Aihe: GOLF -MATKALLE MAROKKOON - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

GOLF -MATKALLE MAROKKOON

Etusivu Foorumit Matkailu GOLF -MATKALLE MAROKKOON

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #632879 Ilmoita asiaton viesti

  Olen lähdössä marraskuun puolessa välissä heinäkuussa Marokkoon Agadiriin varaamalleni golf -matkalle. En ole ollut aikaisemmin Agadirissa, jossa on kuulemma kaksi hienoa 27 reikäistä kenttää.

  Kun katselin tietoja Marokosta, niin sen 20 milj väestöstä on 98 % muslimeja ja noin 1 % kristittyjä.

  Agadir on kuitenkin ollut pitkään kansainvälinen lomakeskus. Millainen tuntuma siellä viime aikoina käyneillä golfareilla on toisaalta Agadirista (Marokosta) ja sen ilmapiiristä (ihmisistä) yleensä ja toisaalta sen golf -kentistä? Uskaltaako (kannattaako)sinne lähteä näinä epävakaina aikoina?

  Lue lisää: Golfpiste

  #641758 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Kävimme Agadirissa viime helmikuussa. Kentät olivat hyvässä kunnossa ja lähellä hotellia. Taksilla pääsi halvalla kentälle. Sää oli loistava. Ainoa joka ehkä hieman latisti pelitunnelmaa oli caddiepakko. Ihan kelpo veijareitahan nuo olivat, osa oli ihan pelureitakin. Osasivat opastaa lyöntisuunnissa jne. Kielitaito pojilla vain oli surkea. Muslimivaikutteet huomaa ensinnä siinä, että hotelliin ei periaatteessa saa viedä MITÄÄN juotavaa (ei edes vettä). Tosin kieltoa ei valvottu, joten ongelmaa ei syntynyt. Ainakaan Agadirissä ei näkynyt minkäänlaisia levottomuuksia. Se on melko länsimaistunut ja tuntuvat nuo rättipäät sietävän länsimaalaisia hyvin. Ei muuta kun matkalle vain avoimin mielin ja nauttikaa pelistä! Itse olemme jo toista kertaa lähdössä Tunisiaan. Viimeksi kävimme Hammametissa ja nyt menemme Monastiriin Soussen kupeeseen. Aika lailla samanlaisia maita, Tunisia ja Marokko mutta jotenkin Tunisia tuntui kivemmalta (caddiettömyys tuntui ainakin kivemmalta). Terv. Hannu

  #641759 Ilmoita asiaton viesti

  Kiitoksia tiedoista! Olin itsekin viime syksynä Hammametissa ja sen kokemuksen innoittamana päätin lähteä katsastamaan Agadiria ja sen kenttiä. Caddie -pakko oli kyllä tiedossani ja siinähän ei sinänsä ole mitään pahaa, jos sattuu hyvä caddie. Hammametissa sattui porukkaamme kerran todella hyvä caddie, mutta emme saaneet häntä valita enää uudelleen, koska päätösvalta oli yksinomaan heidän esimiehellään, joka ei sallinut, että sama caddie olisi toiminut päivittäin saman henkilön caddiena!

  #641760 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Terve! Olin viime joulukuussa viikon matkalla Agadirissa. Pelasin kaksi eri kenttää eli Royal Agadirin joka on 9 reikäinen ja tosi lyhyt ja silloin oli ainakin epämääraisessä kunnossa. Greenfee oli kylläkin halpa eli 80 paikallista + caddie jolle annoin 50 paikallista.
  Sitten pelailin muutaman kerran sen uusimman kentän eli Golf du Soleilin ja voin sanoa, että näin uudeksi kentäksi (avattu -99) se oli aivan loistavassa kunnossa. Ainoa mikä vähän tökki oli se että oli Ramadan aika eli paikalliset paastoavat, mikä tietysti näkyi caddien palvelualtiudessa.
  Taksilla ei kentille siis Clud Medin ja Soleiliin kannata lähteä koska rantakadulta menee ilmainen bussi molemmille kentille ja paluu hoituu samaa reittiä. Jos haluaa vielä säästää pelaamisessa niin kannattaa ostaa 5 kerran kortti yhdelle kentälle näin greenfeen hinnaksi jää alle 200 mk kerta.
  Finnmatkat ei tätä palvelua esitteessään mainosta, mutta sen voi hoitaa oppaan välityksellä paikan päällä. Joulukuussa ilmat olivat hyvät – aurinko paistoi joka päivä. Mun mielestä ihmiset oli tosi ystävällisiä, ruoka hyvää ja alkoholin kanssa ei ole ongelmia eli tuopit rundin jäleen voi huoletta ottaa ja paikallinen punaviini oli myöskin kohtuullista ja mikä oudointa ranskalainen Pastis oli Agadirissa halvempaa kuin Ranskassa.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Matkailu GOLF -MATKALLE MAROKKOON