16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][10]
KilpailuaSuomalaista

FJT

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • OB

    Toivottavasti olen taas ymmärtänyt jotain täysin väärin. Kullo Golf järjestää FJT kisat mutta Range ei ole toiminnassa??!! Jos tämä on totta, niin ei oikein urheilullinen status täyty. Osa junnuista tulee jostain kauempaa ja ei edes kisapaikalla pääse tekemään normaaleja alkuvalmisteluja ! Olenhan jälleen väärässä ?

    Moi!

    Asiasta menee pelaajille kohta tietoa, mutta Nevas Golfin ja Porvoo Golfin on sovittu rangen käytöstä. Pelaajille menevässä tiedotteessa kerrotaan mistä (kyseiseltä kentältä) ja kuinka ilmaset poletit saa eli kuinka toimia. Molemmilta kentiltä on n. 15 minuutin matka Kullo Golfiin.

    FJT:n uudet kilpailumääräykset 2023 on näkökäjään saatu viimein julkaistua ja pientä ihmetystä herättää kilpailukategorioiden osalta edellisten FJT Challenge -osakilpailuiden 5:n parhaan pääsy seuraavaan FJT:n osakilpailuun.

    Jos ymmärrän oikein FJT-challenge kisojen kalenteria niin Pohjanmaalla järjestetään ensimmästä lukuunottamatta kaikki alueelliset osakilpailut. Viime vuoden Pohjanmaan kisoissa oli keskimäärin 13 poikaa ja 3 tyttöä per osakilpailu. Eli onko ajateltu niin, että kaikille Pohjanmaan kisoihin osallistuville tytöille ja huomattavalle osalle poikia annetaan ”vapaalippu” seuraavaan FJT:n osakilpailuun? Vai onko ajatuksena, että esim. Helsingistä halutaan ajeluttaa junnuja vaikka Ouluun FJT Challenge -kilpailuihin oman alueen kilpailun sijaan? FJT:n kisoihin on ollut aiempina vuosina aika vaikea päästä ja kilpailumääräys vaikuttaa ainakin osallistujatilastojen valossa hieman hutiloidulta.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
Vastaa aiheeseen: FJT