16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

Fuerteventura

Etusivu Foorumit Matkailu Fuerteventura

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Suunnitelmissa on pistäytyminen Fuerteventuralla. Onko kellään antaa kommentteja Playitas Golf kentästä ja asumisesta paikallisessa resortissa. Kenttä taitaa olla lyhyehkö 18-reikäinen; onko se mistään kotoisin keskitason lomagolfiin? Hinta on jopa epäilyttävän halpa: 6 päivän rajaton golf sisältäen mailat, 200 € (Apollo).

    Entä muut kentät: Jandia, Fuerteventura Golf, Salinas?

    Olin viime vuonna pääsiäisen aikaan Fuerteventura Golfin ja Salinasin lähellä ja pelasin molempia. Ei mitään ihmeellisiä kenttiä, mutta huonompiakin on bongattu. Vaan: alueella tuuli kaiken aikaa jopa yli 10 m/s eli viima kuin mopolla ajaisi kaasu pohjassa. Pitkät housut ja villapaita. Aurinko paistoi ja lämpöasteitakin oli, mutta altailla ei ollut kuin brittieläkeläisiä. Onneksi all-inclusive hotelli.

    Olen ollut kymmeniä kertoja keväiden aikana ja shortsit ja t paita päällä, tuulta ei sattunut kertaakaan, on kai ollut hyvä tuuri. Kenttä on kaunis mihin olet menossa, mutta kannattaa pistäytyä Jandiassa, siellä muutenkin kuin olisi eri maassa, luonto uskomattoman hieno ja mahtavat hiekkarannat. Kannattaa lukea paikallislehdistä greenfee hinnat, ovat tarjouksessa ihan eri luokkaa kuin Suomesta ostetut. Fuerteventura golfin vieressä oleva kenttä on reunoilta kivilaavaa,mailat särkyy jos sieltä lyö. Ei hyvä kenttä. Terv. Paukku Ps. Matkat ovat lyhyer, myös Gorraljeossa on kenttä, matka sinne uskomattomien hiekkadyynien ohi. Terv. Paukku

    Usealla kentällä Kanariansaarilla pelattuani, pidin Fuerteventura Golf Club kentästä. Hyvässä kunnossa, vaihteleva, riittävästi haasteita ja peli sujuu luontevasti. Hyvä Range aivan Clubin edessä. Suosittelen.
    Jos haluat nauttia koko matkasta varaa samantien hotelli Sheratonista huone puolihoidolla, ainakin Golf Taylor Tarjoaa kohtuuhintaista pakettia.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
Vastaa aiheeseen: Fuerteventura

Etusivu Foorumit Matkailu Fuerteventura