26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista

GOLFEXPO (Messukeskuksessa)

Etusivu Foorumit Yleistä GOLFEXPO (Messukeskuksessa)

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Mitäs olitte mieltä tapahtumasta? Ainoa tapahtuma ennen kotisuomen golfkaude alkua, mutta mikä floppi?!?!?!? Paikalla varmaan kolmasosa kentistä/jälleenmyyjistä/kaupoista jne. ja todella suppea tarjonta muutenkin. Onneks ei tarvinnu sisään maksaa (kuten ei varmaan kenenkään muunkaan) koska muuten pettymys olisi ollut vielä suurempi. Ei mikään ihme jos Suomen golf on vielä lapsenkengissä,jos panostus on tällaista. Jäi kyllä todella p’#*a maku suuhun. Viihdyin paikalla alle tunnin (kiitos hyvännäköisten messutyttöjen Fitness-osastoilla) Mitenkäs teidän muiden fiilikset tapahtumasta?

    Joo, minäkin olin pettynyt tarjontaan (ja maksoin myös 10 euroa sisäänpääsystä!). Odotin kyllä näkeväni enemmän välinevalmistajia ja myös messutarjouksia. Nyt niitä tuntui olevan ainakin maila/pallopuolella varsin vähän eikä mistään oikein kiinnostavasta. Luulisi tai ainakin toivoisi valmistajien ja jälleenmyyjien satsaavan enemmän messuosastoihinsa.

    Odotin myös itse hieman enemmän messuilta nimenomaan golfin osalta.
    Kävin paikan päällä eri syistä sekä perjantaina että lauantaina ja silmiin pisti sekin, että väkeä (kävijöitä) oli edellisvuosia vähemmän. Mistä lie johtuvan?
    Jotain uutta kannattaisi varmaan kehitellä ensi kertaa ajatellen.
    Jos golfpuoli oli pettymys niin muilla osastoilla viihdyin sitäkin paremmin…

    Ojo

    Itselläni ei hirveästi ollut vertailupohjaa messuille mentäessä, koska olin paikalla ekaa kertaa, mutta kieltämättä hieman köyhä kuva messuista jäi. Läheskään kaikki esim. pääkaupunkiseudun kentät ei ollut esittelyssä ja niitä messutarjouksia ei ollut juuri nimeksikään.

    Nyt kun rupesin asiaa miettimään, niin taisivat ne viime vuoden messut oli hieman tämänvuotisia eläväisemmät. Nyt en edes ainakaan heti muista, oliko edes Callaway tänä vuonna edustettuna, jos oli, niin ei ainakaan kovin näkyvästi, kun ei muistikuvaa jäänyt. Viime vuonnahan heillä oli sentään draivilyöntikilpailu. Tämän vuoden näkyvimmät kojut löytyivät Wilsonilta, Titleistiltä ja Taylor Madelta. Heillä sentään oli tavaraa riittävästi esillä. Adams oli edustettuna aika vaatimattomasti ja Clevelandistä en nähnyt jälkeäkään vaikka olisin mieluusti heidän ta7-rautoja hipelöinytkin. Pallojakin oli varsin heikosti, Precept sentään näkyi, mutta uutta Laddie-palloa en tiskiltä löytänyt. Golfsimulaattoreita oli messuilla joitakin, mutta ei niitäkään kauaa jaksa katsella.
    Voi tietysti olla, että vika ei ole pelkästään maahantuojien, voihan olla, että messujärjestäjät olivat ylihinnoitelleet ständien paikat niin, että osallistuminen ei monelle ollut järkevää. Minä joka tapauksessa kyllä odotin viimevuotista parempaa tarjontaa , nyt kun harrastajamäärätkin ovat voimakkaasti kasvaneet, mutta toisin kävi.

    Callaway ja Top Flite(Strata,Ben Hogan,Etonic jne.) eivät olleet paikalla kaiketi sen takia, koska niillä ei ole enää maahantuontia Suomessa vaan vavara joka tulee tänne, tulee Ruotsista. Hämmästelin myös, ettei niitä messutarjouksia irronnut myyjiltä, mutta kai heillä on hyvät syynsä siihen. Niken puuttuminen jäi harmittamaan, koska olisin mieluusti halunnut nähdä heidän uudet kepulansa..tosin harva muukaan niitä on missään nähnyt. Tesipaikkoja voisi varmastikin olla vaikka joka merkillä ja varmasti he laittaisivatkin ellei paikkahinnat olisi niin kalliita…

    Erittäin epäonnistuneet messut. Mikäli messuilla ei olisi ollut niin korkealaatuisia naisia tapahtuma olisi ollut suorastaan ala-arvoinen, jota se oikeastaan jo olikin.

    Joo tosiaan köyhät messut oli välineiden puolesta jne, mut iha kivoi naisii siel oli 🙂

    Tulee vaan mieleen muutaman vuoden takaiset
    messut Vanhassa satamassa. Näytteilleasettajia
    oli paljon (mahd. kaikki). Tunnelma oli mitä mukavin.

    Taitaa olla, niin että Suomen Messut on käynyt jäl-
    leen kerran ahneeksi nostamalla paikan ja muiden oheispalveluiden hinnat mahdottomalle tasolle.

    Kytkemällä vielä mahdollisimman paljon muuta tarjontaa saadaan kyllä kerätyksi pääsylipputuloja.

    Muistelkaapa mitä maksoi sisäänpääsy Vanhaan Satamaan. Taisi olla luokkaa 10 rahaa, toki markkoja ja tulot menivät junioritoiminnan tukemiseen.

    Olin golf expossa mukana osastolla ja voin todeta
    samaa laihat oli annit. Golfpuolella kävijöista n. 40%
    oli ei golfareita, joista oli enemmän haittaa kuin hyötyä. NE valtaa kokeilupaikat ja häiritsevät standeillä.

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
Vastaa aiheeseen: GOLFEXPO (Messukeskuksessa)

Etusivu Foorumit Yleistä GOLFEXPO (Messukeskuksessa)