23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

Golf – vedonlyönti

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Golf – vedonlyönti

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Veikkauksen tämän viikon pelilistalla ei näy merkkejäkään US Mastersista. Suomen Golflehdessä (nro 2/04, sivu 43) on juttu golfista vedonlyönnin kohteena. Jutussa kerrotaan että Veikkauksen tuotepäällikkö Juha Lassila ’lupaa että golf tulee pysymään mukana vedonlyöntikohteissa myös vuonna 2004’. Myöhempänä jutussa on suora lainaus Lassilan sanoista: ’Aiomme vastata kilpailuun tuotteita parantamalla. Toivon, että tänä vuonna myös golfvedonlyöntiimme saadaan aiempaa enemmän mielenkiintoista pelattavaa.’ No ei hyvältä näytä!! Oliko veikkauksen ’lupaukset’ vai tyhjää puhetta vai löytyykö niille ehkä katetta jatkossa? Olen omalta osaltani jo ’äänestänyt jaloillani’ ja siirtänyt osan pelirahoistani kilpaileville yrityksille. Erään toisen netissä toimivan vedonlyöntitoimiston tarjonnassa löytyi tänään yhteensä 59 erilaista kohdetta US Mastersista. Esim. kuka voittaa, paras eurooppalainen, kumpi sijoittuu paremmin, voittotulos jne…

    Juu sama juttu, et alkaa ottaa vähän päähän.

    kaiken maailman kaukalopallo pelejäkin on vedois, mut ei golffii HUHHUH.

    Pelivaihto on ollut ilmeisesti liian pieni. Tosin meissä 100k golffarimäärässä on liikaa ’eikö pelkkä golf riitä, tuokin vetää röökiä, mikäseskinion’ porukkaa.

    >Provo<

    Asialla on toki hyvätkin puolensa. Mitä vähemmän pelaat niin sitä vähemmän häviät, jää enemmän rahaa golfin pelaamiseen. Vai onko joku Veikkausta ovelampi?

    ’Kaikenmailman kaukalopallossa’ oli muuten loppuottelua seuraamassa 5000 katsojaa….

    Itse en veikkaa Veikkauksella enää ollenkaan, johtuen muiden peliyhtiöiden paremmasta ja laajemmasta pelikohdetarjonnasta ja myös paremmista kertoimista.

    Itse aion pysyä Veikkauksen asiakkaana, koska pikkupanoksilla (max euro) pelaavalle huvipelaajlle on ihan samaa, onko kertoimissa muutaman prosentin eroja.

    CH-1:n vihjaama strategia on epäilemättä se voitollisin, jos olisin laittanut sivuun lottoon ja muihin peleihin laitetut lantit, varmaan olisi Helsingin seudulta irronnut kohtuuhintainen golf-osake.

    Eipä harmita yhtään, ihan järkeviin tarkoituksiin pelikolikot on mennyt.

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
Vastaa aiheeseen: Golf – vedonlyönti

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Golf – vedonlyönti