16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][17]
KilpailuaSuomalaista

Golf alan palkkaus

Etusivu Foorumit Yleistä Golf alan palkkaus

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Kyselenpä kesän lähestyessä, millaista palkkaa golfklubilta keskimäärin nyhdetään. Pari vuotta taaksepäin olin eräällä kentällä caddiemasterina, mutta kyrpiinnyin työskentelemään 8€/tunti. Sittemmin olen opiskellut ja ollut muissa töissä.

    Nyt tämä samainen toimija kyselee minua töihin, eli mitäköhän palkkaa uskaltaisi vuoden työkokemuksella nyhtää firmalta?

    Tes on näköjään kokenut parin kymmenen sentin palkannousun, ja se ei kyllä houkuttele.

    Vähimmäispalkkasuositus nuoret ilman tutkintoa on 8,04 e/h (matkailu ja palveluala em. kaltaiset tehtävät). Mutta mikset kysyisi suoraan millaista palkkaa olivat ajatelleet?

    https://www.tarkistapalkka.fi

    Edit: mutta eipä sitä muissakaan töissä ilman koulutusta ja kokemusta juuri tuota enempää ansaitse (erit. palvelualalla). Eli kannattaa hankkia joku koulutus / osaaminen josta työnantajat haluavat maksaa. Pelkästä ajankäytöstä ei tulevaisuudessakaan voi juuri ansaita.

    Palvelualan koulutus löytyy (amis), samaista alaa opiskelen parhaillani amk:ssa toista vuotta (tradenomi).

    Vaihtoehtona on myös pikkupalkkainen harjoittelu (+opintotuki), mutta golfkenttäyhtiön tarjoamat edut olisi näin golfaavalle opiskelijalle tarpeen.

    Palkkaennustetta kyselen täältä, sillä en haluaisi ensi viikolla lentää pyllylleni kuullessani palkkaehdotusta vaan kaipaan jo vähän odotuksia tulevalle 😀

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
Vastaa aiheeseen: Golf alan palkkaus

Etusivu Foorumit Yleistä Golf alan palkkaus