23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

Golfbox Nexgolf

Etusivu Foorumit Yleistä Golfbox Nexgolf

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 15)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Onko kenelläkään tietoa missä vaiheessa tämä golfboxin / nexgolfin keskinäinen keskusteluprojekti mahtaa mennä? Tai keneltä siitä voisi kysyä?

    Meillä toimii niin päin että meillä käytössä olevasta Nexgolfista siirtyy tasoitusmuutos kyllä Golfboxiin, mutta taas Golfboxista (esim kaikki liiton kisat / Players Tour) Nexgolfiin päin ei.

    KL

    Kysyitkö teitin toimarilta? Liitossa Mika Wikström saattaisi olla hajulla asiasta.

    Markun kanssa on asiasta keskusteltu juu, mutta vaikka Markku on aikamoinen Duracell, ei senkään aika kaikkeen riitä (eikä pidäkään), niin minä kun olen tällä hetkellä aika tavalla aktiivihenkilö meidän kilpatoiminnassa, lupasin selvittää asian.

    Soitin Wikströmille, kiitos KL vinkistä ja Wiki asiantuntevasti minua auttoi. Kysyin Wikiltä luvan saanko lainata keskustelua ja hän sen antoi, joten:

    Testaukset ja ongelmien ratkaisut ovat aivan loppuvaiheessa. Nexgolf jo keskustelee keskusrekisterin kanssa, golfboxin kanssa ongelmat ovat enää hyvin pienet ja mahdollisesti ihan jopa lähipäivinä, kuitenkin Wikin arvion mukaan maksimissan kuukauden kuluttua, Nexgolfin ja Golfboxin pitäisi keskustella keskenään.

    On kuitenkin todennäköistä, että kun tämä tapahtuu, järjestelmät eivät osaa hakea oikeita tuloksia takautuvasti (esim FT), vaan nämä pari ekaa kisaa pitää vielä syöttää käsin. Tulevana viinkonloppunahan alkaa myös MID Tour ja Finnish Senior Tour, joten myös nämä kannattaa Golfseurojen kisatoiminnasta vastaavien henkilöiden vielä käsin tarkistaa.

    Vaikka tourit käyttävät golfboxia, nexgolfia käyttävät seurat tekevät kuitenkin muutokset nexgolfiin. Näin päin muutos päivittyy jo nyt (vuorokauden viiveellä) automattisesti keskusrekisteriin ja golfboxiin.

    Kiitos Mika Wikström ja KL avusta.

    Hei Hippo ja KL
    Molemmat varmaan tiedätte miten paljon golfliitto on asiaan laittanut €, Vikihän on ihan mukana ja ystävällinen mies liitossa, mutta kysyin samaa asiaa helmikuussa ja silloin vastaus oli että toimii . Toki suomessa helmikuussa on vähän kilpailuja jotta asian olisi voinut testata.
    Ainoa tapa on yrittää neuvotella ystävällisten kenttien kanssa että toimittavat tuloslistat ns. toisen järjestelmän kentille. Golfboxia esiintyy selkeästi vähemmän mutta kuten Hippo oikein totesi liitto käyttää Golfboxia.
    Tuota en tiennyt että yhteen suuntaan siirto onnistuu 1 vrk sisällä, tuleeko CBA huomioituna oikein läpi tietokannan kautta?
    Toivon että asiat alkaisivat toimia oikein ja virheettömästi, mutta pelkään että tämäkin kausi menee osittain käsipelillä parsien. Näitähän kausia on ollut jo aikamonta

    Kannattaa tarkastaa tulokset. Minulla näyttää siltä että viime su FST kierros 34 pistettä CBA -1 pudotti tasoitusta Nexgolfissa. Tuli automaattisesti Golfboxista. Näkyy Nexgolfissa oikein 34 pisteenä. Silti tasoitus oli pudonnut 0.1.

    Väliaikatietoa:

    Nyt oli ensimmäistä kertaa meillä päivittynyt tasoitusmuutokset Golfboxista (Players Tour 1 / Aura Golf) Nexgolfiin kaikkien meidän seuran kilpailijoiden osalta.

    Sellaiset epäkohdat huomasin, ”kisakortti” on päivittynyt pisteillä, mutta siinä ei ole huomioitu CBA:ta. Minun tapauksessani sillä ei valitettavasti ole tasoituksen kannalta väliä, mutta se vaikuttaa HR (entinen AHR) laskentaan.

    Toisena asiana huomasin, että golfboxin omiin tietoihin tasoitusmuutos ei ollut päivittynyt, vaan se piti käsin muuttaa.

    Juttelin puhelimessa asiasta Wikin kanssa ja hän pyysi pistämään oman jäsennumeroni ja nämä asiat meilillä, eli asia on tällä hetkellä tiedossa ja sitä käsitellään.

    Nyt kannattaa sitten kaikkien kilpapelaajien seurata omaa tasoituskäyttäytymistään vähän tarkemmin, nimittäin jos on kuuliaisesti vienyt itse kortin cädärille, se on voinut tulla toiseen kertaan golfboxista.

