16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][10]
KilpailuaSuomalaista

Golf-kaupat Miam/USA

Etusivu Foorumit Matkailu Golf-kaupat Miam/USA

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Onko tietoa golf-kaupoista Miamissa tai lähialueella? Ensi viikolla olisi tarkoitus piipahtaa alueella, ja e/$ suhde alkaa olla kohdallaan.
    Ja kotiintuloa ajatellen, onko syytä iskeä joka maila kertaalleen ruohikkoon mikäli mailoja on tuomassa, kokemuksia kotimaan tullista?

    Älä menen Edwin Wattsille, on kallis. Myös USA Golf on kallis.

    Hämmästyksen suuri ääni on se, että halvimmat kamat löytyvät clubien pro-shopeista tai joistain pienistä golf-kaupoista.

    Esimerkiksi Lake Worthin liepeillä olevan Okeeheeleen kentän pro-shopisssa Titun 983 (vai mikä se uusin kanki nyt onkaan) maksaa noin 150 euroo vähemmän ku täällä.

    Winston trailin proo-shopissa sama kanki oli vieläkin halvempi.

    Joudut ynnäämään kaikkiin ostoksiin verot. Ovat muistaakseni kaheksan prosenttia.

    Pallot (Titun proV-1) maksavat veroineen karvan yli 40 taalaa.

    Tarkkaile alennusmyyntejä, ovat paraillaan menossa.

    JA tiedä, mitä menet ostamaan, jotta voit verrata hintaan Suomessa.

    Mailoja ei tarvitse iskeä turpeeseen. Pidät bagissa ja sanot tullimiehelle, jos yleensä on edes kiinnostunut sinusta, että suus kiinni, vanha tikku on.

    Tietenkin sillä edellytyksellä, ettet tuo sieltä kuutiota palloja ja kahtasataa settiä mailoja

    Semmonen yhden ihmisen tuomiset ja vähän kavereille, menevät ihan kivasti läpi, jos olet kerran päässyt läpi maksamatta lisämaksua painavasta lastistakaan.

    Ei tullimiestä kiinnosta kirjottaa 400 euron mailasta laskennallista 80 euron tullimaksua, jos sulla ei ole mitään muuta tullattavaa.

    Miamista hiukan pohjoiseen löytyy ainakin hyvä ja iso Edwin Wattsin clearence center mistä löytyy kaikenlaista tavaraa ja paljon ! Edwin Wattsilla on monta liikettä siellä etelä Floridassa ja saattaa olla Miaminkin alueella mutten nyt muista ! Sitten vähän pohjoiseen Miamista löytyy kanssa Golf center parinkin liikkeen voimin ja vähintään yhtä laadukas kuin Edwin Watts. Ja sitten löytyy paljon pieniä golf putiikkeja mutta tuota Edwiniä suosittelen !

    Katso paikallislehdestä tai puhelin luettelosta tai netistä tarkat osoitteet niin löydät perille.

    Riippuu vähän sun lennoista miten lennät takaisin suomeen mutta jos tulet euroopan kautta välilaskulla niin ei tarvii iskeä yhtään ruohoon mailoja vaan voi tuoda vaikka paketissa. Kukaan ei katso ! Jos lento suoraan jenkeistä Suomeen niin voi tarkistaakin, mutta ei ole kokemusta ?

    Katsoppa Edwin Wattsin nettisivuilta niin löydät hintoja ja vertailua euroihin ja clearence centeristä saat kyllä edullisesti !

    Hyvää matkaa !

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
Vastaa aiheeseen: Golf-kaupat Miam/USA

Etusivu Foorumit Matkailu Golf-kaupat Miam/USA