16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

Golffarin eväskori – mitä maksaa?

Etusivu Foorumit Yleistä Golffarin eväskori – mitä maksaa?

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Hintapäivitys, mitä klubeilla maksaa kaudella 2008 1) ’Urheilujuoma’ 0,5 l (4,7%) 2) Reissumies-sämpylä l. reissari 3) Kahvi l. petrooli Sanotaan, että kun goffataan niin ei kysellä hintoja. Mutta kun pelaa hieman useampana päivänä kaudessa, ja hinnastotauluja tiskillä kattelee, niin joskus tulee mieleen poiketa Lidlin kautta. Eikä niin joskuskaan. (Kaikki kunnia silti klubiravinteleiden pitäjille. Niitäkin tavitaan, varsinkin jos joku tarjoaa. Yleensä hävinnyt osapuoli.)

    Snadila:
    1) 4,80
    2) 3,40 – 4,20, täytteestä riippuen
    3) 1,50/1,70 (sis. santsin) (ravintoloitsijan huom: seisoo enintään 10 min)

    Eniten tilattu annos, Pickala Burger, on 12,80 ja voisin väittää, että joka sentin arvoinen – isokaan mies ei liiku puoleen tuntiin tämän satsin jälkeen 🙂

    Dexal kirjoitti: (6.5.2008 10:03:30)
    Hintapäivitys…pelaa hieman useampana päivänä kaudessa, ja hinnastotauluja tiskillä kattelee, niin joskus tulee mieleen poiketa Lidlin kautta. …Kaikki kunnia klubiravinteleiden pitäjille…

    kohta 1) , 2) , 3) vastaus ei tietoa

    Hinnat on mielipide kysymys: toisen mielestä halpa on kallista ja päinvastoin. 🙂
    Valitettavasti on myönnettävä se, että lidlin kautta (urheilujuoma-mineraalivesi ja kolmileipä sekä banaanit) on nykyisin rutiinia. Viikonloppuisin aamulla pieneen termariin kahvit mukaan. Kokonaishintalaskelman loppu summa on …. (peli 6 kert /viik)

    Ennen otin mielellään kahvin ja sämpylän klubiravintolasssa joka kerta, söin ruoka-annoksen kerran viikossa vähintään. Hinnat karkasivat noin pari vuotta sitten, jolloin nykyinen ’tankkausmalli’ syntyi helposti. Jos tekee mieli maukasta ’golfhampurilaista’ on matkan varrella aivan mukava grillikioski. Tiedän, että tämä toiminta ei suosi ravintoloitsijaa, mutta hinnoittelu (jopa kotiruoka-annos) aiheutti oman käyttäytymismallimuutoksen. Onneksi on vielä a carte annoksien ja pitkän ’neste’ kaavan mukaisia asiakkaita ravintoloitsijan kannalta. Vieraspelaajana olen myös siirtynyt samaan toimintakaavaan, niin ei tule ravintolan valikoimista ’erikoisia’ yllätyksiä.

    ps kerätään yhdessä hinnat ylös, niin syntyy kokonaiskuva tilanteesta

    ms wedge kirjoitti: (6.5.2008 13:32:53)

    Dexal kirjoitti: (6.5.2008 10:03:30)
    Hintapäivitys…pelaa hieman useampana päivänä kaudessa, ja hinnastotauluja tiskillä kattelee, niin joskus tulee mieleen poiketa Lidlin kautta. …Kaikki kunnia klubiravinteleiden pitäjille…

    kohta 1) , 2) , 3) vastaus ei tietoa

    Hinnat on mielipide kysymys: toisen mielestä halpa on kallista ja päinvastoin. 🙂
    Valitettavasti on myönnettävä se, että lidlin kautta (urheilujuoma-mineraalivesi ja kolmileipä sekä banaanit) on nykyisin rutiinia. Viikonloppuisin aamulla pieneen termariin kahvit mukaan. Kokonaishintalaskelman loppu summa on …. (peli 6 kert /viik)

    Ennen otin mielellään kahvin ja sämpylän klubiravintolasssa joka kerta, söin ruoka-annoksen kerran viikossa vähintään. Hinnat karkasivat noin pari vuotta sitten, jolloin nykyinen ’tankkausmalli’ syntyi helposti. Jos tekee mieli maukasta ’golfhampurilaista’ on matkan varrella aivan mukava grillikioski. Tiedän, että tämä toiminta ei suosi ravintoloitsijaa, mutta hinnoittelu (jopa kotiruoka-annos) aiheutti oman käyttäytymismallimuutoksen. Onneksi on vielä a carte annoksien ja pitkän ’neste’ kaavan mukaisia asiakkaita ravintoloitsijan kannalta. Vieraspelaajana olen myös siirtynyt samaan toimintakaavaan, niin ei tule ravintolan valikoimista ’erikoisia’ yllätyksiä.

