23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][15]
KilpailuaSuomalaista

Golf Pro:n kurssien motivaatio???

Etusivu Foorumit Yleistä Golf Pro:n kurssien motivaatio???

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Hyvää päivää arvoisat keskustelijat. Kuulin äskettäin, että ystäväni perheessä vaimo oli päättänyt aloittaa jalon harrastuksen. Hän ilmoittautui green card kurssille Vuosaareen. Ensimmäinen asia mitä siellä opetettiin on se mistä löytyy pro shop, josta voi ostaa golftarvikkeita. Tämän jälkeen kurssilla kuulemma mentiin ’jollekin väylälle’ jossa pro käytti termejä (par ja hcp), mutta ei vaivautunut selvittämään niitä tarkemmin. Vasta tämän jälkeen mentiin puttaamaan ja chippaamaan 3 tunniksi. Kuulin ystävältäni, että vaimo oli kysynyt, että onko golf tätä ’pakkomyyntiä ja yksitoikkoista puttausta’. Itse olen todennut, että Vuosaaressa kohdellaan muutenkin vieraspelaajia ja vieraita hieman ylimielisesti, kun vertaa muihin kenttiin missä itse olen käynyt. Haluasin ilmoittaa oman vaimoni golf kursseille, mutta tämän jälkeen taitaa olla aika vaarallista. Haluasin itse harrastaa tätä jaloa lajia oman vaimon kanssa. Tiedättekö missä olisi HYVIÄ proita, jotka keskittyvät itse lajiin ja osaavat motivoida vasta-aloittelijaa jatkamaan harjoittelua itsekseen?

    Kannattaa käydä Vierumäellä golfkurssi. Itse kävin siellä ja kivat fiilikset jäi. Suosittelen kaikille ks. kursseja. Hieman hintaviahan ne ovat, mutta kyllä opetuskin on sen mukaista, ja maksuun sisältyy tietysti täyshoito.

    Et pysty valitsemaan vaimosi puolesta hänelle sopivaa pro:ta, yhtä vähän kuin hammasharjaa tai rintaliivejä.
    Toimivan yhteistyön edellytyksenä on, että henkilökemiat sopivat yhteen. Toisille se tarkoittaa aivotonta äkseeraamista isossa porukassa, toiset haluavat tarkat perustelut pienintä yksityiskohtaa myöten. Kersantti Ärjylä ja professori Einstein ei yleensä viihdy samassa pääkopassa.

    Vierumäkeä suosittelen minäkin. Tämän kesän kurssit taitaa olla jo täynnä mutta pro:t ehtivät kyllä opettamaan halukkaita muulloin.

    Viime kesänä siellä toimi Riku niminen opettaja joka sai ainakin minun vaimoni oppimaan golfin salat erittäin hyvin.

    Itse kävin kurssin Nurmijärvellä Petsku Hagströmin kurssilla. Vaimoni oli samaisella kurssilla ja molemmat olemme erittäin tyytyväisiä. Petsku osasi ottaa tilanteen haltuun nopeasti ja lyöntiharjoituksissa (vaikka oli 10 kurssilaista) hän otti hienosti huomioon kaikkien yksilölliset ominaisuudet (anatomia yms) ja antoi jokaiselle kädestä pitäen ohjeita. Petskussa on myös hienoa se että mies on vasuri, naamat vastakkain svingit samaan suuntaan jne. Suosittelen lämpimästi.

    Työkaveri (mies 40 v.) kehui Lohjan St Laurencen Riku Soravuota.

    Tiedän ongelman. Olen toiminut avustavan prona joskus.
    paloheinä Golfissa on erittäin hyvät Prot ja kurssit. naisille myös naisopettaja, Hanna Teerijoki.
    Olen itse aikoina käynyt kurssin Paloheinässä.
    Puh:752 1170

    Hyvää palautetta olen saanut (kotona!) myös Nordcenterin gc kursseista. Ryhmäkoko on ollut inhimillinen (7) ja opettaja kuulemma hyvä (Sami Wächter). NGCC:n pääprosta Jan Forssellista en ole kuullut myöskään pahaa sanaa.

    Aikanaan olin itse Masterissa Outin (silloinen Eriksson, uutta nimeä en saa nyt päähän) kursseilla, ja olin myös erittäin tyytyväinen. En vaan tiedä, että onko Outi siirtynyt kokonaan matkabusineksen puolelle.

    No itse en ole käynyt kursseilla vaan käyn yksityisesti ja Seuran järjestämissä harjoituksissa..

    Olen seurannut ja kuullut todella positiivista palautetta Lakiston PROn Lauri Hurrin opeista.. Lauri on mielestäni todella ystävällinen ja osaa käsitellä hyvin kaiken tyyppisiä svingejä/oppilaita..

    Laurilla on kokemusta huippupelaajista, ja mentaalisista ominaisuuksista eli annettavaa on varmasti pidemmällekin ehtineelle..

    Nimetön

    Olen Nigerin kanssa samaa mieltä, Paloheinässä on hyvä opetus. Hanna Teerijoki on aivan loistava opettaja, varsinkin naisille. Vaimoni ja hänen siskonsa ovat olleet jo pitkään Hannan oppilaina ja kehittyneet todella huimasti. Hänellä on rauhallinen opetustyyli ja aloittelijakin uskaltaa yrittää. Valitettavasti olen kuullut että Hanna on tätänykyä tosi varattu.

    Toisenlaisiakin kokemuksia…

    Aivan kuten tuossa aiemmin joku kirjoittikin, yksi opetustyyli ei voi mitenkään sopia kaikille. Itse sain Greencardin juuri Vuosaaren Pro:n Batu Lempisen ohjauksessa ja voin kyllä lämpimästi suositella.

    Tuo 3 tunnin putti- & chippitreenikään ei kuulosta niin kovin oudolta minun korvaani…

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
Vastaa aiheeseen: Golf Pro:n kurssien motivaatio???

Etusivu Foorumit Yleistä Golf Pro:n kurssien motivaatio???