14.– 21.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][26]
KilpailuaSuomalaista

Golf alan palkkaus

Etusivu Foorumit Yleistä Golf alan palkkaus

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Kyselenpä kesän lähestyessä, millaista palkkaa golfklubilta keskimäärin nyhdetään. Pari vuotta taaksepäin olin eräällä kentällä caddiemasterina, mutta kyrpiinnyin työskentelemään 8€/tunti. Sittemmin olen opiskellut ja ollut muissa töissä.

  Nyt tämä samainen toimija kyselee minua töihin, eli mitäköhän palkkaa uskaltaisi vuoden työkokemuksella nyhtää firmalta?

  Tes on näköjään kokenut parin kymmenen sentin palkannousun, ja se ei kyllä houkuttele.

  Vähimmäispalkkasuositus nuoret ilman tutkintoa on 8,04 e/h (matkailu ja palveluala em. kaltaiset tehtävät). Mutta mikset kysyisi suoraan millaista palkkaa olivat ajatelleet?

  https://www.tarkistapalkka.fi

  Edit: mutta eipä sitä muissakaan töissä ilman koulutusta ja kokemusta juuri tuota enempää ansaitse (erit. palvelualalla). Eli kannattaa hankkia joku koulutus / osaaminen josta työnantajat haluavat maksaa. Pelkästä ajankäytöstä ei tulevaisuudessakaan voi juuri ansaita.

  Palvelualan koulutus löytyy (amis), samaista alaa opiskelen parhaillani amk:ssa toista vuotta (tradenomi).

  Vaihtoehtona on myös pikkupalkkainen harjoittelu (+opintotuki), mutta golfkenttäyhtiön tarjoamat edut olisi näin golfaavalle opiskelijalle tarpeen.

  Palkkaennustetta kyselen täältä, sillä en haluaisi ensi viikolla lentää pyllylleni kuullessani palkkaehdotusta vaan kaipaan jo vähän odotuksia tulevalle 😀

  KL1

  Omat kokemukseni palkkaneuvotteluista työpaikkaa haettaessa ovat semmoiset, että työnantaja palkkaa työnhakijan sellaisella palkalla, joka työnantajan mielestä vastaa hakijan tulevan työpanoksen arvoa. Työnhakijan puolestaan on kyettävä vakuuttamaan työnantaja siitä, että hakijan pyytämä palkka vastaa tuota arvoa.

  Joskus nämä kaksi asiaa eivät kohtaa, jolloin hakijan on joko hyväksyttävä pyyntöään alempi palkka tai haettava työtä joltain toiselta työnantajalta.

  P.S. Näissä asioissa kannattaa usein katsoa hieman pidemmälle kuin tulevan kesän ansioihin. Kesätyöpaikan valinnassa saattavat painaa jo mainitsemiesi golfillisten etujen (= lyhyt tähtäin) lisäksi tarjolla oleva työkokemus ko. alalta (= pitkä tähtäin).

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Golf alan palkkaus