26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista

Golfia Bintanilla (Singapore)

Etusivu Foorumit Matkailu Golfia Bintanilla (Singapore)

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Onkohan kukaan käynyt golfaamassa pienellä Bintanin saarella Singaporen edustalla? Näyttää löytyvän useimmasta paikasta räätälöityjä golfmatkoja Bintanille ja kentätkin näyttävät todella hyviltä.

    Nimetön

    Bintanilla on 4 kenttää, joista 3 on erittäin hyviä ja yksi sellainen keskinkertainen (ei kuitenkaan huono)

    Kannattaa muistaa, että pelkästään Singaporessa on toistakymmentä korkeatasoista kenttää joihin pääsee pelaamaan arkisin melkoisen hyvin. Ja jos auto on käytössä niin kannattaa käydä Malesian puolella pelaamassa. Ajallisesti sinne menee saman verran kuin Bintanille.

    Kiitos vastauksestasi! Sellaisen kuvan mäkin olen saanut, että noi kentät siellä ovat huippuluokkaa. Mitä mieltä muuten olet saaresta? Onko vierailun arvoinen saari ja saako siellä (+Singaporessa) pari viikkoa kulumaan golfaten ja aurinkoa ottaen?

    Osaatko suositella jotain hotellia erityisesti? Eikö muuten pari noista kentistä kuulu jollekin hotellille, jolloin ilmeisesti pelaaminenkin olisi halvempaa, jos asuisi tuossa hotellissa? Mihin aikaan vuodesta itse kävit tuollapäin? Meillä olisi tarkoituksena mennä tammikuun lopulla tai helmikuun alussa, jolloin taitaa olla vielä sadekauden loppua (sademääristä mulla ei ole mitään hajua).

    Kiitos taas vastauksista jo etukäteen!

    Nimetön

    Bintan on kaunis paikka, mutta varsinainen elämys on tietysti Singapore jollei siellä ole aiemmin käynyt. Singaporessa saa varmasti ajan kulumaan nopeasti, sillä se on aivan uskomaton sekoitus itämaista ja länsimaista kulttuuria. Lisäksi Singapore taitaa edelleenkin olla eräs maailman turvallisimpia kaupunkeja. Kannattaa myös varmistaa lähtiessä, että Visa limiitissä on riittävästi tyhjää. Siellä monet tavarat kun ovat aivan hävyttömän halpoja 😉 Syytä ei myöskään ole unohtaa Malesiaa joka on vain yhden sillan ylityksen päässä.

    Itse olen asustellut sukulaisten nurkissa, joten en valitettavasti osaa sanoa hotelleista mitään.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
Vastaa aiheeseen: Golfia Bintanilla (Singapore)

Etusivu Foorumit Matkailu Golfia Bintanilla (Singapore)