23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][15]
KilpailuaSuomalaista

Golfia TV-stä

Etusivu Foorumit Yleistä Golfia TV-stä

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Olen kasvavan hämmennyksen vallassa koettanut saada tolkkua lähinnä Urheilukanavan golfohjelmien lähetysajoista. Myös Eurosport lähettää golfohjelmia mutta niitten puuhat on vielä epämääräisempiä joten pysytään U-kanavalla. Esim. eilen piti tulla klo 22.05 kooste China Volvo Openista. Käänsin kanavalle joskus 20 yli ja sieltä tulee naisten ampumahiihtoa. Lajihan ei suinkaan ole täysin vailla mielenkiintoa vaikka suomitytöt rahjustivat sijoilla 86 – 97. Katsoin kuinka saksalaisnainen tuli ampumapaikalle ja heittäytyi makuulle alkaen pikkuhiljaa paukutella. Jäin miettimään, että mitä hänen nänneilleen tapahtuu, hänen siinä maatessa kylmällä alustallaan. On selvä, että sydän pumppaa täysillä lämmintä verta ympäri kehoa riuskan hiihdon jäljiltä ja neito on muutenkin palavissaan, mutta nänni on nänni! No sitähän ei kauaa jaksanut katsella vaan katselin hetken aikaa muuta. Vielä kanavalle palattuani löysin junioreita puhumassa shakista. Se oli jo liikaa. Tälle illalle on lehtitietojen mukaan luvattu klo 22.00 uusinta Hong Kongista. Golfpisteen mukaan illalla tulee seniorigolfia klo 19.00 ja seuraava lähetys taas aamulla. Tietääkö G-piste jotain mitä muut eivät tiedä? Aion kysyä tästä ongelmasta myös Jurvan kunnalta, sillä jokin roti tähän on nyt saatava!

    Ainakin se lienee varmaa että huomenaamulla klo 9.00 tulee HK:n kisan toinen kierros (melkein?) livenä. Pane siis tallennus päälle ja kattele illalla.

    Ei ole vielä tähän päivään mennessä tullut mieleen ampumahiitäjänaisten nännit. Ovat kuuluneet melkein samaan sarjaan kuin kuulantyöntäjänaiset. Mutta, nyt kun otit asian esille, niin eipä tiedä..

    Mulla on siis ampumahiihtoa kovalevyllä, jos tuo pitää paikkansa.

    Kun digiboxiin näitä etukäteen alat ajastamaan etukäteen ja yrität tutkia, onko kyseessä uusinta, suoralähtys joltain pelipeivältä vai kooste, niin törmäät joka kerta infotekstiin: …Vain Mikko Ilosella on täysi pelioikeus ET:lle.

    Urheilukanavaa pitää pyytää päivittämään tiedot ja mahdollisuuksien mukaan lisämään vaikka infobitti lähetyksen sisällöstä, esim 3. pelipäivä tai pelipäivä 2/4.

    Kiva kuitenkin että golfia tulee ja toivottavasti Suomipojat pääsee kuviinkin Etelä-Afrikasta, eikä vain mainoskatkolla (TT).

    ts

    Voi helvatti että sunkin pitää täällä kirjotella.

    Mää osin varmaan päässy oikeesti eroon jo koko palstasta, mutta kun on pakko vahdata näitä sun hengentuotteita. Taas putosin kolme kertaa tuolilta tuota juttua lukiessani. Luuletkos, että on mukavaa semmoinen, mitä? Juu on. Jatka samaan malliin.

    Ratkaisevaa tuossa sun tekstissä on LEHTITIETOJEN mukaan luvassa, nehän ei pidä u-kanavalla ollenkaan paikkansa

    kato u.kanavan teksti-tv: n sivu 306 niin pitää paikkansa.

    Urheilukanava syöttää itse Golfpisteen TV-osioon lähetysajat, joten niiden pitäisi kyllä olla oikein.

    Dear Sir,

    siitä ollaan samaa mieltä, että pitäisi olla oikein. Vaan kun Urheilukanavan syöttäjä syöttää vääriä. Esimerkiksi tänään Urheilukanava on syötänyt tiedon, että klo 19.00 tulee seniorigolfia ja toisaalla kerrotaan, että tulee miesten ampumahiihtoa.

    Ja kaikkihan me tiedämme mitä herroille tapahtuu kun maataan kylmällä alustalla! Siis todellakin; ketä kiinnostaa…

    Lue lisää: tv-opas

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
Vastaa aiheeseen: Golfia TV-stä

Etusivu Foorumit Yleistä Golfia TV-stä