Aihe: Garmin fenix 5 vai approach s60 - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

Garmin fenix 5 vai approach s60

Etusivu Foorumit Välineet Garmin fenix 5 vai approach s60

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #1170450 Ilmoita asiaton viesti

  Onko kellään kokemuksia Garmin fenix 5sesta golf käytössä? Mistään ei oikein tunnu löytyvän mitään tietoa. Harkinnan alla olisi sellainen tai sitten approach s60, apuja kaivataan!

  Eniten kiinnostaisi tietää millaiset ominaisuudet golffiin on tuossa fenix 5 ja sitten approach s60 muut liikunta ominaisuudet? Sen tiedän että approachin golf ominaisuudet ovat laajemmat ja paremmat. Onko jollain käytössä jompaa kumpaa kelloa?

  Ensisijainen käyttö kellolle oisi n.50% golffia, 30% maastopyöräily ja loput jääkiekko, juokseminen.

  #1187441 Ilmoita asiaton viesti

  Minulla on kolmas Fenix5 menossa, kaikissa on ollut sama vika golf-käytössä. Edellinen Garmin Approach20 toimi moitteetta, kenttä löytyi ilman Fenix5 edellyttämää bluetooth yhteyttä kännykkään ja kaikki myöskin ulkomaiset kentät löytyivät pilvestä välittömästi. Fenix5 ongelma on sama kuin Vivoactiven golf sovelluksessa eli kentät tulee ensin ladata kännykkään, josta laite etsii ladatun kentän bluetooth yhteyden kautta -jos löytää. Fenix5 ongelma on että kentän lataaminen kestää ja kestää ja useimmiten kenttää ei löydy lainkaan. Jos kenttä löytyy, niin Fenix5 hyytyy tai kännykän välityksellä ladattava kenttä on täysin väärä kenttä.

  Toinen ongelma on, ettei Fenix5 mittaa lupaamaansa lyönnin pituutta. Ilmeisesti anturi ei ole tarkoitettukaan tomimaan, sillä minulla on jo kolmas takuuna vaihdettu Fenix5 ja kaikissa on sama ongelma. Kello ilmoittaa -aloita lyönnin mittaminen lyömällä, mutta se ei reagoi lönteihin. Kun kävin XXL:ssä palauttamassa kelloni, myyjä kertoi että en ole ongelmani kanssa yksin vaan tämä tuntuu olevan useamman käyttäjän ongelma.

  Eli summa summarum, en todellakaan suosittele Fenix5 golf-käyttöön. Muutoin kello on toiminut fillaroinnissa, uinnissa jne moitteetta, muttei täytä minun vaatimuksiani golfarina. Eli en suosittele.

  #1286565 Ilmoita asiaton viesti

  Olisi itsellä nyt harkinnassa joko s60 tai Fenix 5, onko kellään antaa suosituksia? Vieläkö nuo Kari6:n kertomat ongelmat vaivaavat Fenix mallia?

  #1286778 Ilmoita asiaton viesti
  Sami Sarpakunnas
  Moderaattori

  Golfpisteellä on molemmat laitteet testissä, joten osaamme valottaa asiaa perusteellisen testin jälkeen. Aikataulua en uskalla vielä luvata, mutta tämän kauden aikana.

  #1286977 Ilmoita asiaton viesti

  Hieno homma, valitsen tuon fenix 5 sen monipuolisuuden vuoksi ja siitä löytyy riittävät golfominaisuudet omaan käyttöön.

  Kiitos vastauksesta.

  #1287104 Ilmoita asiaton viesti

  Approach S60 on ollut itsellä nyt about vuoden verran ja pelkästään golfia varten. Vähän huonot ominaisuudet muuhun käyttöön, sillä vaatii lähinnä lisävarusteita, jotta saisi kunnon dataa. Ja kooltaan tuo vähän turhan iso.

  Golfissa tuo on sitten toiminut todella hyvin. Kaikkia toiminallisuuksia en ole vielä hyödyntänyt, mutta täytynee niitäkin kokeilla tämän kauden aikana.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Välineet Garmin fenix 5 vai approach s60