16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

Gallup työpäivän ratoksi. (B, A, B, A, A, 7.0, 3)

Etusivu Foorumit Yleistä Gallup työpäivän ratoksi. (B, A, B, A, A, 7.0, 3)

Esillä 24 viestiä, 1 - 24 (kaikkiaan 24)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Tulipa mieleen tehdä tällainen kysely kun huomasin, että laiskuuttani en ole mitannut vajaiden lyöntien tarkkoja matkoja. Kuinka hyvin Sinä tunnet omat lyöntisi ? 10 metrin putti: A Pallo on lähes poikkeuksetta ½ metrin päässä reiästä ja vielä sen takapuolella B Pallo on noin metrin päässä reijästä C Suunta kohti reikää ja toivotaan parasta 20m chippi, jossa on tasan puolet ilmalentoa ja puolet rullia. A Tiedän tarkalleen oikean mailan B Valitsen mailan parista vaihtoehdosta fiiliksen mukaan C Toivon ettei tule duffia Vajaa lyönti SW:llä ( kädet vaakatasossa back svingissä ) A Tiedän tarkalleen lyönnin pituuden B Tiedän, että ainakin osun griinille C Arvelen, että pallo lentää lyhyemmälle kuin täydellä svingillä Rauta 7 tyynessä ilmassa A Tiedän lyönnin pituuden myös draw ja fade lyönneillä B Tiedän suoran lyönnin pituuden C Toivon, että tulisi suora lyönti Driverillä esteen ylitys kotikentällä myötätuuleen/vastatuuleen A Tiedän milloin esteen yli pääsee ja milloin ei B Lyön ja katson onnistuiko C Turha edes haaveilla ylittämisestä Laittakaa vastaukset suoraan otsikkoon ja perään vielä HCP ja pelivuodet.

    Näyttää, että ei mahdu otsikkoon, joten lyhennetään sitä.

    Nimetön

    :O..

    A, B, B, B, A

    aaa a

    aaa a

    et silleen, mukavaa työpäivän jatkoa.

    vastaukset otsikossa.

    nyt voi otsikkokin näkyä kokonaan…

    vastaukset otsikossa kuten pyysit

    Nimetön

    Kerrassaan piristävä gallup, työpäivän harmauteen, lisää tällaisia…

    Nimetön

    Tässä versioni…. ihan kaikista ei aivan oikeata löytynyt, mutta tämä lähinnä oikeata.

    Kommentit:

    10 m putti: myös C.

    Chippi: myös B.

    Vajaa SW: en käytä kuin bunkassa.

    Driveri: yleensä pitäisi olla C.

    ———

    ———

    B,B,B,B,A HCP9, 7v pelannu

    Siehän sitkee sissi oot! Kun kerran omit tuon nimimerkin, niin minä vaihdan johonkin toiseen.

    Vanha haukkumanimi toisen lajin tiimoilta saa nyt toistaiseksi kelvata. Tarinan Tuuppari muuttuu nyt Pommittajaksi.

    Pommittajan tasoitus on 12, pelaan vasemmalta puolen. Draiverilla en osaa lyödä, joten avaan puukolmosella (230m). Tilastoin niin avaukset kuin myös putit sekä ne extrat. Lyönti on yleensä pulli tai hukki, mutta duffattu chippi harmittaa eniten. Haaveilen singelitasoituksesta, mutten arvosta peltokenttiä ja niiden singeleitä. Kerigolf on vaikein, Tahko paras ja Anola huonoin pelaamistani kentistä. Näitä kommentteja olen viljellyt Tuuppari nimimerkin suojissa, jatkossa Pommittajana.

    Nimetön

    :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

    Varmaan postaat jonkinlaisen yhteenvedon tästä gallupista?

    *******uksen laannuttua, pitänee vastata itse kysymykseen.

    [>.<]

    Kakkoskysymys minulle hieman outo, koska käytän yleensä aina sändiä chipatessa.

    Nimetön

    B

    A

    A

    B

    A

    hcp 18.9

    1 pelivuosi (kohta täynnä)

    Nimetön

    Tähänkö nyt pitäis jotain jäkättää..?

Esillä 24 viestiä, 1 - 24 (kaikkiaan 24)
Vastaa aiheeseen: Gallup työpäivän ratoksi. (B, A, B, A, A, 7.0, 3)

Etusivu Foorumit Yleistä Gallup työpäivän ratoksi. (B, A, B, A, A, 7.0, 3)