golfkauppoja Tallinnassa?