Aihe: golf ja sisustaminen - Golfpiste.com

4.–11.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][19]
KilpailuaSuomalaista

golf ja sisustaminen

Etusivu Foorumit Yleistä golf ja sisustaminen

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #187893 Ilmoita asiaton viesti

  Mistähän mahtaisi löytyä jonkinlaista valikoimaa golfsisustamiseen liittyen? Tietysti jotkut hikkorimailat seinällä olisi kiva mutta mistäs löytyis kivoja tauluja?

  #478468 Ilmoita asiaton viesti

  Samaa kysin joskus itsekin. Lauttasaaressa taisi olla joku liike, josta tauluja/julisteita saa. Olen ajatellut, että jos saisi jostain lainaan hyvän kameran, niin ottaisin itsestä mustavalkoisen kuvan swingin loppuasennosta. Siis että horisontti olisi vaikka valkoinen ja pelaaja olisi musta kuvassa. vaikea selittää, mutta visio on hieno. Itsestä taide kuva seinällä, josta kuitenkin olisi vaikea arvata pelaajan henkilöllisyys.

  #478469 Ilmoita asiaton viesti

  Mä hankin tuon ’Suurta Riippuvuutta’ muutama vuosi sitten Diswestistä. Niillä on ollut jonkin verran muutakin rekvisiittaa.


  Itselläni ei ollut tarkoitus golf sisustaa, mutta tuon tunnelma istuu mukavasti takkahuoneeseen, missä talven pimeinä iltoina tuijotetaan tulta ja haaveillaan pelaamisesta.

  #478470 Ilmoita asiaton viesti

  Keimolan klubilla on tänä kesänä golfaiheisia tauluja seinällä Golfantiikin ja Keimolan järjestämässä myyntinäyttelyssä. Kannattaa poiketa siis Keimolassa. Golfantiikki myy jonkin verran myös tauluja. Katso vaikka netistä, menusta kohta myymälä/taidetta. Eikä netissä ole ihan kaikki esillä.

  Golfantiikkiin.

  #478471 Ilmoita asiaton viesti

  täältä ainakin löytyy vaihtoehtoja….. http://www.allposters.com/

  #478472 Ilmoita asiaton viesti

  … ja täältä http://www.ebay.com
  etsi vaikka hakusanalla ’golf art’ ja jo löytyy

  #478473 Ilmoita asiaton viesti

  Kiiskille aikanaan vihjaisin Kaken Kehyksestä Lauttasaaressa. Kake on itse innokas golffari ja kuvaa vanhaa ja uutta löytyy – kehystämisestä puhumattakaan. Onpa tehnyt kahta holariani varten aivan spesiaalin.

  #478474 Ilmoita asiaton viesti

  Tuli poikettua Keimolassa ja olihan siellä golf-aiheisia tauluja. Kyllä niistä jonkun voisi seinälleenkin pistää. Riippuu vähän mausta, tietenkin. Olisihan noita tauluja voinut enemmänkin olla mutta menetteli.

  #478475 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Teen harrastuksenani tiffanylasitauluja myös golf aiheita. On tullut tehnyt tutuille lahjoiksi. Oman kotiseurani (nokia river golf) klubitalon ikkunassakin on muutama tauluni. Jos olet kiinnostunut niin ota yhteys mmake@luukku.com

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä golf ja sisustaminen