23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

Firman joukkuekilpailu-apuva???

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Firman joukkuekilpailu-apuva???

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Pitäsi järjestää syksyn aikana firmassa leikkimielinen joukkuekilpailu. Golfareita on noin 30 ja kisaan voisi kuvitella osallistuvan noin 20 eli 7 3:n ryhmää. Kertokaa kokemuksia minkälainen kisa olisi hyvä? Mikälaisilla säännöillä texas scrample olisi hyvä? porukka on aika vasta-alkajia. Jos ryhmät pyritään muodostamaan niin, että mukana on yksi kokenut, yksi vähän pelannut ja yksi aloittelija niin tasoituksien summa olisi varmaan 90-100 kolmen ryhmällä. Olisiko pistebogi vaiko lyöntipeli? Miten lasketaan ryhmän tasoitus? Saako sekin henkilö lyödä, jonka pallo valitaan? Montako avausta on pakko valita kultakin osallistujalta? Help??

    Kertokaa kokemuksia minkälainen kisa olisi hyvä?

    Normaali scramble on selkein ja saatte huippu scoret ( ehkä ? ).

    Mikälaisilla säännöillä texas scrample olisi hyvä?

    Texas nopeutta ja lisää painetta huonoille pelaajille koska jokainen ryhmän jäsen joutuu ottamaan esim. 4 avausta huomioon.

    porukka on aika vasta-alkajia.

    Suosittelen par 3-kenttää ja pelaamista punaisilta teeltä pelin nopeuttamiseksi.

    Jos ryhmät pyritään muodostamaan niin, että mukana on yksi kokenut, yksi vähän pelannut ja yksi aloittelija niin tasoituksien summa olisi varmaan 90-100 kolmen ryhmällä.

    OK

    Olisiko pistebogi vaiko lyöntipeli?

    lyöntipeli.

    Miten lasketaan ryhmän tasoitus?

    Esim.

    yhteenlaskettu pelaajien tasoitus jaettu 3:lla *0,5

    Saako sekin henkilö lyödä, jonka pallo valitaan?

    Normaali scramplessa saa.

    Montako avausta on pakko valita kultakin osallistujalta?

    Normaali scramplessa kaikki avaa.

    Peli onnea !

    vpo

    Scramble on oikein mukava leikkimielinen kilpailumuoto. Ainut huono puoli on se, että scramble on erittäin hidas pelimuoto, joka tukkii kentän, joten siihen ei suhtauduta kovinkaan myötämielisesti. Lisäksi esim. kolmen hengen joukkueet vaativat kuuden hengen flaitin, jolloin käytännössä myös pelataan kuutta palloa.

    Scramblen ja Texas Scramblen ero on se, että Texas Scramblessä se pelaaja, jonka pallo valittiin ei saa lyödä ko. paikasta.

    Scramblessä tasoitussuositukset ovat 25% yhteenlasketuista (2 henkeä), 15% yhetenlasketuista (3 henkeä) tai 10% yhteenlasketuista (4 henkeä) tasoituksista. Jos joukkueiden tasoitukset ovat suunnilleen samat, voidaan pelata myös ilman tasoituksia.

    Kuten sanoin, scramble ei ole suositeltava pelimuoto, joten pitänee ehdottaa jotakin vaihtoehtoja. Yksinkertaisesti henkilökohtainen pistebogey ja joukkueen pisteet lasketaan yhteen. Myös sokko Best Ball voisi sopia, eli jokaiselta reiältä huomioidaan joukkueen paras tulos tai vaikka kolme parasta tulosta. Nämä pelimuodot vaativat hieman enemmän työtä tuloslaskennassa. Jokainen pelaa tietysti omalla tasoituksellaan.

    Ehdottomasti pistebogey, varsinkin, kun on paljon aloittelijoita.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
Vastaa aiheeseen: Firman joukkuekilpailu-apuva???

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Firman joukkuekilpailu-apuva???