    Edit: Eka virkkeessä oli Golfbox ja Nexgolf väärinpäin. Eli

    Nyt oli ensimmäistä kertaa meillä päivittynyt tasoitusmuutokset nexgolfista (Players Tour 1 / Aura Golf) Golfboxiin..

    Kun se olisi pitänyt olla:

    Nyt oli ensimmäistä kertaa meillä päivittynyt tasoitusmuutokset Golfboxista (Players Tour 1 / Aura Golf) Nexgolfiin kaikkien meidän seuran kilpailijoiden osalta.

    Sekä laitoin silmälasit päähäni ja korjasin kymmenkunta typoa. Varmaankin vielä joku jäi. Ikä ei tule yksin.

    ts

    Kilpailuista ja tasosta riippumatta, tsemppitourista FT:lle, tässä maassa ei taida olla tällä hetkellä yhtään ainoaa kunnossa olevaa tasoitusta noissa järjestelmissä, vaan pääosin kahta, joista usein jopa molemmat pielessä.

    Siinä valossa entistä hienommalta tuntuu, että tämän koko tasoitusjärjestelmän säätöön on käytetty kaikki se aika ja vaiva.. CBA, AHR, HR, KGB… CIA ym.. jotta mikään systeemi ei vaan toimisi… ja tietty muutama miljoona sitten keskusrekisterin toteutukseen 🙂

    ts

    Kilpailuista ja tasosta riippumatta, tsemppitourista FT:lle, tässä maassa ei taida olla tällä hetkellä yhtään ainoaa kunnossa olevaa tasoitusta noissa järjestelmissä, vaan pääosin kahta, joista usein jopa molemmat pielessä.

    Siinä valossa entistä hienommalta tuntuu, että tämän koko tasoitusjärjestelmän säätöön on käytetty kaikki se aika ja vaiva.. CBA, AHR, HR, KGB… CIA ym.. jotta mikään systeemi ei vaan toimisi… ja tietty muutama miljoona sitten keskusrekisterin toteutukseen :)..

    ts:

    Kilpailuista ja tasosta riippumatta, tsemppitourista FT:lle, tässä maassa ei taida olla tällä hetkellä yhtään ainoaa kunnossa olevaa tasoitusta noissa järjestelmissä, vaan pääosin kahta, joista usein jopa molemmat pielessä.

    Kyllä on. Kaksi. Minun ja paremman puoliskon. Pelaaja, eli me olemme itse vastuussa tasoituksestamme ja olen ollut sen kanssa huolellinen, joten meillä se on molemmissa järjestelmissä kunnossa 🙂 Onneksi et sanonut ”..ei taida olla tällä hetkellä yhtään ainoaa oikeaa tasoitusta..” Se olisikin ollut vähän monimutkaisempi juttu ja varmaankin aika tavalla totta.. Mutta siitä keskustelaan muualla, joten ei siitä täällä sen enempää.

    ts

    Varmaan sellaisia pelaajia on paljonkin jotka tietävät oman tasoituksensa, mutta varsin runsaasti niitä joille nuo järjestelmät antavat kaksi eri tasoitusta… pahimmillaan molemmat väärin 🙂

    Joo. Golfboxiin sen pystyy korjaamaan itse, Nexgolf vaatii cädärin apua, että kyllä ne pystyy saamaan ”itse” oikeaksi, mutta ethän sinä tietenkään tätä tarkoittanut, ymmärrän kyllä pointtisi.

    ts

    Osa ongelmaahan on siinä, että ei tiedä päivittyykö vai ei ja milloin päivittyy jos päivittyy. Ja oletuksen kautta menee aina väärin päin kuitenkin 🙂

    Tiedon pitäisi liikkua järjestelmien välillä ja välillä on näin todistetusti viime kaudella tapahtunutkin, mutta nyt tämän kevään aikana on ollut jo pari firmakisaa, missä Golfboxista ei ole tiedot tulleet kotiseuran Nexgolfiin.

    Onko muilla vastaavia havaintoja vai onko minulla henkilökohtainen ongelma?

    https://golf.fi/golfliitto/kilpailukierrosten-tulokset-siirtyvat-jatkossa-automaattisesti-seurapalvelujarjestelmien-valilla-2/

    ==========

    Ketju Nexgolf ja Golfbox eivät juttele keskenään siirretty tänne.

    LDR-MOD Dole

    ArnoldPalmer Kyllä ne juttelee, mutteivät ymmäärrä toisiaan ? Samalla tavalla kun se uusi hypesovellus kännyköissä juttelee kaikkien kanssa sujuvasti kielellä jota muut ei ymmärrä..

    Huikka tainnu olla kiiruita tuolla määritys ja testauspuolella. Taotaa liiton ICT vastaavalla olla liikaa muita kiiruita.. Osaamisestahan ei ole kiinni..

    On ainakin pojan Junior Challenge Tour – kisojen tasurimuutokset hiipineet golfboxista nexgolfiin ihan ok noin päivän viiveellä.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 15)
Vastaa aiheeseen: Golfbox Nexgolf

Etusivu Foorumit Yleistä Golfbox Nexgolf