23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][26]
KilpailuaSuomalaista

Florida/Lake Worth?

Etusivu Foorumit Yleistä Florida/Lake Worth?

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #183505 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Varasimme juuri Floridan matkan Aurinkomatkoilta (lähtö 1.1.) Lake Worthiin. Haluaisimme kuulla kokemuksia alueen golf kentistä. Erityisesti meitä kiinnostaa tietää, kannattaako varata Aurinkomatkojen valmis golf paketti, varata ajat itse suoraan kentiltä etukäteen (halvempaa kuin aurinkomatkojen kautta) vai jättää etukäteen varaamatta ja luottaa siihen ,että paikan päältä saa vielä lähtöaikoja. Muita vihjeitä matkan suhteen?

    #366005 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    100 kilsan alueella on kenttiä just niin paljon kuin haluat kiertää, halvimmillaan green feet on jotain 10-15 dollaria/kierros, on toki myös kalliimpaakin. Ei muuta kuin vuokra-auto perseen alle(eihän siellä muutenkaan tee mitään ilman autoa) ja sitten kartta hanttarin paikalle ja ajeleen interstate 95:sta edes takas ja välillä vähän sivuillekin, myös A1A tien varrella on joitain kenttiä 🙂 Kyllä siellä pelattavaa on ja helvetin isoja golfliikkeitäkin.

    #366006 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    lisäys edelliseen, kyllä mulla niitä karttoja jossain on tallessa jotka on siis täynn kenttien www-osoitteita mutta ei tähän hätään jaksa etsiä mistään…palaillaan.

    #366007 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Olimme siellä parivuotta sitten vuodenvaihteessa. Kenttiä on 10 mailin säteellä varmaan parikymmentä, osa on yksityisiä, vain jäsenille. Varasimme paikan päältä kaikki lähtöajat, edellisenä päivänä seuraavan päivän lähdöt. Osalle voi tehdä ennakkovarauksen vain netin kautta. Hintataso oli 30…80$, laatu suoraan verrannollinen hintaan. Halvimmille korttelikentille ei kannata mennä. Seuraavassa muutama kenttä, joita voin suositella Atlantis Country Club & Inn, Westchester G andC C, The links at Madison Green, Cypress Greek CC, Laguna G&C C, The Village GC Lake Wort Municipal GC. Yhteystiedot löytyy googlella. Mikäli asutte New Sungate Hotellissa auton voi vuokrata hotellista.

    #366008 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Omien kokemusten perusteella suosittelen paikan päällä kiertelyä ja tiiaikojen varaamista vasta perillä. Kenttiä on niin älyttömän paljon lyhyen ajomatkan sisällä että jollekin kentälle pääsee aina pelaamaan.

    Ja golfklubeilta ja -kaupoista saa lähialueen golfkentistä karttoja, jotka ovat todella laadukkaita. Ja paikallisia sanomalehtiä kannattaa selailla ja keräillä, niissä on hyviä kuponkitarjouksia joilla säästää parhaassa tapauksessa kymmeniä dollareita.

    Jos ei joka päivä golfia halua pelata niin suosittelen käyntiä Fort Lauderdalessa Sawgrass Mills-ostoskeskuksessa, joka on yksi maailman suurimmista ostoskeskuksista.

    Lue lisää: Sawgrass Mills

    No eipa sielta juuri koskaan ole jaanyt aikaa saamatta, vaikka olisi tilannut sen samana paivana. Lake Worthista etelaan olevan Broward Countyn alueella oli ainakin 2001 noin 55 kenttaa. Enka usko, etta West Palm Beachin alueellakaan ainakaan vahempaa ole.

    Itse ainakin jattaisin Aurinkomatkat kayttamatta.

    Mielenkiintoista, kirjoitin viestini kohtaan Vastaa viestiin, ja se perusti uuden topicin.

    Tässä nyt kuitenkin vastaukseni

    Varaa kaikki peliajat paikan päältä, sujuu helposti, on halvempaa ja voit aamulla päättää, ajatko lähelle vaiko kauas. Vaihtoehtoja riittää.

    Parin kerran kokemuksella tiiaikojen varaaminen etukäteen tuntuu hätävarjelun liioittelulta: kenttiä riittää joka makuun ja hintaluokkaan.

    Rutjan mainitsemista kentistä tuttuja on ainakin Madison, Laguna ja Lake Worthin kunnallinen kenttä. Laguna ainakin tosihyvä. Jos haluaa jännitystä elämään, kannattaa käydä pelaamassa Palm Beach Gardens: alligaattorit loiskivat vesiesteissä. Palm Beachin 18-reikäinen par3-kenttä on mainio vaihtoehto päiville, jolloin aika tai pelihalut eivät riitä pitkälle kentälle. Tuuliselle ilmalla erittäin mielenkiintoinen ja haastava. Tietääkseni Jesper Parnevik on tahkonnut kyseistä kenttää Amerikan vuosiensa alkuaikoina.

    Palasin eilen Floridasta yhdistetyltä loma- ja pelireissulta. Kuten aikaisemmin on useaan otteeseen todettu, kenttiä on todella paljon. Itse en varannut kuin yhden kerran peliajan etukäteen. Normaalisti kentälle pääsi ½ tunnin sisällä toivomastani ajasta. Ja pelasin kaikkiaan ~15 kierrosta. Tammikuussa tilanne tosin saattaa olla hieman erilainen kuin lokakuussa, joka on selkeästi off-seasonia.

    Autoa vuokratessa kannattaa tarkistaa hinnat jo täällä Suomessa. Käytäntö osoitti, että Suomen internet-sivujen kautta autonvuokra oli 15-25% edullisempi kuin suoraan paikan päältä (avis.fi avis.com). Ja avoauton tavaratilaan ei mahdu käytännössä kuin yhdet mailat mikäli on yhtään mitään muita tavaroita mukana.

    Mukavaa matkaa!!

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
Vastaa aiheeseen: Florida/Lake Worth?

Etusivu Foorumit Yleistä Florida/Lake Worth?