Aihe: Golf – taitopeli - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

Golf – taitopeli

Etusivu Foorumit Yleistä Golf – taitopeli

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #190083 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Golfhan on hyvin pitkälle taitopeli. Lahjakas pelaaja voi (ainakin periaatteessa) pudottaa tasoituksensa singeliin jo ensimmäisenä pelikesänään.. Onko olemassa esimerkkejä pelaajista, jotka ovat aloittaneet golffin vasta aikuisiällä, mutta silti menestyneet ammattilaisena?

  #514289 Ilmoita asiaton viesti

  Eikös jenkkitourilla pelaa ainakin se yks tyyppi, joka oli lupaavassa kännykkäkauppiaan uraputkessa, mutta vaihtoi sen kolopalloiluun… jos en nyt ihan väärin muista niin taisi jopa voittaa jonkun kisan.

  Taitaa yleisesti ottaen olla nykyään aika harvinaista, jos jollain on tälläinen tausta.

  #514290 Ilmoita asiaton viesti
  llk

  Yksi parhaimmista esimerkeistä on amerikkalainen Larry Nelson. Aloitti pelaamisen muistaakseni 23 vuotiaana, luki Hoganin kirjan ja voitti lopulta urallaan 3 majoria. Toinen esimerkki on myös amerikkalainen Calvin Peete, joka oli yksi parhaimmista pelaajista 1980-luvun alussa. Eli kyllä golfissa voi menestyä, vaikka ei vasta näin varttuneella iällä tarttuu ensimmäistä kertaa mailaan.

  #514291 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Ruotsista löytyy kaveri nimeltä Rickard S Johnson.Aika mielenkiintoinen tausta kaverilla.Tarina löytyy http://www.golf.se sivuilta ruotsiksi.Golfpiste voisi tehdä suomenkielisen käännöksen jutusta.Kannustaisi varmasti monia junioreita jotka eivät pääse mukaan ns.sisäpiirin

  #514292 Ilmoita asiaton viesti

  Olen kuullut että Greg Norman olisi tiputtanut händärinsä scratchiin TODELLA nopeasti.Myöhään on aloittanut Nick Faldokin. Hän oli kuulemma vain sanonut: ’I’m gonna do that.’

  #514293 Ilmoita asiaton viesti

  Olen kuullut että Greg Norman olisi tiputtanut händärinsä scratchiin TODELLA nopeasti.Myöhään on aloittanut Nick Faldokin. Hän oli kuulemma vain sanonut: ’I’m gonna do that.’

  #514294 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Voitko lyhyesti referoida sen Johnsonin tarinan suomeksi. Ruotsinkieli ei kuulu vahvuuksiini..

  #514295 Ilmoita asiaton viesti

  Norman oli muistaakseni scratchissa jo ensimmäisenä vuotena aloitettuaan. Ja olikos se kännykkäkauppias Rich Beem, joka raketin lailla nousi parrasvaloihin viime kaudella.

  Singeliksi ekalla pelikaudella löytyy tuttavapiiristäkin (jääkiekko tausta).

  #514296 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Joo,Rikard oli kesätyöläisenä Åkersbergan gk:lla toimistossa.Harrastuksenaan skeittailu ja käsipallo.Sitten hän kokeili golfia klubin pron kanssa vuosi -92.seuraavana vuonna hän oli jo scratch pelaaja.Hän päätti soitta liitton ja kysyä kuinka voisi päästä maajoukkueeseen,vastaus oli että pitää osallistua junior touriin,ja tietenkin pärjätä niissä pippaloissa.No niinpä hän osllistui kisoihin ja voitti karsinnat sekä finaalit,mutta eihän sitä kuitenkaan maajoukkueeseen päästy.Niinpä hän suunnisti kohti australiaa.Siellä sai asua tätinsä luona.Osallistui European tourin kisaan ja onnistui voittamaan sen 16:sta ruotsalaisena.Ikävä kyllä reportaasissa ei ole vuotta,mutta muistaakseni vuosi oli joko 1999 tai 2000.Tänä vuonna hän onnistui kvaalaamaan US tourille.Jos kehitys jatkuu samaan tahtiin,niin hän on seuraava ruotsin super stara Golfissa.

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Golf – taitopeli