Aihe: Golfia Thaimaassa 2 - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

Golfia Thaimaassa 2

Etusivu Foorumit Matkailu Golfia Thaimaassa 2

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #632841 Ilmoita asiaton viesti

  Täällä löytyy näköjään asiantuntemusta joten

  kysynkin yleisesti kokemuksia Hua-hin ja Cha am alueen golfista ja kentistä.Kannattaako(täytyykö) varata aikoja etukäteen vai järjestyykö kaikki paikan päällä.

  #641465 Ilmoita asiaton viesti

  Kaikki järjestyy paikanpäältä. Hua-Hin’in keskustassa on eräs golf-liike/pro-shop (sijaitsee poikkikadulla likimain vastapäätä Hilton hotellia), sieltä voit varata tii-ajat, kuljetukset jne.

  Alle puolen tunnin taximatkan on 6-7 kenttää, kaikki ovat pelaamisen arvoisia, muutamat jopa erittäin hienoja. Palvelut pelaa joka paikassa.

  Itselläkin on muutaman viikon reissu talveksi varattuna..

  #641466 Ilmoita asiaton viesti

  Juuri näin on asia kuin Jylan kirjoitti. Ei missään nimessä kannata maksaa ylimääräistä mistään gf-paketeista, kaikki hoituu paikan päällä.

  Samasta liikkeestä (Hua Hin Golf Tours, myös nettisivut) myös itse hommasin peliajat, kuljetukset yms. Loistavaa palvelua ja toimi minuutilleen joka kerta.

  Hinta-laatu-suhteeltaan diggasin eniten Palm Hills:iä ja Lake View:iä.

  Muista sitten myös lyödä Springfieldin 18:lla kahdella päälle. Paikan päällä tiedät mitä tarkoitan 🙂

  #641467 Ilmoita asiaton viesti

  ..juu olimme juuri HuaHinissä (Hilton) viime talvena (huhtikuu) ja ainakaan mulla ei ollut mitään ongelmia aikojen saannin suhteen. Silloin oli hyvin tilaa, joten varaukset kannattaa tehdä vasta paikanpäällä. Hiltonissa oli lisäksi oma varauspalvelu ja hinnat oli samat kuin jos olisi tehnyt varauksen paikallisten golfliikkeiden kautta. Hintaan sisältyi tietysti myös kuljetukset.

  Itse kävin heittämässä pari kiekkaa vuokramailoilla, toisen Royal Hua Hinissä ja toisen Palm Hillsissä. Royal ei ole kovin kummoinen, mutta Palm Hills oli tosi kiva. Palm Hillsin kenttä on hieno ja se oli tosi hyvässä kunnossa.

  Kannattaa tehdä kierros joko heti aamulla (7:00) tai sitten vasta iltapäivällä (n.14:00). Lisäksi kannattaa varautua ottamaan golfauto, sillä ainakin huhtikuussa oli melkein jo liian kuuma pelata…

  Ei muuta kuin hyviä pelikierroksia 🙂

  #641468 Ilmoita asiaton viesti
  PM

  Kuten edelliset jo ovatkin kirjoittaneet, kaikki järjestyy paikan päällä. Kokemukseni ovat elokuulta, jolloin kentät olivat lähes tyhjiä (nähtiin n. 1 ryhmä kentällä meidän lisäksi).

  Eli Hua Hin Golf Centreen vaan asioimaan. Ja todellakin kannattaa ottaa golfauto, se ei kovin kallista ja silloin jaksat myös keskittyä lyömiseen!

  Lue lisää: Hua Hin Golf Centre

  #641469 Ilmoita asiaton viesti

  Täytyy nyt hieman kommentoida aikaisempia, koska olen muutamaan kertaan kiertänyt nämä alueen kentät.

  1. Royal Hua Hin on hieno vanha kenttä, jostain 1920-luvulta. Ei yhtään vesiestettä, mutta siitä huolimatta haastetta löytyy. Tämä kenttä täytyy pelata jo historiansa vuoksi. MUST!

  Sitten omaan paremmuusjärjestykseeni:

  2. ja 3. Majestic Creek ja/tai Springfield.

  Molemmat ovat hienoja kokemuksia. Backtii’ltä pelattaessa Springfield on kenties alueen ykkönen. Maailmanluokan kenttä.

  4. Sawang. Hieno kenttä, matkaa Hua-Hin’istä n. 45 minuuttia, ei ruuhkaa, pelaamaan pääsee aina haluamaansa aikaan. Hyvä klubiravintola.

  5-6. LakeView/PalmHills. Erinomaisen hyviä kenttiä. Kannattaa tosin pelata backtiiltä, koska ovat keltaisilta hieman liian lyhyitä.

  7. Milford. Alueen nopeimmat, maailmanluokan greenit (joskus tosin kuluneet – mutta nopeat). Kannattaa käydä kokeilemassa puttipeliä. Jos täällä pelaa kierroksen ilman yhtään 3 putin greeniä, niin US-PGA kaverit tervehtii sinua vastaan tullessaan.

  Nämä ovat meikäläisen mielipiteitä ko. alueen kentistä. Palvelut ovat 10+ tasoa joka paikassa.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Matkailu Golfia Thaimaassa 2