23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][15]
KilpailuaSuomalaista

Finnmatkat

Etusivu Foorumit Matkailu Finnmatkat

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #632803 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Kyseinen lafka mainostaa näilläkin sivuilla golfmatkojaan. Olisin tilannut männäviikolla pari. Yritin soittaa. Jonotus katkesi 15 sekunnin jälkeen lukuisia kertoja. Lopetin ja lähetin sähköpostia. Vastausta ei ole kuulunut.

    Myyntikonttori on Espoossa jossakin Huizin Nevadassa. Ei oikein huvita lähteä etsimään. Joutuisin kuitenkin todennäköisesti rynkyttämään suljetun oven takana. Miten tällainen pulju voi olla vielä pystyssä?

    Oletteko asioineet kyseisen markkinointi-ihmeen kanssa? Miten pääsitte torjunnan läpi?

    #641146 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Itse lähetin tiedustelua sivujen palaute toiminnon kautta. Laitoin mailin about 20.00 illalla ja vastaus tuli 23.45 yöllä. Joten en valita ainakaan heidän toiminnastaan. Muutoin firmasta ei vielä tämän kummempaa kokemusta kuin, että matkan varaaminen onnistui kätevästi netin kautta.

    #641147 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Asioin ko.matkanjärjestäjän kanssa syksyllä ja silloin ainakin vastattiin puhelimeen melko pian. Matkakin on nyt tehty ja pelit pelattu. Ei mitään erityistä. Matka oli ihan tavallinen seuramatka golfkierroksilla ryyditettynä. Lennot Finnairilla, mikä on pieni plussa. Olen matkustanut aiemminkin ko.lafkan kyydissä ja aina on asiat hoituneet.

    Älä anna heti periksi vaan anna puhelimen jonottaa tai käytä nettivarausta.

    #641148 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Hyviä kokemuksia on ollut Finnmatkoista; niin asiakkaana aikanaan kuin nykyään ’kolleeganakin’. Meillä on oma matkatoimisto Golfteam Oy ja teemme golfmatkoja tällä hetkellä Kyprokselle, Unkariin sekä iki-ihanaan La Gomeraan! Tervetuloa myös asioimaan meille 🙂

    ystävällisin golfterveisin,

    Maitta Linna

    Golfteam Oy

    http://www.golfteamoy.com

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
Vastaa aiheeseen: Finnmatkat

Etusivu Foorumit Matkailu Finnmatkat