23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

golf ja sisustaminen

Etusivu Foorumit Yleistä golf ja sisustaminen

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Mistähän mahtaisi löytyä jonkinlaista valikoimaa golfsisustamiseen liittyen? Tietysti jotkut hikkorimailat seinällä olisi kiva mutta mistäs löytyis kivoja tauluja?

    Samaa kysin joskus itsekin. Lauttasaaressa taisi olla joku liike, josta tauluja/julisteita saa. Olen ajatellut, että jos saisi jostain lainaan hyvän kameran, niin ottaisin itsestä mustavalkoisen kuvan swingin loppuasennosta. Siis että horisontti olisi vaikka valkoinen ja pelaaja olisi musta kuvassa. vaikea selittää, mutta visio on hieno. Itsestä taide kuva seinällä, josta kuitenkin olisi vaikea arvata pelaajan henkilöllisyys.

    Mä hankin tuon ’Suurta Riippuvuutta’ muutama vuosi sitten Diswestistä. Niillä on ollut jonkin verran muutakin rekvisiittaa.


    Itselläni ei ollut tarkoitus golf sisustaa, mutta tuon tunnelma istuu mukavasti takkahuoneeseen, missä talven pimeinä iltoina tuijotetaan tulta ja haaveillaan pelaamisesta.

    Keimolan klubilla on tänä kesänä golfaiheisia tauluja seinällä Golfantiikin ja Keimolan järjestämässä myyntinäyttelyssä. Kannattaa poiketa siis Keimolassa. Golfantiikki myy jonkin verran myös tauluja. Katso vaikka netistä, menusta kohta myymälä/taidetta. Eikä netissä ole ihan kaikki esillä.

    Golfantiikkiin.

    täältä ainakin löytyy vaihtoehtoja….. http://www.allposters.com/

    … ja täältä http://www.ebay.com
    etsi vaikka hakusanalla ’golf art’ ja jo löytyy

    Kiiskille aikanaan vihjaisin Kaken Kehyksestä Lauttasaaressa. Kake on itse innokas golffari ja kuvaa vanhaa ja uutta löytyy – kehystämisestä puhumattakaan. Onpa tehnyt kahta holariani varten aivan spesiaalin.

    Tuli poikettua Keimolassa ja olihan siellä golf-aiheisia tauluja. Kyllä niistä jonkun voisi seinälleenkin pistää. Riippuu vähän mausta, tietenkin. Olisihan noita tauluja voinut enemmänkin olla mutta menetteli.

    Nimetön

    Teen harrastuksenani tiffanylasitauluja myös golf aiheita. On tullut tehnyt tutuille lahjoiksi. Oman kotiseurani (nokia river golf) klubitalon ikkunassakin on muutama tauluni. Jos olet kiinnostunut niin ota yhteys mmake@luukku.com

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
Vastaa aiheeseen: golf ja sisustaminen

Etusivu Foorumit Yleistä golf ja sisustaminen