23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][26]
KilpailuaSuomalaista

Golf Thaimaassa

Etusivu Foorumit Matkailu Golf Thaimaassa

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Onko kellään kokemuksia vuokramailoista

    Hua-hin ja Cha am alueen golfkentillä?

    hinta ja mailojen kunto?

    Pelasin viime vuonna Springfieldillä, joka pitäisi olla kärkiklubi siellä. Vuokramailat olivat aika onnettomat. Jos on mahdollista, niin ota omat kepit mukaan.

    -X-

    Pelasin Hua-Hinissä maaliskuussa vuokramailoilla. Rantabulevardilla kävelin sisään yhteen monista liikkeistä, jotka mainostivat myyvänsä golfkierroksia ja kaikki järjestyi sitä kautta. Mailat olivat kyllä heikot, mutta se johtui siitä, että pelaan vasurina. Kaverille löytyi ihan kelpo mailat kun pelaa oikealta. Oli muuten edukasta, noin 40eur sisältäen vuokran, taksikuljetukset edestakas hotellilta ja GF:n. Lisäksi piti maksaa caddiemaksu ja juomarahat caddielle. Kaiken kaikkiaan hyvä kokemus, eikä ollut yhtään kalliimpaa kuin vieraspelaaminen E-Suomen kentillä.

    Vastaavia liikkeitä on useita ja uskoisin, että saat nähdäksesi mailat ennen kuin vuokraat ne jos vain vaadit.

    kts. ylempi viestiketju…

    Itselläni Royalin mailat oli ihan peruskepit, eikä mukana tainnut olla ollenkaan draiveria.

    Palm Hillsissä sain melkein bränikät Wilsonit (puut 1, 3, 5 ja raudat 3-SW sekä putteri). Setti taisi olla malliltaan joku X3 tms. Ihan kelvolliset ne oli vaikkei omia tituja hakkaakaan 🙂

    Vuokramailat kustansi Thaikussa about 400 – 1000 bahtia (1000 bahtia = n.20 €:a + rapiat päälle)..

    PM

    Itselläni ei ole kokemuksia vuokramailoista, mutta mikset ottaisi mukaan omiasi? Esim. Finnair ei veloittanut bägien kuljetuksista mitään, eikä niitä tarvinnut montaa metriä itse raahata paikan päälläkään. Lisäksi takaisin tullessa voit täyttää bägisi täyteen esim. likapyykkiä, jotta vältyt maksamasta matkalaukkuusi ilmestyneistä ylimääräisistä kiloista. 🙂

    Kannattaa muuten selvittää etukäteen saako mailat mukaan ilmaiseksi. Välillä ne on nimittäin menneet mukana ilman lisämaksua, mutta viimeksi piti yllättäen maksaa bägi erikseen. Toisaalta, näin ei mailoja lasketa mukaan matkatavaroiden max-kokonaispainoon. Valitettavasti juuri Finnair on hieman ’ketku’ golf-matkustajia kohtaan.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
Vastaa aiheeseen: Golf Thaimaassa

Etusivu Foorumit Matkailu Golf Thaimaassa