Aihe: GolfExpo 5.-7.4 - Golfpiste.com

7.–14.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[3][9]
KilpailuaSuomalaista

GolfExpo 5.-7.4

Etusivu Foorumit Yleistä GolfExpo 5.-7.4

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #190894 Ilmoita asiaton viesti
  Ojo

  Meinaako moni mennä 5.-7.4 Helsingissä järjestettävään tapahtumaan, jossa ilmeisesti aikas paljon Golf aiheista matskua? Ja onko kokemuksia aikaisemmilta vuosilta? Kannattaako mennä paikanpäälle?

  #524948 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  varmasti kannattaa mennä, sillä jos olet käynyt vaikka Turun Golfmessuilla ja todennut sen hyväksi niin kun astut golfexpon saliin niin silmäsi varmasti hämmästyvät Siellä alue on todella iso ja näyttelyasettajia varmasti isot määrät, lukuunottamatta kaikenlaisia kilpailuja esim. CocaCola Golfin taitorata, jossa on edellisvuosina ollut hyvä suosio. Joten hyppää vain sinä viikonloppuna autoon ja käännä nokka kohti helsingin messukeskusta!!!

  #524949 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  juu todellakin tullaan. oon sentään koulussa siinä 10 metrin päässä messukeskuksesta =)

  #524950 Ilmoita asiaton viesti

  kyllä kannattaa mennä! esim. Wilsonilla on oma ’range’ paikan päällä, jossa voi testata Wilsonin uusimmat mailat ja tsekata myös muut uudet vermeet! kaikki vaan joukolla katsomaan golfin uusia trendejä!!=)

  #524951 Ilmoita asiaton viesti

  Tottakai kannattaa, ite oon käyny nyt pari vuotta peräkkäin ja kun messuilta löytyy muutakin kiinnostavaa niin aina vaan paranee. Yleensä messuilla on ollu paljon mahdollisuuksia kokeilla uusia mailoja. Kaikki tarpeellinen löytyy ja paljon muutakin.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä GolfExpo 5.-7.4