7.5. – 14.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][17]
KilpailuaSuomalaista

Golfia Thaimaassa

Etusivu Foorumit Matkailu Golfia Thaimaassa

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Nimetön

    Tarkoitus on hankkia greencard kevään aikana täällä koto-Suomessa. Viime kesänä ja nyt talvella on swingiä harjoiteltu rangella ja hallissa. Sääntöjä on myös lueskeltu, mutta greencardia ei siis kuitenkaan vielä ole hankittu.

    Olen lähdössä kahden viikon lomamatkalle Phukettiin ja kysynkin nyt, mitä vaaditaan että pääsee pelaamaan Thaimaan viheriöille?

    Nimetön

    Käytännössä pelaamaan ei vaadita mitään, eli voit mennä kentälle jos haluat. Kuitenkin on hyvä pitää mielessä golfin yleiset etikettiasiat, kuten vaikkapa pelin joustavuus (ei tsekkailla joka lyöntiä paria minuuttia).

    Itse olen asunut thaimaassa jonkin aikaa ja siellä on ihan hyvä pelata. Suosittelen ekalle kerralle hieman halvempaa kenttää ja tämän jälkeen vasta asteittain paremmille siirtymistä. Alussa kun ei aina pakosti pelistä niin paljon nauti… 😉

    Thaimaassa ei kysellä mitään greencardeja tai tasoituksia (HCP rajoja) vaan pelaamaan pääsee kun maksaa greenfeen (+ caddien).

    Tietenkin olisi eduksi jos tuntee säännöt ja osaa kulkea ja käyttäytyä kentällä(etiketin mukaisesti) kuten muutkin pelaajat. Ehkä parasta olisi jos saisit ryhmääsi mukaan jonkun tutun, kokeneemman pelimiehen joka osaisi antaa sopivasti ohjeita tarpeen tullen.

    Mutta rohkeasti mukaan vaan. Thaimaassa on hienot kentät ja caddiet on pakollisia, heidän avullaan varmasti pärjäät kentällä. Kaikki ovat ystävällisiä eikä kukaan nipota pikku virheistä tai epäonnistumisista.

    Ei muuta kun pelaamaan!

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
Vastaa aiheeseen: Golfia Thaimaassa

Etusivu Foorumit Matkailu Golfia Thaimaassa