16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

Golf Resort Konopiště; Praha/Tsekki – kuka on käynyt?

Etusivu Foorumit Matkailu Golf Resort Konopiště; Praha/Tsekki – kuka on käynyt?

Esillä 16 viestiä, 1 - 16 (kaikkiaan 16)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • On ajatuksena mennä tuonne kesäkuussa, onko veljistä tai sisarista kukaan nauttinut heidän palveluistaan ja mitä mieltä olette olleet ?

    Olen käynyt parikin kertaa. Oikein mukava paikka. Kaksi varsin kelvollista kenttää. Aika lailla saman tyyppiset puistokentät. Ovat olleet molemmilla kerroilla varsin mainiossa kunnossa

    En ole yöpynyt, mutta ymmärsin että sinne on auennut joku Span tapainen. Luulisin että huoneet perustasoa.

    Prahan hienoin ja koko Euroopan hienompia kenttiä on Albatrsoss. Ei kannata jättää väliin missään tapauksessa. Myös City Golf Prague ja Karljsten ovat vierailun arvoisia.

    Aihe kiinnostaa, sillä olemme huhtikuussa menossa poikien kanssa peliretkelle Prahaan. Kiitoksia vinkeistä. Lisää kaivataan sekä kentistä, että myös Prahasta.

    TKJ

    Viime kesänä tuli pelattua Konopištěn toinen kenttä (en muista kumpi), mutta oli tosiaan ihan kiva kenttä, ja hyvässä kunnossa. Kentälle menee porukalla helposti Prahasta minibussilla/bussitaksilla, suosittelisin yöpymään ennemmin Prahassa. Siellä on iltaisin enemmän tekemistä 🙂

    Myös Albatross on upea kenttä! Se kannattaa ilman muuta käydä pelaamassa. Samoin sinne pääsee porukalla minibussilla, ei maksa maltaita.

    Ehdottomasti Praha oli hyvä kohde golffiin! Hyvät kentät ja Praha kiva paikka muuten vaan!

    Mistä on parasta ostaa pelit, majoitus ja kyydit. Tarkoituksena pelata 4 päivää eri kentillä.

    Tosiaan keväällä käytiin avaamassa golfkausi Tsekissä. Kentät olivat hyvässä kunnossa jo huhtikuussa. Pelasimme 3 eri kenttää, yhden kahdesti (Albatross). Aloitimme Berounista, jonne ajoimme suoraan lentokentältä, oli suht lähellä lentokenttää. Kaunis paikka, uudehko klubitalo. Kentällä on hurjat korkeuserot, golfautosuositus on paikallaan.
    Albatrossissa on huippukentän piirteitä. Kenttä on tilava, hyväkuntoinen ja huolella rakennetun näköinen.
    Konopiste on hieman kauempana Prahasta, taksikuskilla oli pieniä vaikeuksia löytää se. Ajoi yhdestä risteyksestä ohi. Paikka on kuitenkin hieno. Klubi on vanha metsästyslinna ja sen maille on tehty kaksi kaunista golfkenttää. Pelasimme Radeckyn. Kenttä on mukavan kumpuilevassa tammimetsässä, joka tuo mieleen keskieuroopan linnat ja ritarit.
    Tsekissä hinnat ovat edulliset, niin taksit kuin greenfeet, puhumattakaan kaikesta muusta.
    Golfmatka Tsekkeihin > peukalo ylös.

    VILLE kirjoitti: (11.9.2013 20:22:18)
    Mistä on parasta ostaa pelit, majoitus ja kyydit. Tarkoituksena pelata 4 päivää eri kentillä.

    Me ostimme freenfeet paikan päältä. Majoitukset ja lennot ebookersilta ja tilattiin minibussit paikallisilta taksifirmoilta etukäteen. Taksien hinnoissa oli valtavat erot, joten kilpailutus todellakin kannattaa. Etukäteen sovitut aikataulut pitivät aika mukavasti. Näin me toimimme.

    Viime huhtikuussa pelasin Konopiste Radeckyn, Berounin ja Karlstejnissa. Pidin erityisesti Karlstejnin kentästä, joka oli mäkinen ja toi siten haasteita avauksiin ja jatkolyönteihin. Beroun vaikutti mielenkiintoiselta huippukentältä, mutta järkyttävä tuuli pilasi golfkokemuksen. Nämä kaksi kenttää pelaisin mielelläni uudestaan. Radeckyn etuysillä oli muutamia sokkoavauksia, joista en pitänyt, mutta takaysi oli mielestäni upea. Takaysin takia Radecky on ehdottomasti kokemisen arvoinen.

    Taksi ja hinta kannattaa sopia etukäteen ja kysellä suoraan klubilta normihintaa Prahasta, näin välttyy ikäviltä yllätyksiltä.

    Kävin viime vuonna Tsekeissä pelaamassa ja bongasimme myös tuon Konopisteen. Verrattuna muihin paikallisiin kenttiin jäi vähän paska maku suuhun. Jengi kentällä melko snobia porukkaa, ei paljon tervehdi, katselee lähinnä nenävartta pitkin ja etiketistä ei hajuakaan. Griinit olivat täynnä korjaamattomia alastulojälkiä. Parhaimmillaan sai korjata puttilinjalta lähemmäs 10 monttua, ei kiva 🙁

    Konopisteen hintataso oli Suomen huippukenttien tasolla, niin GF kuin ravintolapalvelutkin osalta, paikalliseen hintatasoon nähden siis jumalattoman korkealla. Vaikka puitteet ovat hulppeat, niin paikka meikäläisen osalta taitaa olla nähty.

