Aihe: Golf hotelleja Singaporessa - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

Golf hotelleja Singaporessa

Etusivu Foorumit Matkailu Golf hotelleja Singaporessa

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #631955 Ilmoita asiaton viesti

  Löytyykö Singaporesta Golf Hotelli meren rannalta ja hyvien ostosmahdollisuuksien läheltä? Onko kukaan käynyt tällaisessa Hotellissa? Kuuluuko Greenfee hintaan vai pitääkö ostaa erikseen? Kiitokset jo etukäteen!

  #635405 Ilmoita asiaton viesti

  Singaporessa pelaaminen hyvin kallista ja aika hankalaa, monia rajoituksia sekä yksityisiä klubeja. Paikalliset pelaavat useinmiten Bintanissa, lautalla etelään siis Indonesian puolelle. Siellä esim. paremman puoleinen golf resort Banayan Tree.

  #635406 Ilmoita asiaton viesti

  Indonesian puolelta Batamin saarelta löytyy kanssa, kentät / resortit vähän vaatimattomampia kuin Bintanilla. Lauttamatka Batamille jonkin verran lyhyempi, päiväseltäänkin käynti onnistuu. Bintanilla pitää kyllä yöpyä.

  Toinen vaihtoehto on lähteä ’pohjoiseen’ Malesian puolelle. Jos on auto käytössä, niin useampia kenttiä löytyy n. tunnin matkan päästä.

  Sporessa golfhotelleja / resortteja ei tosiaan ole. Marina Bay:n kenttä lähellä keskustaa on ’public’, eli sinne pääsee kyllä pelaamaan. GF-hinnat viikolla vähän toistasataa paikallista (muistaakseni), ja viikonloppuna tuplat.

  #635407 Ilmoita asiaton viesti

  Kuten jo muut vastaajat kertoivat niin pelaaminen Sporessa on todellakin kallista ja hankalaa.
  Marina Bayn kenttä on Sporen ainoa nk. public course jonne pääsee muittamutkitta pelaamaan. Hinta viikolla pakollisen auton kanssa oli tammikuussa n. 150,- paikallista. Taksi keskustasta maksoi alle 10,- paikallista. Teeajan varaaminen onnistui netin kautta. Kenttä on tasainen – paljon syviä bunkkereita ja vettä. Yllättävän pitkä oli sinisiltä pelattaessa eli 6141 metriä. Ihan kelpo, hyvässä kunnossa oleva aika mitäänsanomaton kenttä.Kenttä on senverran uusi, että puusto ja kasvillisuus eivät vielä ole päässeet täyteen mittaansa. Muille Sporen kentille on vaikea päästä ellei ole jäsenen vieraana. Armeijan kenttä lähellä lentokenttää (NSRCC) toivottaa myös nk. walk in visitorit pelamaan. Hinnasto löytyy heidän nettisivuiltaan. Tämä oli maisemiltaan, kunnoltaan ja vaikeudeltaan ihan hieno kokemus. Tasaiselle kentälle sinisiltä pelattaessa oli saatu pituutta kunnioitettavat 6257 metriä (kaikki paikalliset pelasivat sinisiltä, joten oletan, että vastaavat meidän keltaisia.)
  Sentosan saarella on kaksi kenttää ja hotellimajoituskin onnistuu. Itse jätin pelaamisen väliin kun viikollakin kierroksen hinta oli yli 250,- paikallista ja viikonloppuna huikeat yli 450,- (1 ege on 1,70 paikallista) . En tiedä saavatko Sentosan hotellien asukit greenfeet halvemmalla. Kannattaa katsoa netistä.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Matkailu Golf hotelleja Singaporessa