16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][17]
KilpailuaSuomalaista

Fittaajat

Etusivu Foorumit Välineet Fittaajat

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Taas eletään sitä vaihetta vuodesta, että uusien välineiden hankinta kutkuttaa. Ainoa lääke lienee mailojen ostaminen. Ja kuten nykyään aina kuuluu tehdä, pitää ensin käydän asiantuntevan fittaajan luona kylässä. Ja siinäpä ensimmäinen harkinnan paikka.

    Olen takavuosina käynyt muistaakseni kolmen eri mailafittaajan pakeilla ja selkeä huomio oli, että fittaajissa ja heidän osaamisessa/näkemyksessä on eroja. Pyytäisinkin kommentteja ja kokemuksia lähinnä pk-seudulla (miksei muuallakin) fittauksia tekevistä (ja osaavista) henkilöistä ja heidän työpaikoistaan. Pelkät fittausfirmat eivät siis kiinnosta vaan nimenomaan henkilöt. Vähintäänkin isommat mailamerkit (TM, Callaway, Ping, Nike, Titu yms) olisi hyvä olla tarjolla fittauksessa.

    Taustaksi, että ihan ei olla ekaa kertaa pappia kyydissä ja käsitys omasta lyönnistä fittauksen perusasioista on vähintäänkin kohtuullista tasoa. Pelitaidot ovat ”syvällä tasoitusryhmä ykkösessä” ja siellä myös pysyvät.

    Tuli rakenneltua joitain satoja settejä itsekin aikanaan asiakkaille.

    Nykyisellään olen käyttänyt Gripsterin Mika Saastamoisen palveluita erittäin hyvällä menestyksellä. Hänellä on näkemystä ja kokemusta ainakin Mizunoista ja Wilsonista.

    Kohtuuhyvät laitteet fittaukseen mieheltä löytyy niin tutkka, testimaila kun erilaisine säätöhätpäkkeineen samasta pajasta. Kuulopuheiden mukaan hänelle on tuloissa myös ”liikkuva” fittausasema, jonka voi ”tilata” myös kentille erilaisiin demo/ fittaus/gripinvaihtopäiviin.

    Tosihieno palvelu ”maaseutukentille, joilla ei ole korjaus/gripinvaihtopalvelua itsellään.

    Minulla taas on huono kokemus edellä mainitusta Mika Saastamoisesta, mutta nykyään Peltomäellä vaikuttavasta Kai Tiirasta vain hyviä.

    KL

    Oma kokemukseni rajoittuu Golfpajan Sami Sireniin. Sen perusteella pidän miestä osaavana ja luotettavana. Rajoituksena pidän pitäytymistä yhteen merkkiin (TM), mutta haluttaessa Sami toki tilaa mitä tahansa kamaa asiakas haluaa.

    Mittalaitteena on Flight Scope. Yleensä Sami tosin kertoo jo äänen perusteella millainen osuma oli ennen kuin lyöjä itse osaa suutaan avata ;-D

    EDIT: Ohoh, eipäs rajoitukaan… Kymmenisen vuotta sitten Toivolan Risto väsäsi minulle hienot Wishonit autotallissaan. Hienostuneita mittalaitteita ei liiemmin käytetty, mutta toimivat ja kauniit mailat saatiin silti aikaiseksi. En tiedä harrastaako Risto vielä mailojen rakentelua.

    Range, pystytkö yhtään valaisemaan, mitkä ovat syitä tuon huonon kokemuksen taustalla? Oli nimittäin suunnitelmissa käyttää Saastamoisen palveluita ihan tässä lähitulevaisuudessa..

    HKA

    Minulla Saastamoisen Mikasta pelkästään positiivisia kokemuksia muutaman vuoden ajalta eli suosittelen lämpimästi. Olisi vähintäänkin kohtuullista hieman tarkentaa tuota huonoa kokemusta. Oliko kenties huonoa kahvia?

    Ainut huono kokemus Gripsterin tarjonnasta on pulla jossa pohja palanut. Kaffe oli ihan hyvää, mutta ”HLR:n direktööri” poltti vahingossa pullan pohjan – sekin on vaikeaa laittaa Mikan viaksi..

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
Vastaa aiheeseen: Fittaajat

Etusivu Foorumit Välineet Fittaajat