    ps kerätään yhdessä hinnat ylös, niin syntyy kokonaiskuva tilanteesta

    Enpä ole täällä toviin saivarrellutkaan, mutta nyt niin kovasti teki mieli. Hintahan on mielipidekysymys (huom. yhdyssana (edelleen saivarrellen))silloin, kun asiakas pystyy itse määrittämään hinnan, niin kuin tässä jokin ravintola markkinatempauksena pläjäytti. Asiakas sai itse päättää annoksensa hinnan. Jos oli sitä mieltä, että eväästä kymmenen senttiä oli käypänen hinta, niin sitten sitä maksoi appeestaan 10 senttiä. Tätä voisivat muutkin harrastaa. TIEDETÄÄN, ettei se pitemmän päälle lyö leiville, mutta ahneena possuna ottaisin lyhytnäköisesti mutta ilomielin kyseisen hyödyn vastaan.

    Olisihan se kiva kun klupi-pupin tiskillä voisi todeta, että tästä kurasta 5 sentimeä on oiva ja kohtuullinen hinta, tai eilisestä leivästä nahistuneella salaatilla tuunattu ruissämpylä vaihtaa omistajaa taskuun unohtuneella merkkauskolikolla.

    Samaa voisi viedä kentällekin. Green fee perittäisikin vasta kierroksen jälkeen. ’Kernit oli persiistä – tossa sulle soittajan ryppynen vitonen.’

    Halvemmista hinnoista ja ilmaisista luonaista haaveilee:

    Nimetön

    Nyt näyttää jo siltä,että pelaajalle pitäisi clubin puolesta tarjoilla ruuat ja kaljatkin.
    Milloinkahan pelaajat alkavat raahata mukanaan samovaareja ja keitellä omia teekupposiaan kentän reunoilla.
    Kyllä vanhaan clubihenkeen kuuluu clubin ravintolapalvelujen käyttö.
    Ilman ravintolan palvelujen käyttöä ne kuolevat pois tai valikoima supistuu.
    Mikä golfclubi se sellainen sitten on ,jossa ei ole ravintolapalveluja.
    Clubien pitäisikin mennä Sarvvikin malliin,jonka mukaan pelioikeutetuilta kerättäisiin 300 euron ravintolamaksu,jonka voisi sitten käyttää syömiseen ja juomiseen tai olla käyttämättä.Vieraspelaajille sitten vastaavasti ruokailumaksu,joka lisättäisiin greenfeehintaan.

    Jos klubisi ravintola lopettaa toimintansa, voin tehdä sinulle reissareita kympin kappalehintaan, niin klubihenkesi ei lopu. Muista myös syödä bensiksellä, kun menet kentälle. Se olisi hyvää autoilijan henkeä.

    ’…. Olisihan se kiva kun klupi-pupin tiskillä voisi todeta, että tästä kurasta 5 sentimeä on oiva ja kohtuullinen hinta, tai eilisestä leivästä nahistuneella salaatilla tuunattu ruissämpylä vaihtaa omistajaa taskuun unohtuneella merkkauskolikolla…..’

    piispanen kirjoitti: (6.5.2008 17:18:53)
    Kyllä vanhaan clubihenkeen kuuluu clubin ravintolapalvelujen käyttö.
    Ilman ravintolan palvelujen käyttöä ne kuolevat pois tai valikoima supistuu.
    Mikä golfclubi se sellainen sitten on ,jossa ei ole ravintolapalveluja.

    … 🙂 … 🙂 … 🙂

    Toiset menevät pelaamaan golfia golfkentälle ja ruokailemaan klubille.
    Toiset menevät pelaamaan golfia golfkentälle ja sen jälkeen laittamaan kotiin ruokaa perheen muille jäsenille / ei-golfareille.
    Toiset menevät pelaamaan golfia golfkentälle ja sitten …. 🙂
    Topset menevät ainoastaan golfklubin ravintolan terassille… 🙂

    ps Golfkenttien klubiravintolojen ruokalistat ovat usein selkeästi esillä nettisivuilla, mutta kahvin hintaa tai sämpylävaihtoehtoja ei paljon mainosteta?