    Tuo jossain viestissä mainittu Berounin kenttä oli kokemus, kenttä oli kiva ja henkilökunta mahtavaa. Kenttä on rakennettu vanhaan metsästysmaastoon. Juttelimme jonkun paikallisen pelikaverin kanssa ja hän kertoi käyneensä faijansa kanssa skidinä villisikajahdissa maisemissa.

    Meidän edessä paino joku paikallinen firmakisa joten välillä peli meni vähän venttailuksi, mutta kenttähenkilökunta ja erityisesti sheriffi teki odottelusta leppoisaa.

    Sheriffi kävi aika ajoin kyselemässä kuinka peli kulkee ja ei ollut minkäänlaista painostuksen tunnetta pelinopeudesta pikemminkin päinvastoin. Kyseli jopa jos haluamme edetä nopeammin niin parin väylä päässä on tyhjää edessä ja kehotti skippaamaan pari väylää jo haluamme, siis keskelle kisailijoita:) Siihen ei ollut tarvetta. Kyselimme muuten sheriffiltä josko kentällä on jossain kohtaa taukokioskia mistä saa bisseä. Tuota ei ollut mutta ysi päättyy näppärästi klubille, minne hän kehotti menemää oluelle. Naureskeltiin että meneekö hänen piikkiin? Ei mennyt nuo klubilla juodut, mutta ravintoloitsija roudasi 10 tiille muovikassillisen olutta verhottuna jääpaloilla, eikä maksanut meille mitään! Noita oli kiva jaella kentällä kanssapelaajille. Ei tällaista Suomessa tapahdu, vai tapahtuuko?

    Vähän samanlainen leppoisa fiilis oli Beřovicen kentällä, mikä on lähempänä Prahan lentokenttää. Siellä pitää muuten golfautolla vedellä pitkin väyliä, raffeissa ajelu on kiellyttyä!

    Mulle jäi tosi hyvä fiilis noista Prahan ympäristön kentistä, kannattaa käydä ja bongata myös noita vähemmän tunnettuja, yllättävän hyvää palvelua ja hintataso todella maltillinen.

    Jos haluaa päästä matkajärjestelyissä helpolla niin osta suora lento Prahaan ja anna paikallisen matkatoimiston hoitaa järjestelyt. Yksi hyväksi todettu on Abante, sieltä saat kaikki kuljetuksista lähtien.

    Abante

    Tsekin valtion turistibyroolla on golfmessuilla perinteisesti osasto, jolla jaetaan tietoa tarjonnasta. Jos olisin menossa maahan golfia pelaamaan, odottaisin kevääseen ja golfmessuja. Viimeksi sain tee-tikun, 4 ”, jossa on tourist bureaun osoite. Tikku on jonkun rotsin taskussa vieläkin. En vain muista minkä.

    Kerran sain yksillä messuilla tsekkiläisen yrityksen osastolla pullon olutta heti aamulla. Ai että se virkisti. Tsekit on ystävällisiä ihmisiä.

    Kiitos vinkeistä. Onko joku syy miksi kukaan ei ole kulkenut vuokra-autolla, vuokrahinnat on mielestäni kohtuullisia ja lentopäivän peleissä auto on hyvä paikka säilyttää muita tavaroita.

    Tuolla on linkin takana lisätietoa Tsekin golfmahdollisuuksista.

    ps en edelleenkään ole töissä heidän matkailuvirastoissa, mutta sain käsiini moisen CD:n ja jos jotain kiinnostaa 🙂

    Tsekin golffia

    pdf on kohtalaisen kokoinen 92 sivuinen…

    #634138 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Kävimme viime kesänä myös Tsekeissä kyläilemässä ja tykästyttiin todella!

    Konopiste on mielestäni hieno paikka pelailla ja oleskella. Mukavan lisän tuo uusi Spa osasto.
    Miinusta annan ilmastoinnin puuttumisesta! Pari yötä meni pyöriessä kun oli niin tuskaisen kuuma ja kostea! Ja onhan sieltä toki matkaa kylille jos menojalkaa vipattaa!

    Kävimme myös parin päivän reissulla Marianske Laznessa missä on historiallinen Royal Golf Club Marianske Lazne. Mukavan leppoisa kenttä jossa aistii historian!
    Myös Astoriassa tuli käytyä sillä reissulla.

    Tuo Marianske Laznen kylä on lähellä kenttää ja on kaunis paikka! Kannattaa vierailla!

    #634139 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Heiltä kannattaa kysellä reissua, jos haluaa valmiin matkan.

    Hei

    Matka varattu ja pelaamme Karlštejn, Konopiště ja Albatross kentät, majoitumme Karlštejniin. Miten hyvin pärjää luottokorteilla tai euroilla vai tarvitseeko paljon paikallista valuuttaa,

    Kyllä Tsekki on ihan nykyaikainen euromaa, jossa pärjää niin kuin muuallakin Länsi-Euroopassa, jopa paremmin. Tsekit tuntuvat luotettavalta porukalta. Minkäänlaista huijausmeininkiä tai vedättämistä emme havainneet koko reissun aikana.

Esillä 16 viestiä, 1 - 16 (kaikkiaan 16)
Vastaa aiheeseen: Golf Resort Konopiště; Praha/Tsekki – kuka on käynyt?

Etusivu Foorumit Matkailu Golf Resort Konopiště; Praha/Tsekki – kuka on käynyt?