Aihe: GolfExpo 5.-7.4 - Golfpiste.com

30.5.–6.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][19]
KilpailuaSuomalaista

GolfExpo 5.-7.4

Etusivu Foorumit Yleistä GolfExpo 5.-7.4

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Ojo

  Meinaako moni mennä 5.-7.4 Helsingissä järjestettävään tapahtumaan, jossa ilmeisesti aikas paljon Golf aiheista matskua? Ja onko kokemuksia aikaisemmilta vuosilta? Kannattaako mennä paikanpäälle?

  varmasti kannattaa mennä, sillä jos olet käynyt vaikka Turun Golfmessuilla ja todennut sen hyväksi niin kun astut golfexpon saliin niin silmäsi varmasti hämmästyvät Siellä alue on todella iso ja näyttelyasettajia varmasti isot määrät, lukuunottamatta kaikenlaisia kilpailuja esim. CocaCola Golfin taitorata, jossa on edellisvuosina ollut hyvä suosio. Joten hyppää vain sinä viikonloppuna autoon ja käännä nokka kohti helsingin messukeskusta!!!

  Nimetön

  juu todellakin tullaan. oon sentään koulussa siinä 10 metrin päässä messukeskuksesta =)

  kyllä kannattaa mennä! esim. Wilsonilla on oma ’range’ paikan päällä, jossa voi testata Wilsonin uusimmat mailat ja tsekata myös muut uudet vermeet! kaikki vaan joukolla katsomaan golfin uusia trendejä!!=)

  Tottakai kannattaa, ite oon käyny nyt pari vuotta peräkkäin ja kun messuilta löytyy muutakin kiinnostavaa niin aina vaan paranee. Yleensä messuilla on ollu paljon mahdollisuuksia kokeilla uusia mailoja. Kaikki tarpeellinen löytyy ja paljon muutakin.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
Vastaa aiheeseen: GolfExpo 5.-7.4

Etusivu Foorumit Yleistä GolfExpo 5.-7.4