    StiX antoi minusta vastaukset kysymykseen kuten oli toivottu ja loppukommenttikin vastasi omaa kantaani.
    Olen aina saanut ( siis itse valitsen ja olen mitä syön) hyviä pöperöitä ja ei ne hinnatkaan ole tuntuneet rahastukselta…vaikka sen kaljan saakin kaupasta alle eurolla/pullo mutta että joku jopa kehuu litliä ( lue Lidl)..sitä en ymmärrä..tai sitten jos sieltä ostettaisiin olvia-koffia tai lapinkultaa jne…mutta pääosin muu onkin sitten täyttä arvuutusta…
    Klubeilla on ollut aina tuoreet salaatit- ruokien valmistusaineet..siis sitä hanaolutta huomioonottamatta…ja ne tyttöjen hymyt..oiskohan olleet vähän jo flirtin puolella ?

    Mika Ahola kirjoitti: (6.5.2008 13:56:44)

    ms wedge kirjoitti: (6.5.2008 13:32:53)

    Dexal kirjoitti: (6.5.2008 10:03:30)
    Hintapäivitys…pelaa hieman useampana päivänä kaudessa, ja hinnastotauluja tiskillä kattelee, niin joskus tulee mieleen poiketa Lidlin kautta. …Kaikki kunnia klubiravinteleiden pitäjille…

    kohta 1) , 2) , 3) vastaus ei tietoa

    Hinnat on mielipide kysymys: toisen mielestä halpa on kallista ja päinvastoin. 🙂
    Valitettavasti on myönnettävä se, että lidlin kautta (urheilujuoma-mineraalivesi ja kolmileipä sekä banaanit) on nykyisin rutiinia. Viikonloppuisin aamulla pieneen termariin kahvit mukaan. Kokonaishintalaskelman loppu summa on …. (peli 6 kert /viik)

    Ennen otin mielellään kahvin ja sämpylän klubiravintolasssa joka kerta, söin ruoka-annoksen kerran viikossa vähintään. Hinnat karkasivat noin pari vuotta sitten, jolloin nykyinen ’tankkausmalli’ syntyi helposti. Jos tekee mieli maukasta ’golfhampurilaista’ on matkan varrella aivan mukava grillikioski. Tiedän, että tämä toiminta ei suosi ravintoloitsijaa, mutta hinnoittelu (jopa kotiruoka-annos) aiheutti oman käyttäytymismallimuutoksen. Onneksi on vielä a carte annoksien ja pitkän ’neste’ kaavan mukaisia asiakkaita ravintoloitsijan kannalta. Vieraspelaajana olen myös siirtynyt samaan toimintakaavaan, niin ei tule ravintolan valikoimista ’erikoisia’ yllätyksiä.

    ps kerätään yhdessä hinnat ylös, niin syntyy kokonaiskuva tilanteesta

    Enpä ole täällä toviin saivarrellutkaan, mutta nyt niin kovasti teki mieli. Hintahan on mielipidekysymys (huom. yhdyssana (edelleen saivarrellen))silloin, kun asiakas pystyy itse määrittämään hinnan, niin kuin tässä jokin ravintola markkinatempauksena pläjäytti. Asiakas sai itse päättää annoksensa hinnan. Jos oli sitä mieltä, että eväästä kymmenen senttiä oli käypänen hinta, niin sitten sitä maksoi appeestaan 10 senttiä. Tätä voisivat muutkin harrastaa. TIEDETÄÄN, ettei se pitemmän päälle lyö leiville, mutta ahneena possuna ottaisin lyhytnäköisesti mutta ilomielin kyseisen hyödyn vastaan.

    Olisihan se kiva kun klupi-pupin tiskillä voisi todeta, että tästä kurasta 5 sentimeä on oiva ja kohtuullinen hinta, tai eilisestä leivästä nahistuneella salaatilla tuunattu ruissämpylä vaihtaa omistajaa taskuun unohtuneella merkkauskolikolla.

    Samaa voisi viedä kentällekin. Green fee perittäisikin vasta kierroksen jälkeen. ’Kernit oli persiistä – tossa sulle soittajan ryppynen vitonen.’

    Halvemmista hinnoista ja ilmaisista luonaista haaveilee:

    Mitä jos klubin pyörittäjä keskittyisikin tarjoamansa palvelun hinta/laatu suhteen maksimointiin. Ihmetyttää n.1000 jäsenen plus GF pelaajien monopoli ravintolan pyörittäminen tappiolla oliskohan ittessä vikaa? Epälisin suurimmaksi ongelmaksi tässä että ravintola toimintaa ei ole kilpailutettu vaan toiminnasta vastaa TJ.n ’anopin veli’ tai joku muu yhtä pätevä kaveri.

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
Vastaa aiheeseen: Golffarin eväskori – mitä maksaa?

Etusivu Foorumit Yleistä Golffarin eväskori – mitä maksaa?