16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

Golfia Belgiassa

Etusivu Foorumit Yleistä Golfia Belgiassa

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #188913 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    Luin ulkomaisesta golflehdestä arvostelut parista belgialaisesta golfkentästä, jotka sijaitsevat maan länsiosassa. Kehuivat kenttiä kovasti. Onko kellään kokemuksia Bryssellin läheisyydessä (n. 50 km:n säteellä) sijaitsevista golfkentistä, kun tuossa kaupungissa tulee kuitenkin aika ajoin käytyä. Hintataso, ruuhkaisuus, suhtautuminen vieraspelaajiin, kenttien kunto…???

    #500094 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Hintataso oli vuonna 2002 Suomen luokkaa, eli noin 35€ viikolla ja noin 50€ viikonloppuisin. Kentillä on yleensä sunnuntai aamupäivisin kilpailut ja kentät täynnä, muuten on todella hyvin tilaa. Viikolla pelatessani en varannut edes aikoja, koska aina pääsi pelaamaan, varmistin vain ettei ollut kilpailuja ja kertaakaan ei ollut. Vieraspelaajat useille kentille tervetulleita. Kentät ovat tasoltaan ja kunnoltaan kohtalaista tai hyvää suomalaista tasoa, greenit pehmeitä, pieni viimeistely kuitenkin puuttuu. Kentillä on tiskin alla ilmaiseksi jaettava todella kattava kenttäopas joka kannattaa pyytää.

    #500095 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    En ole pelannut Belgiassa, mutta sattui juuri olemaan edessäni golfmatkaesite, jossa on muutama linkki. Brysselin lähellä näytäisi olevan 11 kenttää 15 km:n säteellä. GF:eet vaihtelevat 30-100 € välillä (halvinta arkisin).

    http://www.golf.be

    http://www.brabantwallon.be

    http://www.passbw.com

    iltaa,

    suosittelen muutamaa kenttää Belgiassa:

    *Knokke-le-Zoute (lähellä Bruggea), yksi manner-Euroopan hienoimmista kentistä. Hinta-laatusuhde kohdallaan GF lienee n.100 €, Brysselistä vajaa 100km.

    *Royal Waterloo, n.20 km Brysselistä. Paikan nimi kertonee paljon, GF alle 100€.

    Varsinkin Knokke kannattaa kokea jos mahdollista. Esim. ET piti kenttää kalenterissa muutaman vuoden pelkästään siksi, että pelaajat tykkäsivät (on sellainen puolilinks-kenttä)

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
Vastaa aiheeseen: Golfia Belgiassa

Etusivu Foorumit Yleistä Golfia Belgiassa