23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

FJT

Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Olen jotenkin ihastunut siihen miten FJT pojat tekevät hyvää scorea ja miellyttävintä on seurata, että pelaajien seurat jakaantuvat tosi hyvin Suomen kartalla. Toisaalta voi havaita, että jotkut pelaajat kiertävät aika vähän. Voisiko esim. jonkun liiton turhakkeen potkaista ulos ja kanavoida säästyneet rahat junnujen matkakulujen yms. kompensointiin ?!

    KL

    Mainio ajatus! Voisitko näin aluksi yksilöidä kenet niistä turhakkeista potkaisisit ulos ja miksi?

    Sen jälkeen voisit laajentaa ajatusmaailmaamme kertomalla miten muissa lajeissa juniorien toimintaa pitäisi rahoittaa. Aloita vaikka jääkiekosta, jossa junnujen vanhemmat paitsi maksavat ihan kaiken, myös käyttävät leijonanosan vapaa-ajastaan jälkikasvunsa harrastuksen tukemiseen vapaaehtoistyön muodossa.

    Parahin KL, lätkässä pikkujunnut ja sitä myöten vanhemmat maksavat muiden pelit ! Turhakkeita ei voi nimetä näin nettisivuilla mutta jos ja kun luet kuka tekee ja mitä sekä mikä on tulos niin voinet itse johtaa lopputuleman. Yksi turhake on mm. lehti ja sen kulut. Kuka helvetti tarvitsee lehteä ja sen kuukausia ja/tai viikkoja vanhoja juttuja ? Monta liittotasonvalmentajaa tarvitaan ? Etenkin kun valtaosa heistä joka tapauksessa on joidenkin valmentajina …..?
    KL ? Pystytkö sinä ihan vakavissasi kuvittelemaan, että kaikilla liiton ylimaksetuilla henkilöillä olisi todella joku todellinen tarve ?

    KL

    Parahin KL, lätkässä pikkujunnut ja sitä myöten vanhemmat maksavat muiden pelit !

    Tuo on osittain totta, ja nytkö sinä olet viemässä golfia siihen suuntaan, että joidenkin junnujen golfkilpailut pitäisikin rahoittaa yhteisestä kassasta?

    Miksi? Minkä vuoksi juuri golfissa jonkun muun, kuten vaikkapa minun, pitäisi rahoittaa jonkun toisen perheen juniorin kilpailut?

    P.S. Oletko muuten koskaan ollut seuraamassa ihan vierestä mitä nämä turhakkeet tekevät ja kuinka paljon? Minä olen ollut jo monta vuotta, ja jotkut noista turhakkeista tekevät ihan oikeasti pitkää työviikkoa eikä se näy lehtien palstoilla.

    KL

    Tuosta golflehdestä muuten juttelimme juuri perjantaina golfkierroksellamme hyvän ystäväni kanssa. Hän ehdotti, että lehti olisi vapaavalintainen ja halukas tilaaja saisi sen maksamalla tuon nykyisen kolmekymppiä. Jalostaessamme ajatusta totesimme, ettei tuo kolmekymppiä riittäisi, jos tilaajamäärä putoaisi nykyisestä yli sadasta tuhannesta muutamaan kymmeneen tuhanteen. Tuosta pudotuksesta johtuvasta hinnankorotuksesta tilaajamäärä edelleen putoaisi, kunnes kukaan ei haluaisi enää maksaa lehdestä käypää hintaa, ei edes digiversiosta.

    Mikä siis on se oikea ratkaisu? Antaa lehden kuolla tarpeettomuuttaan vai pitää se hengissä pakkomaksulla lajin tietouden levittämisen varjolla?

    KL: Oletko lukenut Tero Parkkisen uusimman blogin ? Mikä siinä ei olisi totta ?
    On totta, että en ole ollut vieressä seuraamassa turhakkeiden töitä koska sitä nyt en muutoinkaan tekisi ja minulla ei ole siihen tarvetta ja ehkäpä ei myöskään mahdollisuutta. Kenen turhakkeen työpanoksen sinä nostaisit elämää suuremmaksi ja millä perusteella ?

