Aihe: GCI Master 16.7. Tiimit kasaan! - Golfpiste.com

29.11.–6.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][3]
KilpailuaSuomalaista

GCI Master 16.7. Tiimit kasaan!

Etusivu Foorumit Yleistä GCI Master 16.7. Tiimit kasaan!

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 162)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Tässä ketjussa tiimien muodostamista, vaihtamista yms. Pääasiana varmistaa että joka joukkueessa on neljä peluria ykköstiillä ensi perjantaina.

  Nimetön

  Hellou. Onko EFC, Easy Rider ja Prboy vielä mukana ja miltä kunto vaikuttaa?

  Yksi vaihdos joukkueeseen:

  Jyrki ilmoitti jäävänsä pois, tilalle hommattu kova pelimies Suomen Savosta.

  BlueBlade ja Pastori ilmestyvät myös tiiauspaikalle perjantaina, JJP olethan vielä tulossa?

  Nimetön

  Trillian, Kolhvaari ja Kari H? Onko muillakin tasoitus kulkenut väärään suuntaan?

  Mikäs on tilanne Team Olutlasin kohdalla?Tuoppi,Pala,tuåppi? Mikä on päivän kunto ja onko sponsorijuomaa tullut nautittua huonosta säästä huolimatta?;)

  Itse olen kyllä viime aikoina nauttinut suht mukavasti tuota juomapuolta.(Onneksi EM-kisat loppui =) Mutta on se tasoituskin pari pykälää tullut alas.

  AAH, Kobo, Antti B. ja Hekkis. PunaMustat jyrää.

  Nimetön

  Nyt käy valitettavasti niin, että joudun jättämään leikin alkuunsa. Työkiireiden ja pääasiassa muiden lomien takia en halua ottaa sitä riskiä, etten ehtisi tiiauspaikalle ajoissa. Tällä hetkellä on mahdoton sanoa, mihin aikaan kentälle ehtisin, varmuudella vasta 17.45, joten on parasta luovuttaa. Olen syvästi pahoillani, jos tämä aiheuttaa suurta vaivaa LeftTeamin uudelleen järjestämiseen.

  Mä olen IHan valmiina… Pre Master takana ja lampien paikat tiedossa, nuotit valmiina. Seuraavan kerran mailoIHin kosketaan vasta 16 pv… ilon kautta 🙂

  Näiden peruutuspaikkojen täyttäminen on täysin tiimien kapteenien käsissä (Händärit näkyy kilpailusivuilla). Nyt halukkaiden varamiesten kannattaa lobata itseään. Mukaan pääsee vielä monta peluria.

  Mitään byrokratiaa ei sen kummemmmin tarvita. Sovitte keskenänne ja eikun pelaamaan.

  Testaukseni mukaan Clubhousen kisasivun ilmoittautumistietoja pystyy päivittämään ainakin tiimin osalta.

  Siispä pyydän kaikkia päivittämään omat tietonsa jos lista ei pidä paikkaansa.

  Jos et pääse mukaan: Phil + muut peruuttajat voivat tyhjentää tiimikentän tai kirjoittaa siihen ’peruutus’ tms.

  Kaikki tämä selventäisi tätä härdelliä kovin.

  Nimetön

  Eli olen tiimin kapteeni, joten yritän hommata jonkun vasurin mukaan, mutta suoralta kädeltä ei ole ketään tiedossa, joten jos vasureita kiinnostaa on yksi pelipaikka tiedossa. Yritän vielä muutamalta tuntemaltani vasurilta kysäistä.

  Eli GolfBot, Rusku, Ts ja Paksis ilmestyy viivalle kovempana kuin koskaan…kiitos Ts:n 😉

  PS. Nyt pelureita kaipaavat tiimit pilkille, siellä on Made vielä pyydystämättä ja parin pelikerran jälkeen voin vakuuttaa, että Shanny lienee vahvistus tiimille kuin tiimille!

  Nimetön

  Miehen kunto muuten hyvä mutta pelillisesti en osaa sanoa. Masters kenttään on käyty tutustumassa ja pelillisiä suunnitelmia hiotaan. Tulokset harkkakierrokselta ovat vaihtelevia eli kisassa on odotettavissa mitä vain.

  Jeps,

  kunto on nousussa. Pääsin vihdoinkin ykkösellä alkavaan tasoitukseen. Työläämpää se oli kuin luulin. Siihen tarvittiin tasan 99 kierrosta. Seuraavana päivänä oli sadannen kierroksen kunniaksi päästä myöskin alle 90 lyönnin. Valitettavasti hukkasin yhden pallon ja sössin kolme alle metristä parputtia ohi. Aineksia siis on kovastikin parempaan. No, se on säästetty Mastersiin.

