Aihe: FAQ tai muu vastaava - Golfpiste.com

7.–14.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[3][9]
KilpailuaSuomalaista

FAQ tai muu vastaava

Etusivu Foorumit Yleistä FAQ tai muu vastaava

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #190904 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Näyttäs tämäkin palsta tarvitsevan FAQ-palstaa. Edes palstaa jossa kerroittaisiin yksinkertaisimmat asiat, kuten: -mikä on green fee -mikä on tasoitus ja kuinka se muodostuu jne… Tai sitten sitä aikaisemmin mainitsemaani kategoriointia josta voisi katsoa sitä palstaa mikä itseään kiinnostaa. Ei kai se kovin vaikeeta voi olla, vai voiko?

  #524983 Ilmoita asiaton viesti

  Kannatetaan! Olen itsekin ollut ehdottamassa samaa. Säännöllisin väliajoin samat kysymykset pulpahtavat esiin.

  Ja sinne FAQ:iin (eli Frequently Asked Questions) pitää sitten olla myös selkeät opasteet että ihmiset tajuavat sen olemassaolon ennen kuin pistävät N:nnen ’Tarvitsenko jotain muuta kuin Green Cardin ja mistä sellaisen saa?’ -kysymyksen tänne. Ylläpito hoi!!!

  p.s. Kysyvähän ei tieltä eksy, ja uudet kasvot ovat toki tervetulleita lajin ja forumin pariin. Mutta niin se vain on, että liian suuri määrä toistuvia peruskysymyksiä laskee muun keskustelun tasoa. 🙁 Jokaisella itseään kunnioittavalla forumilla on jonkinlainen FAQ.)

  #524984 Ilmoita asiaton viesti

  yhdyn jälleen! montakohan kysymystä on tullut jo aiheista mikä on pelioikeus, mikä on green card, mikä on green fee jne. Ylläpito voisi vastailla myös uusiin ehdotuksiin. Muistaakseni Ford Prefekt (sori jos meni väärin) on aikaisemminkin ehdottanut uudistuksia. Tuleeko niistä mitään?

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä FAQ tai muu vastaava