    KL

    No tuota….

    Parkkinen kirjoitti mm. näin:

    ’Itseasiassa Golflehteä ei tarvitse edes lopettaa. Sitä voisi jopa kehittää. Itse uudistaisin viestintää niin, että nettisisällön tueksi liitto julkaisisi kaksi kertaa vuodessa lehden. Keväisin ennen kautta ja syksyllä kauden päätteeksi ilmestyvät numerot olisivat osaavissa käsissä jopa tulonlähde liitolle.’

    Parkkiselta jäi tässä kertomatta millä tavoin tuo tulonlähde saadaan realisoitua. Samaa huuhaata kuin mitä Timo Soinilta on totuttu kuulemaan, ratkaisuja ilman ratkaisuja.

    Sitten kun Parkkinen laittaa blogiinsa tarkkoja lukuja, niin suhtaudun häneen vakavammin. Tällä haavaa hän on aivan yhtä varteen otettava lajin kehittäjä kuin kuka tahansa muu kymmenistä golfblogisteista.

    Parkkinen tai kukaan muukaan ei voi laittaa tarkkoja lukuja hyvin yksinkertaisesta syystä. Onko sinun KL mielestä tällä hetkellä vallitseva tilanne ihanteellinen ja olosuhteiden vaalima paras mahdollinen tulos ?
    Kysyessäsi millä tulonlähde saadaan realisoitua….. vastaus on hyvin yksinkertainen ei aiheuteta menoja ? Eli ei makseta otava medialle ! Et varmaan kysynyt tätä aivan tosissasi ?
    Timo Soinia ja/tai muitakaan poliitikkoja en soisi mukana olevan tässäkään keskustelussa kun he eivät missään nimessä golfista mitään ymmärrä?
    Tällä hetkellä lehti on vain rasite ja sisältö on ….&//&%%%%% Tämä toki on vain meikäläisen mielipide.

    Lievästi hämmästynyt olen myös KL:n ajatuksesta ettei hän ole valmis tukemaan junnujen golfia ? Täsmentäen sanaa kilpagolf !
    Ehkäpä junnujen tulisi tukea seniori golfia ?

    KL

    En ole sanonut, etten haluaisi tukea junnuja, vaan kysyin miksi juuri minun pitäisi niin tehdä. Kaikkein mieluiten valitsen itse mitä ja ketä tuen, mutta se ei suinkaan aina ole mahdollista.

    Kaikki eivät voi harrastaa kaikkea ja useimmiten raha on se rajoite. Jos raha ei perheessä riitä juniorin kilpagolfiin, niin pitää tehdä muita valintoja. Tämä on raaka totuus.

    Raha riittää juniorin kilpagolfiin aivan mainiosti, jos niin halutaan.

    @KL

    golflehti on turhake. kuten itse totesit, jos se ei olisi ’pakollinen’ niin sillä ei olisi ostajia. Joten olisi fiksuinta lakkauttaa se ja madaltaa jäsenmaksuja sen säästön verran.

    ==========

    Osa viestistä poistettu. Keskitytään nyt vaan mielipiteisiin, eikä niiden esittäjiin.

    Säännöt

    4-2
    3-1

    LDR-MOD Dole

    KL: Parkkiselta jäi tässä kertomatta millä tavoin tuo tulonlähde saadaan realisoitua. Samaa huuhaata kuin mitä Timo Soinilta on totuttu kuulemaan, ratkaisuja ilman ratkaisuja.

    Back to the basics: eli muistellaampa aikoja, kun Tarmiot julkaisivat golflehteä. Mainostuotot olivat sen verran hyvät, että lehti tuotti voittoa liitolle.

    Edelleenkin golfharrastajat ovat kulutuskykyistä porukkaa, eli mainostajia varmuudella löytyisi. Sisältö nykyisellä tavalla puoliksi ostettua ulkomaista sisältöä, lopuista puolet blogeja yms, jolloin ammattimaisesti tuotettua sisältöä ei tarvitsi kuin pieni osa = yhden toimittajan tuotos.

Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)
Vastaa aiheeseen: FJT