  Oletko McLair käynyt testaamassa kentän? Minä en valitettavasti taida ehtiä.

  Antakaas kuulua itsestänne ja Partin ohjeiden mukaan päivitys tuonne kisasivuille.

  Eli siis kuten jo toisessa ketjussa ilmosin, Poro mukana. Tänään piti Masterin Master tyypätä, mutta olivat siirtäneetkin Forestille. Upea kenttä sekin, mutta nyt joutuu pelaamaan Masterin sokkona. Damn!

  Onhan ’jarna -68’, ’Näprääjä’ ja ’Tii-itsemies’ edelleen tulossa?

  Itse olen MGC:n Masterin pelannut kerran joten kenttä on riittävän tuttu. Oma peli on kulkenut kohtuullisen hyvin viime aikoina joten luottavaisena kisaan.

  Joukkueen kapteenina ilmoitan lomailevan joukkueeni alkuperäisessä laajuudessaan, mitä nyt kapteeni laajenee laajenemistaan;

  Kovassa alkukesäkunnosssa olevat ’JKO’ ja ’Golflady’ sekä uutta tulemistaan tekevä ’Ditto’, lisättynä laskukuntoisella kapteenillaan ’Henkalla’

  Ainiin ja se etukäteisvarmuudenvuoksitekosyy:

  …kele kun en työkiireiden vuoksi ole ehtinyt käydä vakoilemassa Masterin Forestia, joten minulle se on aivan vieras kenttä, mutta kyllähän te vähän tasoitusta tarvitsettekin (uhouho !)

  😉

  pjs

  zapal, noita tietoja ei oltu päivitelty ’The Cut’:ia vastaavaksi. Päivitin nyt itseni uuteen NBG:hen…

  Minulla ei ole paljona väliä missä pelaan ja kenen kanssa, kunhan vaan kaverille ei jätetä ;-). Luonnollisesti suht. samantasoinen seura antaa parhaat kicksit.

  King Kong — sinulla ei ole listassa tiimiä, oletko vielä NBG:ssä? Jos olet, päivitä tiimi!

  EFC

  EFC valmiina taistoon. Kenttä tuntematon mutta, onneksi Easy Rider on käynyt tutustumassa tulevaan kisa-areenaan. Oma peli pientä vuoristorataa, mutta onhan tässä viikko aikaa tasata….

  EFC

  Starttilista löytyi Masterin sivulta. Moneltako tapaamme ja missä ja miten tunnistan muut?? Vai menemmekö suoraan teelle …..

  Nimetön

  Tulen varmaan itse heilumaan Masteriin joskus 12.00 aikaan. Suuntana tällöin on range+lähipelialue. Pitää kalibroida tykki kuntoon niin tulee tulosta. Mastersin kenttään on tutustuttu kesäkuun alussa olleessa kisassa, jossa pelasin ehkä 20 lyöntiä yli händärin. Eikös niin että huono kenraali on hyvän kisan merkki?

  King Kong olethan vielä mukana kisassa? Käy päivittämässä ilmoittautumissivulle tiimisi Natural Bogey Golfers tiimiin (LINKKI ALLA).

  Jos King Kong ei pääsekään mukaan niin esim. ketjussa hehkutettu shanny on tervetullut joukkueeseen 😉

  Ja tervetuloa teejii joukkueeseen. Nähdään Masterissa.

  Lue lisää: https://golfpiste.com/clubhouse/competitions/invitational2004/

  Alla lähtölistalinkki. Pitänee tiskillä muistaa vaihtaa tasoituksen lisäksi tiimin nimi oikeaksi 🙂

  Born = bogey

  Lue lisää: https://golfpiste.com/kentat/mgc/news/?newsId=33607

  Tuopilla on päivän kunto vielä nousujohteinen, kuntohuipun ajoitus viikon päähän on työn alla. Händäri ei sitten toukokuun alun ole pudonnut, mutta bufferin alarajalle ja lähelle pommitetaan joka kierroksella, sitä hyvää kierrosta säästellään siihen Oikeaan Koitokseen.

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 162)
Vastaa aiheeseen: GCI Master 16.7. Tiimit kasaan!

Etusivu Foorumit Yleistä GCI Master 16.7. Tiimit kasaan!