Aihe: Golf Porrassalmi, Annila - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

Golf Porrassalmi, Annila

Etusivu Foorumit Yleistä Golf Porrassalmi, Annila

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #189864 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Minkälaisia kokemuksia kentästä? Sehän kai valittiin viime syksynä Draivi-ohjelman katsojaäänestyksessä Suomen parhaaksi golfkentäksi.. Onko arvonimensä ansainnut? Itselläni ei ole vielä pelikokemusta kyseiseltä kentältä, vaikka rangella onkin tullut käytyä melko paljon. Henkilökunta on ainakin todella mukavaa ja ystävällistä.

  #511936 Ilmoita asiaton viesti

  On tainnut koko seura äänestää kenttää, jotta sille saataisiin tuo titteli. Itse en ole kenttää pelannut, mutta olen kuullut että se on keskinkertaisen hyvä kenttä. Vaikka jotkut väylät olivat herättäneet hämmennystä kavereissani.

  #511937 Ilmoita asiaton viesti

  Kävin viime kesänä kesämökkireissuilla kymmenkunta kertaa pelaamassa kyseisellä kentällä. Kentästä on vain hyvää sanottavaa. Koko kesän kenttä oli erittäin hyvässä kunnossa ja hyvin hoidettu. Kenttänä se on haastava ja monipuolinen, mutta antaa myös mahdollisuuden onnistua. Kahta samanlaista väylää sieltä ei löydy ja maisemat ovat hienot.

  Henkilökunta on Annilassa todella mukavaa, peliaikoja sai ainakin viime kesänä varattua helposti ja ruuhkia ei pahemmin ollut. Kannattaa ehdottomasti käydä itse kokeilemassa mikäli siellä päin liikut, saat varmasti rahoillesi vastinetta.

  #511938 Ilmoita asiaton viesti

  Riippuu paljon siitä, mitä kentältä odotat. Annila on kyllä aikamoinen Mikki Hiiri kenttä, mutta eihän se välttämättä ole negatiivinen asia. Hyvälle pelaajalle se on ylihelppo, mutta antaa lyhyempilyöntiselle varmasti paljon onnistumisen tunteita. Siellä on edelleenkin 3 draivattavaa par4 väylää (ennen oli 4, mutta sitä yhtä pidennettiin). Yksi par5 menee draivilla ja jollain 7i:llä kahdella päälle.

  Siellä on mukava henkilökunta ja symppis fiilis kaikenkaikkiaan. Kunto on OK, mutta ei verrattavissa pääkaupunkiseudun kenttiin. Ehdottomasti käynnin arvoinen.

  #511939 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Vasen pakki puhuu asiaa… mukava kesälomakenttä, jossa muutama alamittainen väylä ja puoliksi peltokenttänä se toistaa osittain itseään.

  Kenttä on parantunut paljon kunnoltaan ja pelattavuudeltaan ja täydentää Mikkelin Golfin 9-reikäisen lisänä hyvin päämajakaupungin tarjontaa.

  Itse suosittelen ehdottomasti myös käyntiä MG:n legendaarisen klupihengen kyllästämillä kalakukkogriineillä, jossa vaimo green-cardia suorittaessaan sai 7 bunkkerilyönnin jälkeen paikallisen caddie-masterin lausumaan: ’Meinaatko koko punkkerin siirtää ?’

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Golf Porrassalmi, Annila