23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][26]
KilpailuaSuomalaista

Golf ja alkoholi?!

Etusivu Foorumit Yleistä Golf ja alkoholi?!

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Onko kokemuksia pienessä simassa peluusta? Miten se vaikuttaa peliin jne… Itse koitin kerran pelata otettuani muutaman olusen ja voin sanoa että pienikin määrä vaikuttaa aikalailla lyöntiin! Kun laitetaan peliin vielä kunnon rahapanokset niin hauskaa tulee, sen takaan! (Tosin tätä ei kannata tehdä ihan keskellä päivää ruukaisimpaan aikaan)!!

    onko muutama olunen pieni määrä alkoholia? kahdella keskarilla jää nippa nappa puolen promillen alapuolelle…

    nim.kok. on, voin kertoa että paha kankkunen (vielä kännissä) tai reipas humala pelinaikana tai ennen sitä hankittuna heikentää omaa scorea n 10-15 lyöntiä. Joskus olen pelannut parissa promillessa parin pintaan, mutta silloin kentällä on ollu isot griinit ja lentokenttä väylät;) En suosittele säännöliseksi tavaksi pelata. Muta kyllä pari tuoppia ennen kierrosta rentouttaa omaa lyöntiä ja puttihermoja kummasti.

    Prenkku ei sovi Goffiin, ainoa hyöty on jännityksen poistaminen muutamalla ensimmäisellä reijällä. Tulos tippuu varmasti, kun alkoholin vaikutus loppuu. Kunnon jurrissa ei kentälle kannata mennä pilaamaan muiden perässä tulijoiden pelejä.
    Oma kokemukseni on muutaman tuopin vaikutuksesta Holari (98 m) ensimmäisellä reijällä, no siihen se peli loppuikin.
    Birdie paukut kuuluvat kyllä harrastelijoille, niiden harvinaisena herkkuna. Miten jurrissa ammattilaiset olisivatkaan, jos kilpailuissa naukkailisivat paukkuja joka toisen reijän jälkeen?
    Eli jurrissa pelaamisen vaikutus on sama, kuin ajaisit autoa. Löydät itsesi syvältä metsästä.

    Kohtuus kaikessa, myös alkoholissa pelatessa. 1 plo kepua/9 reikää olen todennut hyväksi, rentoutuu alku jännitykseen sopivasti ja front 9 tuloksen jälkeen (lasketun scoren) taas 1 plo. Tasoittaa liika yrittämistä tai poistaa painetta hyvän aloituksen jälkeen… 🙂 Raja on hiuksen hieno, 1 1/2 pulloa oli ainakin minulle ennen kierrosta liikaa…;))

    Iso pitkä hyvällä vaahtokukalla kierroksen jälkeen toimii parhaiten. Ennen kierrosta ja etu-/takalenkin väliin jää aina myös hieman aikaa hyvälle huurteiselle. Alkaa olla tässä maksimimäärä, jos haluaa pelata kohtuu tasolla. Hauskaa voi pitaa tietysti mutta hyvä on muistaa tietyt säännöt ja huomioida muut kentällä olijat.

    Stobe ennen kierrosta vastaa tuntia rangella. Kaiken kaikkiaan neljä kedaa tasaisesti kierroksen aikana on max. jos haluaa tehda tulosta.

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
Vastaa aiheeseen: Golf ja alkoholi?!

Etusivu Foorumit Yleistä Golf ja alkoholi?!