Aihe: Golf & Pakkanen - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

Golf & Pakkanen

Etusivu Foorumit Yleistä Golf & Pakkanen

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #190325 Ilmoita asiaton viesti

  Joku papu hokee suomalaisten ja pakkasen toimivasta suhteesta. Mutta mikä on golfin ja pakkasen laita? Löysin itseni muutama päivä sitten takapihalta lapioimasta lunta paljain käsin driverilla kahdenkymmenen neljän asteen pakkasella – lieneekö terveellistä? Driverille siis… Mietin tuossa jo aiemmin talvella lyöntiharjoituksia järven jäällä – mahtaisikohan liukua pitkällekin? Entä kuinka hankikantoon tehdään pystyleikkuu? Simulaattori… ei… ei sovi tähän yhteyteen… paitsi jos on kyse Karjalan tasavallasta. Mutta eniten kuitenkin (ja ihan oikeasti) pelottaa nurmen kohtalo tuolla hangen alla. Eli onko ensi kaudella talvisääntö voimassa koko kesän?

  #518101 Ilmoita asiaton viesti

  Rukalla Kuusamossa on jo muutamana talvena pelattu kentällä lumigolfia. 9-väyläinen kenttä kunnostetaaan pelikuntoon lumikissoilla. Aloituslyönti tiin päältä, muuten voit lyödä väylällä normaalisti. Outissa hanki upottaa pallot, joten paras pysyä väylällä. Viheriöiden tilalla on valkiot, jotka ennen puttausta voi vielä puhdistaa irtolumesta tosi liukkaiksi harjanvarteen kiinnitetyllä räsymatolla. Kenttämestari Jokinen lupaili osaa väylistä käyttöön jo viikolla 5 (!?).

  Pääsiäislauantaisin on ollut isot kisat. Hauskaa on ollut, vaatteita vaan päälle riittävästi, että tarkenee.

  #518102 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Kokeilin joskus järvellä lyömistä luistimet jalassa ja sitten vaan luistellen pallon perään. Varmaan ainakin puoli kilometriä tuli parhaille lyönneille hakumatkaa, oli tosin ihan peilijää. Luistimet jalassa lyöminen on ihan oma hauskuutensa. Kuluu sunnuntai tässäkin kautta odotellessa. Ai niin, silloin en ollut vielä hankkinut PC:tä, saati golfpeliä kotiin.

  #518103 Ilmoita asiaton viesti

  Keväällä on joskus aamupäivisin sopiva hankikanto, joka tuntuu melkein siltä kuin ruoholta löisi. Järvelle vaan lippu pystyyn ja punaisilla palloilla pelaamaan.

  Sen verran olen ollut kentänhoitoa lähellä että käsittääkseni kova pakkastalvi on nimenomaan paras kentän talvehtimista ajatellen. Vetinen, lauha talvi edistää tautien tulemista ja eritoten griinit on silloin kovilla.

  #518104 Ilmoita asiaton viesti

  Ei enää ihan ajankohtainen mutta tälläkin viikolla oli pakkasyö – mahtaako tuo painajaiseni toteutua eli talvisääntö koko kesän?

  Mikä muuten on pystyleikkuu, tietääkö kukaan?

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Golf & Pakkanen