26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista

Golfia Pariisissa, Ranskassa

Etusivu Foorumit Matkailu Golfia Pariisissa, Ranskassa

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Nimetön

    Huhtikuuksi olisi tarkoitus lähteä Pariisiin joten jos joku tietäisi mistä löytyisi golfkenttiä (oikeastaan pelkkä range riittää) läheltä La Defensen kaupunginosaa niin ottaisin tiedot mielelläni vastaan.

    Myös ohjeet kuinka kyseiselle kentälle/rangelle pääsee niin olisivat kullanarvoisia, sillä yritin kaivaa tietoa netistä mutta ei oikein löytynyt muita kuin ranskankielisiä sivuja paria poikkeusta lukuunottamatta.

    Kiitos!

    Teemu

    EFC

    La Defense taitaa olla kaupungin länsipuolella. Sielläpäin on myös todella hieno Golf National. Sinne on St-Quentinin asemalta muutama kilometri. Se varmaan löytyy kartalta. Linkistä kun valitset > Regions > Paris Ile.. > par golf, niin tulee lista kentistä.

    Lue lisää: golf France

    Moi Teemu!

    Tuo EFC:n suosittelema Golf National on todella hyvä kenttä, olen pelannut siellä muutamaan otteeseen. Se on Ranskan liiton omistama, joten pelaamaan pääsee vieraskin (Pariisin ympäristössä tosi paljon suljettuja/ kalliita klubeja). Nationalista löytyy 2 täysmittaista 18r joista toisella pelataan Eurooppa Touriakin, lisäksi range ja par-3 kenttä + hyvä klubi.

    La Defensen läheltä löytyy 9-reikäinen Golf du Rueil-Malmaison (en ole pelannut).

    Ja St Cloudista range + 9-reikäinen kenttä Hippodrome de St Cloudin KESKELTÄ (Hienolta kuullostava nimi Golf du Paris Country Club)!! Eli laukkaradan keskelle on rakennettu range ja kenttä. Sinne pääsee julkisillakin, itse painelin lähijunalla mailat selässä… =)

    Tässä liiton linkki (kärsivällisyyttä…. on ’vähän’ hidas) josta löytyy myös englanniksi tietoa kentistä, jaottelu kaupungeittain.

    Hyvää Pariisin matkaa – kateeksi käy!

    Lue lisää: Kenttähakemisto englanniksi

    Nimetön

    Suuret kiitokset Tiinalle ja EFC:lle vastauksista!

    Näillä tiedoilla pitäisi kenttiä jo ruveta löytymään myös paikanpäältä. Toivottavasti paikalliset caddiemasterit puhuvat edes jonkun verran englantia kun en tuota ranskaa osaa tervehdystä pidemmälle. 🙂

    Teemu

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
Vastaa aiheeseen: Golfia Pariisissa, Ranskassa

Etusivu Foorumit Matkailu Golfia Pariisissa, Ranskassa