26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista

Golf-turistina Suomessa

Etusivu Foorumit Yleistä Golf-turistina Suomessa

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Nimetön

    Tulin Suomeen kesälomille reiluksi kuukaudeksi ja tarkoitus oli käydä pelaamassa muutama kierros golfia, mutta tuo ei taidakaan onnistua aivan noin helposti. Olen pelaillut golf muutaman vuoden ’pay-and-play’ systeemillä eli en ole minkään ulkomaisenkaan seuran jäsen. Pitääkö minun tosiaankin liittyä koko kesäkaudeksi jonkin suomalaisen seuran jäseneksi että voisin käydä pelaamassa kerran tai pari? Green cardin voisin mielläni käydä suorittamassa mutta tuo seuraan liittyminen tuntuu vähän oudolta, tulee pari peliä aika kalliiksi!

    Niin se valitettavasti on, mutta nämä määräykset voi helposti kiertää; valehtele olevasi jonkin ulkomaisen klubin jäsen ja että tasoituksesi on jossain hieman kympin yläpuolella.
    Vastaavalla tavalla lukemattomat suomalaiset ovat keplotelleet itsensä etelän kentille, ja huomattava osa pelaajista valehtelee tasoituksensa kotimaassakin, kuka liian suureksi, kuka todellista pienemmäksi. Green-fee-hinnat ovat Suomessakin jo sen verran korkeat, että talouspäälliköiden käskystä caddie-masterit sulkee silmänsä, lähti kentälle millainen rämpijä tahansa.

    Nimetön

    Golf lehden mukaan esimerkiksi W-Golf Mäntsälässä on paikka jonne pääsee, jos on Green Card suoritettu.

    Luukin kentälle pääsee joka maanantai pelaamaan

    ilman Green Cardia tai jäsenyyttä!!

    Vieraspelaajan vinkki oli hyvä.

    Eräs tuttavani näytti asuinpaikansa kirjastokorttia ja eiku pelaamaan 🙂

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
Vastaa aiheeseen: Golf-turistina Suomessa

Etusivu Foorumit Yleistä Golf-turistina Suomessa